Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את השאלה שאלתי גם בטכני. אני שואל פה כי רוב הסיכויים שהחבר'ה שמתעסקים עם מכוניות ישנות עם בעיית חלקים וחלפים יכלו לעזור גם.

מבקש ממנהלי הפורום להתחשב.

בפעם הראשונה שנקרע לי הכבל גז, חיפשתי בכל המקומות, כולל מוסכים מורשים ונעניתי בגיחוך.

גם תחליפי לא מצאתי, וזה אחרי הרבה דם ויזע (דמעות לא:wink:).

מוסך בנה לי כבל גז חדש מחוט מתכת, החזיק לי חודש ונקרע שוב.

פניתי אליהם ובנו לי אחד חדש. החזיק לי כמעט שנה והלילה נקרע שוב.

אני החלטתי שעדיף להשקיע ולחפש כבל גז מקורי לשקט הנפשי.

מאיפה אני מתחיל? את מי לשאול?

תודה לעונים.

אביחי

פורסם

יש לך דוגמא של המקורי? אם כן אז יש לך את האחים סמי, יושבים בקיבוץ גלויות, קצת לפני מחוז תל אביב של המשטרה.

אם אין לך את המקורי, אזד אני מאמין שרק ב EBAY תוכל למצוא

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

ברח' שלמה בת"א, יש הרבה חנויות חלפים. אני מאמין, שעדיין אפשר למצוא שם דברים כאלה. לפחות באחת (ניסים חלפים) יש מלאי לא מבוטל של חלקי פורדים הישנים, כי הצטרף אליהם בזמנו בעל החנות "פורד" עם כל המלאי שלו כנראה, חנות שהייתה פעם ממול. החנות נימצאת כמעט מול הבניין החדש של המשטרה. בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הכבל - נרכש היום חדש מקורי מחזי דלאל, ב-420 שקל.

הוא עשה פאשלה ולא צירף קליפסים מקוריים שתופסים את הכבל למקומו. עשיתי קומבינה זמנית, יום שני אשלים הכל.

תחושת דוושה שונה לגמרי וחלקה יותר. מסתבר שעד היום הקרבורטור לא נפתח במלואו. הרכב אמור לנסוע חזק יותר בפולגז.

תודה לכל מי שעזר!

אביחי

• תוכן חדש...