Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אורחים (מהעבודה) שהגיעו מחו"ל.

הם מאוד אוהבים רכבים וחשבתי להביא אותם ביום שישי הקרוב לאחד המפגשים של מועדון החמש.

על איזה מפגש אתם ממליצים מבחינת כמות הרכבים?

באיזה שעה כדאי להגיע?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מפגש מועדון החמש בהיכל נוקיה, יום שישי החל משעה 17:00.

מכיוון שמחשיך מוקדם, עדיף להקדים ולהגיע החל מהשעה 16:00.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מסכים איתך, העובדה שהם ממדינה מערב אירופאית לא אומרת שהם הולכים שם למפגשים או מתעניינים באופן מיוחד ברכבי אספנות, ודווקא שילוב של טיול בארץ וביקור במפגש יכולה להיות מהנה מאוד ולחשוף אותם לחלק שהוא לא נפוץ מבחינה תיירותית.

לפני שבוע הגיע לביקור חבר טוב של אביה של חברה שלי, הוא גר בנורבגיה כבר 25 שנה. ישבנו במסעדה אנחנו, החבר ואשתו. במקרה הגעתי עם הרקורד וסיפרתי לו אליה, אחרי הארוחה יצאנו והראיתי להם את הרכב. הם מאוד התלהבו לראות אותו ומסתבר שגם היה פעם לאשתו אופל רקורד כזו.

בקיצור, זה לא מדע מדויק ולדעתי כדאי מאוד לקחת אותם למפגש. אפילו לזמן קצר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

היי

קח אותם ביום שישי בבוקר לסיור בחיפה תראו את הגנים הבהיים והנוף. אכלו ארוחת צהרים ליד הים בחיפה או בעכו ואח"כ ב 16.30 תביא אותם למפגש בחיפה שם תהיה השקה של קדילאק 1956 וסביר להניח שיהיו כ 50-60 מכוניות יפות.

הצפון זקוק לתיירים!

שלמה דן גדרון

פורסם
לאיפה לקחת אותם בסוף?

היו מפגשים כאילו סוערים - הם עדיין לא התעוררו :-)

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...