Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה היה פה

אבל זה היה אתר ממש טוב שהסביר על כל האלמנטים במנוע בליווי סירטונים ממש טובים

אני מחפש אותו נואשות

תודה מראש

מחפש!!!!!

כל מיני, כל חלק ממיני, כל סריד של מיני או כל דבר שקשור למיני.

(אה כן ומצטער על השגיעות)

פורסם

זה האתר שחיפסתי

ו...

lior_baruch אני לא רוצה להעליב או משהו ואני יודע שקיבלתה המון קומפלימנטים אל האתר שלך אבל אני ממש לא אוהב אותו.

אני אפילו ממש סולד מימנו. אבל זה רק אני.

אז קבל חח בישביל ההסג.

מחפש!!!!!

פורסם

אני יכול להתווכח על זה... יש קטעים שהאתר קצת חובבני לעומת הרמה שהוא מציג את עצמו...

למה? ככה!

פורסם

מה שליאור עשה ועדיין עושה לקידום המודעות של הרכבים הקלאסיים בישראל הוא מעבר להבנתכם כנראה (אני מתכוון בעיקר לאנימל).

אתר שנבנה כמעט לבד על חשבונו וזמנו הפרטי של ליאור ושלדעת רבים וטובים מקיף, מקצועי ומגוון.

לאנימל היקר, קשה לי להבין למה אתה סולד ממנו , אבל אם יש לך רעיון לשיפור או משהו אחר למה אינך פונה לליאור בה"פ ותורם מהידע העצום שלך לשיפור האתר, אני מחכה בקוצר רוח לראות את כל התוכן והכתבות שיתווספו בזכותך לאתר.

אז ח'ברה, בקשה לי אליכם, במקום לדבר - תעשו, זה הכי קל להתחבא מאחורי המקלדת ולרשום הודעות, נראה אתכם תורמים מזמנכם ומהידע שלכם ללא כל תמורה.

זהו....נרגעתי

פורסם
מה שליאור עשה ועדיין עושה לקידום המודעות של הרכבים הקלאסיים בישראל הוא מעבר להבנתכם כנראה (אני מתכוון בעיקר לאנימל).

אתר שנבנה כמעט לבד על חשבונו וזמנו הפרטי של ליאור ושלדעת רבים וטובים מקיף, מקצועי ומגוון.

לאנימל היקר, קשה לי להבין למה אתה סולד ממנו , אבל אם יש לך רעיון לשיפור או משהו אחר למה אינך פונה לליאור בה"פ ותורם מהידע העצום שלך לשיפור האתר, אני מחכה בקוצר רוח לראות את כל התוכן והכתבות שיתווספו בזכותך לאתר.

אז ח'ברה, בקשה לי אליכם, במקום לדבר - תעשו, זה הכי קל להתחבא מאחורי המקלדת ולרשום הודעות, נראה אתכם תורמים מזמנכם ומהידע שלכם ללא כל תמורה.

זהו....נרגעתי

תשמע אני לא התכוונתי להעליב בשום דרך שהיא ומעולם אף אחד לא פנה אלי לעזור באתר ולהיות בצוות אני את האמת הייתי מוכן בכיף בתור חולה קלאסיות אני לא אומר שהיו צריכים לפנות אלי כי הרי מי אני... אבל אל תעשה את ליאור גיבור גדול אם הוא לקח את זה מהחלטה אישית לקחת על עצמו לא ראיתי מעולם פניה על גבי הפורום לפניה לעזרה לאנשים באתר...

למה? ככה!

פורסם

זהו....נרגעתי

תשמע אני לא התכוונתי להעליב בשום דרך שהיא ומעולם אף אחד לא פנה אלי לעזור באתר ולהיות בצוות אני את האמת הייתי מוכן בכיף בתור חולה קלאסיות אני לא אומר שהיו צריכים לפנות אלי כי הרי מי אני... אבל אל תעשה את ליאור גיבור גדול אם הוא לקח את זה מהחלטה אישית לקחת על עצמו לא ראיתי מעולם פניה על גבי הפורום לפניה לעזרה לאנשים באתר...

דווקא אני זוכר מאוד שליאור בעצמו אמר כמה פעמים שכל מי שרק רוצה מוזמן לתרום לאתר...

פורסם

אתם נישמעים כמו קת של אנשים שמסתולים אחריי הגורו שלכם "ליאור"

וחס וחלילה אם מישהו יגיד משהוא רע עליו.

תירגועו אני "מרשה" לכם להיכנס לאתר שלו. מה זה הלינץ הזה.

חברה מותר לי לא לאהוב משהו ואני לא בא לשכנע אותכם שהאתר שלו לא טוב.

כבודו בימקומו.

והוא יודע מה אני חושב בפרתי כי אני לא בא בכוונת זדון.

וזה אך ורק מה שאני חושב.

אנו חיים במדינה דמוקראתית.

ואני לא דוס שקופה עליכם את מה שאני חושיב.

אז דיי

מחפש!!!!!

פורסם
אתם נישמעים כמו קת של אנשים שמסתולים אחריי הגורו שלכם "ליאור"

וחס וחלילה אם מישהו יגיד משהוא רע עליו.

