Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושים את זה בעיקרון או בחיפה בטכניון, או במכון התקנים בת"א, עד כמה שאני יודע. הבדיקה אמורה להיות הרבה יותר מעמיקה מטסט ה"רגיל", ועולה כ-800 ש"ח. השאלה- האוטו בעוד שנה יכול להפוך ל"אספנות", ואז אין צורך בבדיקה- אתה צריך אותו דחוף עכשיו, ולנסיעה יומיומית? כי אם לא- חבל, תמתין שנה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כיום ניתן לבצע את הבדיקה במספר מכוני רישוי בתיאום מראש.

בקרוב אני עושה את הבדיקה אז אוכל לתת יותר פרטים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה לכם אבל הגיפ אצל מישהו מהכפר אני רוצה לקנות בעל הגיפ לא יכול לעשות העברת בעלות בלי שיעביר אותו טסט אם אני קונה אוכל להעביר אותו ולעשות בדיקת מעבדה לבד בלי בעל הגיפ

פורסם

אני לא יודע לגבי בדיקת מעבדה, אבל הטסט למשל אתה יכול לעשות גם בלי בעל הרכב- עם יפוי כח ות.ז. שלו! אני מאמין, שגם בדיקת מעבדה, אבל צריך לבדוק...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עלאא,

אתה לא יכול לעשות העברת בעלות ללא טסט.

בעל הרכב לא יכול לעשות טסט כי הג'יפ הוא רכב מיושן. רכב מיושן שלא עושה שנתיים טסט מורד באופן אוטומטי ממצבת הרכב במשרד הרישוי (הרבה פעמים הפקידות יגידו לך שרשיון הרכב בוטל).

החזרה לכביש ניתן לעשות אך ורק ע"י בדיקת מעבדה (תתקשר לרשויפון בבוקר, הם יגידו לך איזה מכון רישוי בסביבה שלך מורשה לבדיקת מעבדה).

בדיקת מעבדה היא בדיקה הרבה יותר קפדנית מטסט נורמלי ועל הרכב להיות במצב ממש טוב ותקין לחלוטין בכדי לעבור אותה.

רכב אשר מוגדר כרכב אספנות (רכב מעל 30 שנה שהוגדר כאספנות במשרד הרישוי) פתור מבדיקת מעבדה (רק הולכים לטסט) ולכן הומלץ לך אולי לחכות עוד שנה לקניית הרכב, מה שיוזיל משמעותית את העלתו לכביש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם מדובר ברכב שהוא עוד שנה אספנות אפשר לגשת למשרד הרישוי ולעשות העברה גם בלי טסט כאשר הקונה חותם על מסמך שידוע לו שהרכב הנמכר הוא ללא טסט ומיועד לעלות על הכביש רק כרכב אספנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שאלה? מה זאת אומרת ביקשו בטסט? ברישיון האחרון שקיבלת היה רשום צריך לעבור בדיקת מעבדה?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תוכן חדש...