Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתרשמתי עמוקות מעוצמת התגובות לפירסום "מסחרי " ליכאורה שנעשה על ידי.

אני אייצר קצר סדר בדברים:

farout הינה אכן חברה מיסחרית שמפעילה מספר תוכניות ספורט אתגרי - במיוחד באפריקה.

היות שאנו חברה שמיתמחה בלוגיסטיקה ומסעות שטח, והיות שאנו מפעילים מסעות שנותנים פיתרון למטייל ההרפתקני במקומות שאין הוא יכול או רוצה לטייל לבד, ראינו אל נכון את הצורך ליידע את ציבור האופנוענים בפעילותינו.

אין ולא הייתה כל כוונת זדון ו או אחרת בפירסום הידיעות על המסע למידבר המערבי .

רבים מאד הם האופנוענים שחולמים לצאת עם האופנוע שלהם למידבר המערבי , ואין באפשרותם לעשות כן כי זה מסובך ביותר לקבל אישור מהשילטונות המיצריים לקיום אופרציה כנ'ל וכי הלוגיסטיקה של ריכבי ליווי והזמנות היא מסובכת.

לקחנו על עצמנו לארגן מסע כנ''ל לרווחת הציבור ומידע זה הוא בהחלט מידע רלונטי .

צר לי שמנהלי פורום תפוז מעדיפים לעסוק באינטריגות ומונעים העברת מידע אמיתי לחברי הפורום.

פורסם

אבל למה פתחת הודעה חדשה כשכבר יש אשכול הודעות העוסק בנושא שלך ?

בכל מקרה :

א. אנחנו מעדיפים שלא ל"ייבא" חומרים שכאלו מהפורום ששם

ב. מצטער שמחקתי לך (בטעות! באמת שבטעות :oops: ) את התמונות מההודעה שלך..

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לי אישית אין בעיה אם פרסום טיולי האופנועים, בפורם האופנועים.

יש אנשים שמפריע להם העובדה שאתם גוף מסחרי למטרת רווח, מבחנתי להפך, פרסמו(ללא הגזמה כמובן) והתחרו על ליבנו, וארנקנו.

 

רק תדאגו לפרסם את זה, ולא להציף. זאת אומרת פירסום יחיד, אם זה יענין מישהו הוא כבר יקפיץ לכם אם השאלה.

 

וכמובן הדובר אינו מנהל את הפורם, לכן דאג לקבל אישור מהמפקד :p

×
×
  • תוכן חדש...