תירגועו אני "מרשה" לכם להיכנס לאתר שלו. מה זה הלינץ הזה.

חברה מותר לי לא לאהוב משהו ואני לא בא לשכנע אותכם שהאתר שלו לא טוב.

כבודו בימקומו.

והוא יודע מה אני חושב בפרתי כי אני לא בא בכוונת זדון.

וזה אך ורק מה שאני חושב.

אנו חיים במדינה דמוקראתית.

ואני לא דוס שקופה עליכם את מה שאני חושיב.

אז דיי

ANIMAL - מותר האדם מן הבהמה -השפה!

פורסם

animal

חוץ מהעובדה שנראת לי שאתה מחפש הרבה הרבה צומת לב ופרובוקציה ובעיקרון יש לי הרגשה כללית שמאוחרי השם מסתתר בחור חסר רשיון וידע בגיל ההיתבגרות יש לי כמה דברים להבהיר לך לגבי ליאור ברוך.... א: הבן אדם עזב עבודה בטוחה ורגועה בחברת הייטק כדי להיתעסק בעולם הרכב הוא תרם והקפיץ את עולם רכב האספנות והאקזוטי ב 20 שנה קדימה לאור העובדה שלא הייתה בכלל מודעות חוץ ממועדון ה5 המזדקן, הוא יצר אתר שהוא בעצם מעיין פורטל לכל מה שקשור ברכב. אתה יכול למצוא שם הכל ממעודני רכב ל חיפוש בעלי מקצוע ומאמרים טכנים והיסטורים.

ב:אני לא חושב שאתה בכלל בעמדה לתת ביקורת לליאור ה"גורו" מכוון שאני בטוח שהידע של ליאור ברוך לגבי רכבים אמרקאים רכבי שרירים ורכבי אספנות בכלל עולה על שלך במליון אחוז חוץ מהעובדה שאתה מתבטא כמו ילד קטן... אני מניח שבכלל אין לך רכב ואם כן הרכב של אמא לא נחשב... אפילו אם זה ג`אסטי סופר ספורט ואני מניח שאתה כמו ליאור יצא לך להיות בעלים של רכב אספנות מגיל 17? וגם כמו ליאור נהגת בוייפר GTS ? ועשית קורסים בארהב לשיפוץ רכבים ונהיגת דראג??!

ג:נורא חכם לכלכך וכמו המשפט של אמא של במבי אם אין לך משו טוב להגיד אל תגיד אותו בכלל...

קובי שפשוט נמאס לו.....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אנימל יקירי,

לדבר זה הכי קל שבעולם, ועוד מאחורי מקלדת.

בוא נראה אותך לוקח את כל הנושאים שבהם האתר נראה לך גרוע ומשפר אותם, אני בטוח שליאור "הגורו" ישמח לעזרה מסוג זה.

אף אחד לא מבצע בך לינץ', פשוט מקומם אותי לראות תגובות כמו שלך על דבר שכנראה אין לך מושג בו.

ליאור שהשקיע את כל כולו (וקובי כבר הסביר לך איך)להקמת האתר, הוא לא הגורו של אף אחד, פשוט תענוג לראות שבזמן כזה קצר הוקם אתר שמכיל בתוכו המון מידע שמתבטא בכתבות, מאמרים, תמונות וכו' וכל זה בחינם!!!

אני מקווה שהפנמת את מה שנכתב פה ולהבא אל תדבר - תעשה.

פורסם

החלט כל דבר באתר הוא חינם חינם.

רוצה גלרייה חינם חינם רוצה סיפורים חינם חינם

הכל במבטא כבד

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

בוא ואסיים את מה שאני ממשיך ליקרא לו לינץ

א. אני משפץ את רכב חלומותיי (אומנם רק חצי שנה שזה לא הרבה) ואני מדבר אך ורך מניסיון ומתיסקולים של משפץ רכב.

ב. אני לא ילד אני אפילו מבוגר מספיק כדיי להיתבתא ולא נוהג ברכב של אמא ואל תיתנו לשגיאות הכתיב שלי לתעתעה בכם.

ג. יש לי ניסיון גם בבניית אתרים בניתי תיחזקתי וביגלל ניסיוני אני לא בונה אותם עוד (מי שיבין יבין) ומרשה לעצמי אפילו לבקר אתרים אחרים.

ד. שמעתי רבות על ליאור וכבודו במקומו. אין לי תענות אל מיקצועיותו בבניית רכבים או כאיש. אלה לסימפטום אחד שהאתר שלו מתחיל ליסבול מימנו.

ה. תנו לאיש את הכבוד להגן על עצמו הוא לא ילד.

ו. אנחנו עדיין במדינה דמוקרתית ועדיין מותר לי לא לאהוב משהו.

ז. כל התענות שלכם נכונות ואני אפילו מצדיק אותכם. אבל אתם גם לא מקירים אותי ואתם אפילו לא יודעם מה מפריע לי כל כך באתר שלו.

אם התבתאתי וניפלת לי שאני מתעב משהוא ביגלל שמשהו באמת הירגיז אותי

אני מיצטער

אז רדו מיזה.

מחפש!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...