Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המקצוענים

אני רוצה להחליף את הקרבורטור המקורי ברכב בקרבורטור משופר, האופציות הם SUMMIT,Holley ,Edelbrock

אני לא מבין את הנתונים של כל דגם

אני רואה שההבדל העיקרי הוא במונח שנקרא CFM יש 500,600,750,800

איזה קרבורטור יספק לי יותר כח מהאחרים ?

איזה קרבורטור יתאים לי בלי "קומבינות" למנוע (שברולט 305 V8 נפח 5000 סמ"ק)?

האם יש הבדלים בצריכת דלק?

את הדגמים ניתן לראות באתר של SUMMIT יש להם מבצעים על הקרבורטורים שלהם 250$ לעומת האחרים 300$-450$

אני מודה לכל העונים מראש ,תודה

מיכאל

פורסם
לכל המקצוענים

אני רוצה להחליף את הקרבורטור המקורי ברכב בקרבורטור משופר, האופציות הם SUMMIT,Holley ,Edelbrock

אני לא מבין את הנתונים של כל דגם

אני רואה שההבדל העיקרי הוא במונח שנקרא CFM יש 500,600,750,800

איזה קרבורטור יספק לי יותר כח מהאחרים ?

איזה קרבורטור יתאים לי בלי "קומבינות" למנוע (שברולט 305 V8 נפח 5000 סמ"ק)?

האם יש הבדלים בצריכת דלק?

את הדגמים ניתן לראות באתר של SUMMIT יש להם מבצעים על הקרבורטורים שלהם 250$ לעומת האחרים 300$-450$

אני מודה לכל העונים מראש ,תודה

מיכאל

4776C

holley 4150 600CFM Dp

בקשר לצריכת דלק

תעשה מנוי באחת מתחנות הדלק

כמובן שעל הדרך תעיף את הסעפת ברזל במידה ויש לך אחת כזו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אם המנוע הוא מנוע רגיל (305 אינץ' מעוקב) וללא שינויים 500 CFM יספיק לך די והותר.

למה שלא תשתמש בקרבורטור של רוצ'סטר שבא עם המנוע במקור?

בכל מקרה ללא השקעה אדירה במערכת המיתלים תיבת ההילוכים והבלמים אין מה לעשות עם עוד כח. רק במקרה שהקרבורטור לא תקין החלפת הקרבורטור בלבד תתן שינוי מהפכני.

אני באופו אישי מעדיף לשמור על מקוריות.

אם אתה רוצה מכונית עם ביצועים קנה מכונית ספורט מודרנית שבכל מקרה תביס אותך גם אם כל השינויים החלומיים.

האל קמינו הוא רכב אלגנטי ויפה ועם מנוע 5 ליטר נוסע לא רע. אולי הייתי משקיע בתיבת הילוכים עם 4 מהירויות כדי לחסוך דלק ולקבל נסיעה נינוחה יותר יחד עם ביצועים לא רעים.

העיקר להנותמהחיים...

שלמה דן גדרון

פורסם

הרוצסטר הוא פשוט קרבורטור גרוע יש פערים אדרים בינו לבין האפטר מרקט גם בהתנעת בוקר וגם בביצועים וגם בצריכת הדלק.

הייית ממליץ לך פשוט לקנות אדלברוק 500CFM הוא זול אמין ופשוט מנסיון מתפקד מצויין על המנוע הזה,הוא מתאים בלי שום בעיה על הסעפת המקורית וקל מאד לכוון אותו.

אם אתה רוצה עוד אינפרוציה אני ממליץ לך לפתוח תרד בפורום הטכני של GM בפורום של פיול.

דודי ה4150 הוא קארב לביצועים,לא אמין דורש המון כיוונים וגם לא מתאים לגיר אוטומטי וקאמשפטים סטנדרטים.

זה שכולם רצים להחליף אותו זה בגלל טרנד מעטות המכוניות בארץ שמנצלות את הקארבורטור הזה.

עד כמה שאני שרוף על הולי האדלברוק יותר מתאים למכוניות סטנדרטיות + והוא עולה חצי מההולי.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
הרוצסטר הוא פשוט קרבורטור גרוע יש פערים אדרים בינו לבין האפטר מרקט גם בהתנעת בוקר וגם בביצועים וגם בצריכת הדלק.

