Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הסיפור הוא כזה. חבר טוב שלי קנה ב 2004 מסרשמיט אדומה KR200 שעמדה על גג של סוכנות דייהטסו בחיפה כמה שנים.

בזמנו הרכב פורסם באתר CLASSICARS.CO.IL ואף הזכירו אותו פה באחר השירשורים שהוא למכירה.

בכל אופן, מי שמכר את הרכב לחבר שלי, בעל הסוכנות, לא החזיק בניירות של המסרשמיט והבטיח לסדר את העניין (מה שהתברר בהמשך כבלבול ביצים).

הבעיה היא שאין באפשרותו של חברי לאתר את בעל הרכב. יש מספר שלדה על הרכב, מה שלא עוזר במיוחד. אנחנו יודעים שהרכב משנת 1957-1959 המוכר אמר שמספר הרכב הוא 82-626 מה שהתברר במשרד הרישוי שאין מספר רכב כזה בכלל.

לפי מה שהוא (המוכר) מספר, הרכב היה אצל בן אדם זקן בקרית טבעון במשך שנים ארוכות עד שנת 1997-1999 ומאז עבר לחיפה. תסתכלו על התמונה המצורפת. זה התמונה של הרכב כיום בחצר של חבר שלי..מחכה לשיפוץ.

אם מישהו זוכר או יודע את זהות האיש שהחזיק ברכב עד לפני 10 שנים בקרית טבעון שירשום לי הודעה בפרטי.

תהליך השיפוץ כולו מעוכב כבר 4 שנים בגלל הסיפור הזה. ללא ניירות אין טעם לשפץ את הרכב. הרכב פשוט נרקב וחבל.

מי שיכול לספק פרטים בנושא, אני אודה לו מקרב לב

messerschmitt.JPG

פורסם
שלום לכולם.

הסיפור הוא כזה. חבר טוב שלי קנה ב 2004 מסרשמיט אדומה KR200 שעמדה על גג של סוכנות דייהטסו בחיפה כמה שנים.

בזמנו הרכב פורסם באתר CLASSICARS.CO.IL ואף הזכירו אותו פה באחר השירשורים שהוא למכירה.

בכל אופן, מי שמכר את הרכב לחבר שלי, בעל הסוכנות, לא החזיק בניירות של המסרשמיט והבטיח לסדר את העניין (מה שהתברר בהמשך כבלבול ביצים).

הבעיה היא שאין באפשרותו של חברי לאתר את בעל הרכב. יש מספר שלדה על הרכב, מה שלא עוזר במיוחד. אנחנו יודעים שהרכב משנת 1957-1959 המוכר אמר שמספר הרכב הוא 82-626 מה שהתברר במשרד הרישוי שאין מספר רכב כזה בכלל.

לפי מה שהוא (המוכר) מספר, הרכב היה אצל בן אדם זקן בקרית טבעון במשך שנים ארוכות עד שנת 1997-1999 ומאז עבר לחיפה. תסתכלו על התמונה המצורפת. זה התמונה של הרכב כיום בחצר של חבר שלי..מחכה לשיפוץ.

אם מישהו זוכר או יודע את זהות האיש שהחזיק ברכב עד לפני 10 שנים בקרית טבעון שירשום לי הודעה בפרטי.

תהליך השיפוץ כולו מעוכב כבר 4 שנים בגלל הסיפור הזה. ללא ניירות אין טעם לשפץ את הרכב. הרכב פשוט נרקב וחבל.

מי שיכול לספק פרטים בנושא, אני אודה לו מקרב לב[/quote

82 נראה לי ממש לפני שהתחילו 201

לי היו :

איזטה 1957 שמספרה התחיל ב-32

ו-2 איזטות 59 שהתחילו ב-34.

המסרשמיט אולי יובא אח"כ (נדמה לי שהיו הרבה 82 פטורי מס עם מסגרת לבנה)

פורסם

אני חושב שמה שהוא התכוון שאולי המספר הוא 32-626 ולא 82-626,

בכל אופן ניתן למצוא מס רישוי לפי מס שלדה, אם יש לך מספיק קשרים, מה שאני לא בטוח שניתן למצוא למודלים האלו.

מה תעשה אם התברר שהוא הורד מהכביש ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

רכב אספנות תמיד אפשר להחזיר לכביש גם אם הורד. אין שום סיבה שלא כי הרי הרכב לא עבר תאונות לפי מה שנראה.

אגב, מישהו מכיר איזה אחד עם קשרים שיכול לברר פרטים כאלו - לפי מספר שילדה ? אם כן פנו אלי בפרטי.

פורסם

אם רשיונות הרכב הוחזרו למשרד הרישוי והרכב הושבת והתקבל רשיון רכב אדום, אין אפשרות להחזיר את הרכב לכביש.

אם הם רק הופקדו אז אין כמובן שום בעיה להחזיר אותו לכביש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק תעשה לי טובה קטנה, תכסה אותה, ממש קר בלילה :roll:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מספר הרישוי שלה לא יכול להיות בן 5 ספרות מאחר ולמסרשמיט היה רישוי אופנוע.

אי לכך ובהתאם לזאת, מספר הרישוי חייב להיות בן 6 ספרות.

בכל מקרה, אל תתקדמו איתה כל עוד הניירת לא מסודרת !

מדובר בכלי חביב מאד ולא קל לשיפוץ עם מערכת חשמל מורכבת וזמינות חלפים נמוכה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היתי מנסה חוקרים פרטיים, או מנסה "לדוג" בתחנה המרכזית הקרובה לביתך חייל שוטר צעיר שמזדקק לקצת כסף או בודק קשרים במשפחה אולי יש שוטר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
מספר הרישוי שלה לא יכול להיות בן 5 ספרות מאחר ולמסרשמיט היה רישוי אופנוע.

אי לכך ובהתאם לזאת, מספר הרישוי חייב להיות בן 6 ספרות.

בכל מקרה, אל תתקדמו איתה כל עוד הניירת לא מסודרת !

מדובר בכלי חביב מאד ולא קל לשיפוץ עם מערכת חשמל מורכבת וזמינות חלפים נמוכה.

מערכת חשמל מורכבת אתה בטח מתכוון לדיימוסטרטר הפרובלמטי . אע"פ שהרעיון נכון,- אותה יחידה משרתת התנעה וטעינה , זה מה שהעמיד לי סופית את האיזטות. קראתי ש-BMW מפתח מחדש דיימוסטרטר מודרני.

• תוכן חדש...