Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ivcny9.jpg

כמיטב המסורת של "אספני כלי הרכב הארצישראלים" ובחסות עירית רמת השרון, יתקיים מפגש ביום שבת ה-10 בינואר 2009, החל מהשעה 16:00.

המפגש ייערך בככר עיריית רמת השרון ברחוב אוסישקין, ויכלול מפגש חובבי אפסנות ותצוגת כלי רכב - הפעם בסימן קטנועים ישנים - טילונים, טוסטוסים, מופדים וכדומה.

לרווחת הבאים בית הקפה ליד הככר, ובמקום תהיה תאורה גם לאחר רדת החשיכה. כולם מוזמנים!

במקרה של גשם המפגש ידחה בשבוע

אַסְפָנֵי כְּלֵי הָרֶכֶב הַאָרְצִישְרָאֵלִים [email protected]

פורסם

היה לי היה לי, ICM הכי יפה בי-ם הייתי בן 16 צעיר שעיר ונייד...רק טוב הוא עשה לי עד שנמכר לטובת מינימינור פתוחת גג...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שושני - ואיפה המיני עכשיו? :D

ואיפה השיער שמתבדר דרך הגג ? :-)

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
לבוא עם פיאג'ו סי? או שזה חדש מדי

בטח תבוא, איזו שאלה?:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
היה שיער? :D

היה זיכרון טוב, היה שיער, הייתה אצבע, היינו צעירים.

עם הגיל הכל הולך לאיבוד...

:twisted::wink::lol:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

שתוק, אתה עוד במצב טוב עם זה!:wink::lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יולי, המיני (77) נמכרה לטובת 305 1500 סטיישן מודל 1982, מקום לעגלת ילדים, ציוד לטיולים, השיער התפזר ברוח, שהרי מין המפרוסמות היא ששיער טיפש לא מחזיק על ראש חכם, המותניים התעבו, את רוח השטות החליפה הרצינות והמכובדות, את הספונטניות, התכנון ובקרה, ואת בקבוקי הבירה, היין, גיימס וג'וני ההולך (הוודקה עושה לי רע), החליפה המטרנה הצמחית!

החלפתי תרמיל טיולים, בתיק טיטולים, ומצעד היפות והיפות יותר,נעצר והתחלף במלאכים הקטנים שלי, והפעמים שחזרתי הביתה בשלוש ארבע לפנות בוקר, היה בדרך כלל ממיון ילדים!לילות בלי שינה כשצרחות הביי ג'ייז ברקע והיא בין ידייך, החלפו בצרחות בקיעת השיניים ותינוק בין ידיך, סקס הוחלף ב-סידורים קניות ספונג'ה, והמיני הועברה ליידים אחרות שנותר לי רק לקוות שעשו לה טוב, כפי שהיא עשתה לי...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...