Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, האם מדבור בקריטריון יחיד של 30 שנה או האם קיימת אפשרות להפוך רכב לאספנות על סמך נדירותו בארץ (בהנחה שמדובר ברכב מסוף שנות השבעים).

תודה רבה

אייל.

פורסם

קודם שיהיה בן שלושים, אח"כ שיעברו שלושים שנים משנת הדגם, הרכב שלי הוא על הכבי מה10/10/1972, כלומר בן שלושים, אבל בגלל שהוא מודל 73 אני חייב לחכות עד 1/1/2003 כדי שידברו איתי בכלל.

על סמך נדירות לא יתנו כלום.

פורסם

נדמה לי שזה מיום הטסט ואולי מתחילת השנה הקלנדרית של הטסט, אבל אני לא בטוח....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בטוח במאה אחוז, לפני שבועיים הייתי במשרד הרישוי להפוך את החיפושית לאספנות והמחשב לא מוכן להפוך אותה עד ה1/1/2003 למרות שהיא עלתה על הכביש ב10/10/72.

פורסם

לא, רכב הופך לאספנות בטסט העליה לכביש או בתחילת שנה קלנדרית של המודל המאוחר ביניהם. כלומר רכב שעלה לכביש ביוני 1973 והוא מודל 73, יהפוך לאספנות ביוני 2003. לעומתו רכב שעלה לכביש באוגוסט 1973 והוא מודל 1974, יחכה עד 1/1/2004.

• תוכן חדש...