Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אם אתם יודעים על מישהו שיש לו סאאב 96 מפורקת או שהיא לא בדיוק במצב נסיעה (אפילו שהוא משתמש בחלקים שלה) אני צריך מידע עליו בדחיפות.

מה שאני צריך לסאאב שלי זה מושבים קידמיים (אני צריך לסיים שיפוץ)

אני הודה לכם מאוד עם תעזרו לי (תענו לי בבקשה בה"פ)

תודה מראש ירין

פורסם

הסאאב שיש לי היא סאאב דגם 96 שנת 69 מנוע 1600 v4 קופה

קיבלתי את הסאאב שלי במצב מושלם חוץ מהעובדה שדוד שלי עשה מימנה קבריולט.

שלב השיפוץ היה נורא פשוט לקחתי רתכת co2 ותפרתי את הגג.

את המנוע שיפצתי לחלוטין (יש לי עוד מנוע במצב דנדש במחסן+ פול חלקים)

יש לי בעיה קטנה עם הידית הילוכים שאני צריך להחליף ואין לי

ויש לי עוד בעיה קטנה דוד שלי חשב שזה רכב ספורט אז הוא החליף לה את המושבים המקוריים שלה ובגלל זה אני מחפש כבר מושבים לסאאב כמעת שנה.

הכל בסאאב שלי מקורי היא צבוע בצבע בורדו מטאלי. היא מנופחת בחלק האחורי שלה.

וזהו בגדול אני הודה לך מאוד אים תעזור לי למצוא לה מושבים (ואם יש אז גם מיכל דלק כי הוא מלא חלודה בפנים ואין לי כח להכניס שני פילטרים )

תודה מראש ירים

פורסם

הסאאב שיש לי היא סאאב דגם 96 שנת 69 מנוע 1600 v4 קופה

קיבלתי את הסאאב שלי במצב מושלם חוץ מהעובדה שדוד שלי עשה מימנה קבריולט.

שלב השיפוץ היה נורא פשוט לקחתי רתכת co2 ותפרתי את הגג.

את המנוע שיפצתי לחלוטין (יש לי עוד מנוע במצב דנדש במחסן+ פול חלקים)

יש לי בעיה קטנה עם הידית הילוכים שאני צריך להחליף ואין לי

ויש לי עוד בעיה קטנה דוד שלי חשב שזה רכב ספורט אז הוא החליף לה את המושבים המקוריים שלה ובגלל זה אני מחפש כבר מושבים לסאאב כמעת שנה.

הכל בסאאב שלי מקורי היא צבוע בצבע בורדו מטאלי. היא מנופחת בחלק האחורי שלה.

וזהו בגדול אני הודה לך מאוד אים תעזור לי למצוא לה מושבים (ואם יש אז גם מיכל דלק כי הוא מלא חלודה בפנים ואין לי כח להכניס שני פילטרים )

תודה מראש ירין

פורסם

אני בטח נורא לא מחדש לך, אבל יש מוסך בת"א סמוך למחלף לגרדיה (בסוף רחוב לבנדה אם אני לא טועה בשם הרחוב). עם המון סאאבים ישנים מסביבו.

אם אתה לא תל אביבי ולא מכיר - נראה לי שווה גיחה.

פורסם

אם אתה מאיזור חיפה, יש באיזור תעשיה של נשר מוסך שנקרא "יפיע" והוא עובד הרבה עם סאאב ישנות, ויש לו כמה זרוקות שם בחצר.

אם מחר אני יהיה באיזור אני יתעניין בשבילך.

פורסם
אני בטח נורא לא מחדש לך, אבל יש מוסך בת"א סמוך למחלף לגרדיה (בסוף רחוב לבנדה אם אני לא טועה בשם הרחוב). עם המון סאאבים ישנים מסביבו.

אם אתה לא תל אביבי ולא מכיר - נראה לי שווה גיחה.

אתה בודאי מתכוון לאריה גרוסמן.

יצא לי לשוחח איתו פעם אחת, ובכל מה שקשור לסאאבים ישנות, הבנאדם הוא מספר אחת בארץ.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...