Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת כויל

y9853
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללמברטה שלי יש את הכויל האורגינלי מלפני ימבה זמן.

מצד אחד, לקנות חדש, זה פשוט ונח, אך מצד שני, זה לשים עוד כמה מאות שקלים, וכרגע חשוב לי כל שקל.

יכול להיות שהכויל שלי תקין, אך יכול להיות שהוא גם ממש לא....

לא שיש לו סיבה להתקלקל, הרי הוא עמד מחוץ לחול, במקום מקורה (מתחת לכנפיים של הלמברטה), אבל בכל זאת, זה יהיה מבאס למדי (שלא לומר מבאס עד לעצמות), לסיים להרכיב את הפאזל שקוראים לו למברטה, ואז לגלות כי הכויל לא עובד, ואני צריך להזמין חדש...

אני מניח שיש איזו דרך לבדוק אם הוא תקין או לא, רק שאין לי שמץ של מושג איך אני עושה את זה, אז אשמח להסבר בנושא.

מדובר בכויל של 6V, ואין מצבר בלמברטה.

נ.ב.

אני יודע שאני עדיין חייב תמונות של הלמברטה הולכת לפחחות וצבע, אבל מי שצילם את התמונות האלו זה לא אני, ועדיין לא קיבלתי אותן. לכשהן יגיעו אליי, הן יפורסמו בשרשור המתאים על שיפוץ הלמברטה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

בדוק רציפות בסליל

מהיציאה בחוט של הכויל

לשני הצדדים יש רציפות (התנגדות אומית)

תקין

אין רציפות בצד אחד או יותר לא תקין

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
בדוק רציפות בסליל

מהיציאה בחוט של הכויל

לשני הצדדים יש רציפות (התנגדות אומית)

תקין

אין רציפות בצד אחד או יותר לא תקין

ואיך אני עושה את זה?

מה אני אמור לחבר, ולאן?

תודה!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

נראה לי שאתה טועה

הכוייל בנוי מסלילים (בעצם סוג של שנאי) ככה שצריכה להיות שם התנגדות של 50-300 אוהם לדעתי

אם יש קצר סימן שהכוייל דפוק כי הוא מקצר לגוף

• תוכן חדש...