Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש שהיום נגמר לו המלווה. ברשותי חיפושית שנת 73 עם ביטח על נהג חדש והכל.. שמעתי שיש איזה חוק שמשעה 7 בבוקר עד 9 בבוקר אסור ליסוע איתה .. רציתי לדעת אם חוק זה נכון ואם הוא נכון מה העונש הצפוי? תודה מראש!

פורסם

אז כן- אסור לך לנסוע בימי חול בין 7 ל-9 בבוקר.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום רב.

ברןך הבא לפורום.

בנוגע לשאלה הספציפית, אנא קרא את הקטע מספר 3 שכתב בני הספל בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

כמו"כ רצוי שתקרא את כל השרשור, ותווכח שהרבה שאלות שיש/תהיינה לך בזמן הקרוב בכל הנוגע לרכבך נפתרות.

יום טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

נסיעה בין השעות 7-9, אסורה בימי חול,

במידה ותיתפס נוסע בשעות הללו, תקבל קנס בסך 500 שקל,

במידה ותישפט במסגרת עבירה אחרת, לא תוכל לטעון בגדר היעדר עבירות קודמות,

במידה ותפגע ברכב אחר, נזקי פח בלבד, הביטוח יתנער ואתה תשלם על הנזק מכיסך הפרטי,

במידה ויהיו פגיעות בנפש עקב תאונה[אפילו שבירת יד], אתה תשלם על ההוצאות הרפואיות[וזה סכום שמתחיל מ-4 ספרות],

גילוי נאות: שאלתי את הברנש אם הוא מעוניין למכור את הרכב למטרת שיפוץ[שלי], ברישום השלכות אלו אין ניסיון להניא את בעל הרכב למכור את הרכב.

----

פורסם
ואין שום סכנה לשלילת הרשיון .? אני מזכיר אני נהג חדש.

אני לא מבין אותך, אתה רוצה בכח להיות עבריין ורק מנסה לבדוק עד כמה מותר למתוח את החבל???

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מה זה משנה מה הסכנה?

שלילת רשיון, החרמת האוטו או נישול כל המשפחה מכל הונה בכדי לשלם פיצויים ?

יש במדינה הזאת חוק.

אתה מוזמן :

לציית לו

ו/או

למכור את האוטו

ו/או

לקנות חיפושית אחרת שאינה עם מספר אספנות

ו/או

לפעול לשינוי החוק (נשמע כאילו ממש לא מזמן עשית בגרות באזרחות).

עצות וגיבוי למעבר על החוק בטח לא תקבל כאן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואין שום סכנה לשלילת הרשיון .? אני מזכיר אני נהג חדש.

מעבר לעובדה שהרכב הזה לא משתלם לנסועה יומית בפן הכלכלי,

העובדה שכל דוח בין 7-9 שווה ל-500 מזוזותיך,

העובדה שאתה בונה על נסועה יומית ברכב[הסיכוי שלך לקבל דוח גבוהה יותר]

מתישהו, בסביבות הדוח ה-5/6 שלך, אדון שוטר יראה שאתה מועד לפורענות ואז יזמבר לך איזה החרמה/זימון למשפט.

מעבר לעובדה שתאונה בשעות הנ"ל["לי זה לא יקרה", לא תקף לנהג חדש, לא לך ולא לי], תצא ישר מהכיס הפרטי שלך, תחשיב כללי במידה ואתה מוריד רק מראה של רכב, אתה תשלם 6500 ש"ח, מה במקרה של טוטאלוסט?

----

פורסם
אני נהג חדש שהיום נגמר לו המלווה. ברשותי חיפושית שנת 73 עם ביטח על נהג חדש והכל.. שמעתי שיש איזה חוק שמשעה 7 בבוקר עד 9 בבוקר אסור ליסוע איתה .. רציתי לדעת אם חוק זה נכון ואם הוא נכון מה העונש הצפוי? תודה מראש!

במידה ותיתפס נוסע בשעות הללו, תקבל קנס בסך 500 שקל,

אי מילוי תנאי או הגבלה של רשיון הרכב

סמל הסעיף 6089 קנס 500 ש"ח נקודות 0

נהגת ברכב הנ"ל ולא מילאת אחר ההגבלה /התנאי

הכלולה/הכלול ברישיון הרכב הנ"ל בניגוד לתקנה 8 לתקנות התעבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לגבי זה שאמר שתפסו אותי ואני רק רוצה לדעת מה העונש אתה טועה .. אני לא מתכוון ליסוע ולסכן את הרשיון שלי או לעבור על החוקים רק רציתי לדעת אם יש איזה דרך לבטל את זה? או לשנות משו ברישיון? כמובן בדרך חוקית . תודה מראש.

• תוכן חדש...