Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש הצפוני 5.12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפגש היה מלא בכל טוב ממכוניות ממוצאות ובספינות אמרקאיות

מאוד קשה לצלם אחרי שמחשיך אז אין את כל המכוניות שהיו מתנצל בפני אלה שלא צילמתי

DSCF4363.JPG

DSCF4364.JPG

DSCF4369.JPG

DSCF4368.JPG

DSCF4367.JPG

DSCF4372.JPG

DSCF4371.JPG

DSCF4365.JPG

פורסם

האירוע היה - גדול - הצטופפו במגרש כ- 50 מכוניות - כולן - יפיפיות, חיפה לא ראתה מימיה כמות כה גדולה של מכוניות קאדילק , מכל המפגשים הן הגיעו, בהמוניהן, מכל השנתונים,הדגמים,הצורות והצבעים - ממש מרהיב, הן מילאו מגרש חניה שלם.

לאירוע הגיעו מכוניות וחברים מקרוב (חיפה והסביבה) ומרחוק (ת"א, רעננה, ר"ג, רחובות, חדרה, ראשון לציון ועוד).

רן היה מופתע מאד מכמות המשתתפים הגדולה שבאה לכבדו ביום החגיגה.

גם אני הייתי מופתע, מאד הייתי מרוצה מהכמות הרבה של המשתתפים - יש - המועדון יכול, כשחברים רוצים, לקיים אירועים יפים ומכובדים - כמו זה.

תפאורת הרקע, שהוכנה ע"י אבי נוף, בעזרתו של רן: משטח צבעוני שעליו עמדה המכונית ,במה, חבלול, תאורה ומוסיקת רקע מתאימה, שנשמעה למרחוק , הוסיפה רבות ליופיו של אירוע .

תודה לכל אלו שעזרו בהרצת האירוע ובמיוחד לאיתמר שורקי שעזר לי לכוון את המכוניות לחניה.

כמו כן הידד לכל אלו שהגיעו והפכו את האירוע להפנינג מוטורי יפה בעיר חיפה.

את הנסיעה הביתה, למשפחה שחיכתה לי עם ארוחת ערב שבת, עשיתי ב- סולו, ובתוך שעתיים ומחצה הרמתי כוסית קידוש עם כל המשפחה ו - 5 הנכדים. כולם חיכו וציפו לשמוע את חוויותי מהאירוע והן היו רבות.

היה כיף ונחמד מאד,מאד.

שנפגש באירועים כאילו גם בעתיד.

מצא משה

פורסם

התכנסנו אתמול בנקודת המפגש בתחנת הדלק ברעננה ומשם נסענו בשיירה מסודרת להשקה בחיפה.

בדרך אספתי את הצלמת המוכשרת, ששמה הוא נהגת שודים, שמכונה גם ליטל, והשיירה יצאה לדרך בזמן.

למעט עיכוב קל בכביש החוף, הנסיעה זרמה, וזכינו לראות אגודלים מורמים ופרצופים מחייכים.

בייחוד משכה תשומת לב הקאדילאק פליטווד 47' השחורה והמדהימה שסינוורה אותנו למוות כל הדרך..

הגענו לחיפה ממש באור אחרון, אך ראינו את ההשקה במלואה, והיא אכן היתה מרשימה.

נהנתי מאד לפגוש את החברים מהצפון שלא רואים אותם לעיתים קרובות.

ההשקה היתה מרשימה, בדיוק כמו המכונית המושקת, שהיא יפייפיה אמיתית.

הדרך חזרה נעשתה בשיירה מצומצמת יותר, ובעלייה לאחר יוקנעם בואכה צומת אלייקים, הוכיחה הוולבו שאין לה בעייה לטפס אותה ב 20 קמ"ש מעל המותר בחוק..

תודה לחברים מהצפון על האירוח הלבבי !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בעלייה לאחר יוקנעם בואכה צומת אלייקים, הוכיחה הוולבו שאין לה בעייה לטפס אותה ב 20 קמ"ש מעל המותר בחוק..

אתה מתכוון לקטע שבו יש עבודות בכביש ומוגבל ל 60? :wink:

ואכן היה אירוע נהדר. אפשר לחלוק שבחים למארגנים (וצריך), אבל מי שעשו את האירוע באמת היו הגברות הזקנות עצמן.

אין מה לעשות - לקדילאק יש את זה. בכל שנה ובכל דגם, הן לוקחות את הסטייל האמריקאי למקומות הנכונים. גם אם אתה לא מחבב את הסגנון, אי אפשר שלא לראות את ההבדל בין קדילאק לבין מכוניות אחרות מאותה שנה שנראות לידה כמו חיקוי לדבר האמיתי (ויסלחו לי בעלי האמריקאיות האחרות ואני ביניהם).

הקדילאק המושקת עצמה היתה יפהפיה אמיתית, תענוג לעינים. אז איפה כל התמונות שצולמו?

נמרוד

פורסם

הארוע אתמול היה יוצא מהכלל יפה! תודה למארגנים ולחברים מכל הארץ שבאו לחגוג בחיפה. לצערי הרב עקב בעיות טכניות אני לא יכול לעלות תמונות. מקווה שמישהו יעלה תמונות נוספות.

לירוי, התמונות נחמדות. תתחיל לסלול מסלול ארוך כדי להחנות את הלינקלן שאתה רוצה...

שלמה דן גדרון

פורסם

היה ארוע גדול ויפה,

תודה גדולה למארגנים ולחברים מכל הארץ שבאו לחגוג בעיר הפועלים.

רן, תהנה מהרכב.

שבת שלום

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

חברים יקרים ,

אכן הופתענו מכמות כלי הרכב ובמיוחד הקדילאקים שהיגיעו .

הארוע היה מרשים מאוד , הסדר וההכוונה היו מופתיים והאווירה - תענוג .

נהדר היה לפגוש את החברים מתל אביב , רעננה ואף מרחוק יותר .

רן , הקדילאק שלך מ ה מ מ ת , שילוב הצבעים מקסים ביופיו

הרכב נראה מושלם יפה ומשדר איכות יתרה .

תהנה מהרכב המקסים הזה , ושמור על יופיו ומקוריותו .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

התמונות יפות, האירוע היה מדהים!

בתור משקיף לא אוביקטיבי אבל בעל ידע רב על קדילאק 1956 אני בטוח שקדילאק 1956 היא הכי יפה!!!!

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...