Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע כמה עולה הובלה מניו יורק או ניו גרסי לישראל ?

הבנתי שהובלה מקליפורניה עולה סביב 2000-2200$

כמה הובלה ניו יורק מוזילה את הסיפור ?

יש לי פשוט 2 מכוניות שאני מתלבט לגביהן. אחת קרובה לחוף המזרחי מאוד והשניה ממש בקליפורניה עצמה.

פורסם

במידה ואתה קונה בקרוב בחוף המערבי דבר איתי ונתחלק בשילוח אני אמור להוביל בראשית ינואר רכב מלוס אנג'לס לארץ.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

הובלה מקליפורניה לישראל ב - 2000$ נשמע זול מדי.. אולי המחירים נפלו ...

בכל מקרה לחברת גלובוס מיבנה יש סוכן נחמד בשם יורם בניו ג'רסי שאתה רק צריך להביא לו את הרכב למגרש והוא

כבר מטפל בכל הניירת והשילוח לארץ.

חוסך המון טירחה , במיוחד למי שמייבא רכב בשלט רחוק.

בהצלחה!!

פורסם

מהחוף המערבי, ממליץ לפנות לקבלת הצעה אל אריק חצרוני מלוס אנג'לס "דאינמיק אל איי" בקישור הבא:

www.dynamicla.com

מנסיון העבר, דרך החברה שלו המשלוחים יצאו זולים יותר והשירות היה מצויין (ובעברית).

מהחוף המזרחי תבדקו את "מנטפילד". קיבלתי המלצות טובות לגביהם, אבל אין לי נסיון אישי.

www.mentfield.com

פורסם
כן אבל כמה עולה ???? מניו ג'רסי לישראל ?

שלום.

אם היתה גם מיסתקל בשרשורים אחרים היתה מיד רואה שאני הבאתי בימים אלו מכונית לארץ.

למעשה המכונית שלי אכשו במכס בנמל בניורק חבר גרר לי אותה לנמל ודאג לכול הפרטים והשילוח.

תביט בתמונות טרי טרי מלפני יומים בדיוק.

אם אתה מעונין צור איתי קשר בפרטי.

בברכה בני ל.

IMG_1853.JPG

IMG_1860.JPG

IMG_1867.JPG

IMG_1865.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...