הייית ממליץ לך פשוט לקנות אדלברוק 500CFM הוא זול אמין ופשוט מנסיון מתפקד מצויין על המנוע הזה,הוא מתאים בלי שום בעיה על הסעפת המקורית וקל מאד לכוון אותו.

אם אתה רוצה עוד אינפרוציה אני ממליץ לך לפתוח תרד בפורום הטכני של GM בפורום של פיול.

דודי ה4150 הוא קארב לביצועים,לא אמין דורש המון כיוונים וגם לא מתאים לגיר אוטומטי וקאמשפטים סטנדרטים.

זה שכולם רצים להחליף אותו זה בגלל טרנד מעטות המכוניות בארץ שמנצלות את הקארבורטור הזה.

עד כמה שאני שרוף על הולי האדלברוק יותר מתאים למכוניות סטנדרטיות + והוא עולה חצי מההולי.

סתכל איזה הבדל היה במוסטנג של גיורא ששמנו לו את הקרב שלי .

והמנוע שלו סטנדרתי לחלוטין

אני יכול להגיד לך שגם אצלי ששמתי את ה אדל לאיזה חודש במנוע הישן הייתה ירידה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אל תהיה ילד,את כל "העליות" ו"הירידות" אתה "מרגיש" מרגיש זה לא אומר כלום. זה לא בדוק בדיינו או אפילו ב GTECH.

ה4150 מציף את המנוע יותר מידי במצערת מלאה וגורם לעודף דלק מטורף למנוע לא משופר זה ממש קטסטורפה אצל גיורא מורכבת צערכת MSD מבטיח לך שבלי זה האוטו שלו פשוט היה חנוק נון סטופ בדלק ויותר מיזה הפתיחה שלו ממש ממש גרועה אותו דבר קרה אצל פלסטלינה שיש לו יחס דחיסה גבוה יחסית וברכב שלך עוד לא נסעת מספיק בשביל לקבוע האם הוא 100% אפשר לכוון את ה 4150 אבל צריך לשבת כמה שעות עם דיזות, מה לעשות שלמנועים גם עם גיר אוטמטי וגם לא משופרים מתאים יותר אדל בגלל הואקום סקנדרי ,הוא הרבה יותר אמין חסכוני ונותן תוצאות טובות יותר,יותר מיזה המוסטאנג של רועי נסעה יותר טוב ממך ומגיורא וגם מהמוסטאנג שלי . פותח השירשור ביקש אמין זול חסכוני ונותן ביצועים, ההולי לא זול, לא אמין במיוחד (נטיה להסתם כל הזמן) ,והכי חשוב הוא לא מתאים לסעפת המקורית של המנוע 305!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי צודק. באוטו שלי היה מורכב הולי 800 CFM דגם מרוצים והחלפתי לאדלברוק 600 CFM בהולי הרכב היה מגיב טיפה יותר טוב אבל!!! היו הרבה סיבות טובות להוריד אותו:

1) הרכב היה בולע דלק 1 ל2 בערך! היום באדלברוק 1 ל6 \7

2) כשהיתה ניכנס לעיר ולפקקים אי אפשר היה לנשום היה ריח חזק מאד של דלק. הרבה דלק היה סתם יוצא.

3) את האדלבורק מאד קל לכוון קרבורטור פשוט מאד.

4) להולי צריך משאבת דלק יותר חזקה בגלל כמות הדלק שהוא צורך. משאבה רגילה לא מספיקה למלא אותו בלחיצה של יותר מ6 שניות בערך.

טל

פורסם

תודה לכל העונים

לפני יומיים שלחתי מייל לחברת אדלברוק והיום קבלתי תשובה,

Michael,

A 500cfm carburetor would be better for your application, a 800cfm carburetor is to big for your application.

For all replies please include the ORIGINAL Email.

Thanks - Chris Rowe, Edelbrock Tech Dept.

Edelbrock 70th Anniversary Promotion

-NOW through Dec 31, 2008-

• תוכן חדש...