Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש תמורה לאגרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה מה שקורה שמישהו בפורום (השושנים) יודע על משהו מעניין ומחבר אותי אליו:

בכל אופן, כל הארבע (היו) למכירה, על ידי אספן נחמד מאוד. השתיים מתוך המחסן כבר נמצאות בקרית שמונה.

הרנו והאופל בליץ מחכות ליד אוהבת...

תודה רן!

25.jpg

23.jpg

21.jpg

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בדרכו הביתה מהסיור, ראה רן, בתחנת דלק, את המשאיות הזו, גם היא למכירה, אבל רוצים עבורה מלאנתלפים דולרים, אז שירצו:

30.jpg

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

וואו! טוב לראות, שאפשר למצוא עוד דברים מעיניינים בארץ! :)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דב - ראשית מז"ט על הרכבים. נראה שיש לך הרבה זמן פנוי...

היום, כשעברתי באיזור התעשיה ליד צומת הצ'ק-פוסט בחיפה, הבחנתי במשאית גרר של סקאניה (רישוי 5 ספרות), נדמה לי דגם 110, במצב מעולה ונוסעת. המשאית שייכת ל"גרר טבעון" - כדאי לך לנסות לברר מולם האם היא למכירה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אז זה מה שקורה שמישהו בפורום (השושנים) יודע על משהו מעניין ומחבר אותי אליו:

בכל אופן, כל הארבע (היו) למכירה, על ידי אספן נחמד מאוד. השתיים מתוך המחסן כבר נמצאות בקרית שמונה.

הרנו והאופל בליץ מחכות ליד אוהבת...

תודה רן!

האופל למכירה ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נמצא כאמור אצל אמנון בקרית שמונה!

וזה לא טנדר אלא רכב מסחרי עם חלונות (לא מקוריים)

דב

פורסם

תמיד נחמד לפגוש עמית למקצוע או לתחביב , ובמיוחד אחד שהוא גם מומחה לעניין

עם יד על הלב מעולם לא עינינו אותי משאיות, אבל דב גרם לי לראות עוד חלק בהיסטוריה המוטורית, שאני מחובר אליה מאז שדרכו רגלי בפעם הראשונה על דוושת הגאז, ובגלל שאני

חייב לישמור על מקום העבודה שלי לא אגיד באיזה גיל מדובר... הפורום הזה כפי שאני תופס אותו מחבר את כולנו בעלי התחביב המשותף והיה נחמד פשוט לעזור יותר אחד לשני, במידע ,בחלק עודף ובכלל ,ככל שנהיה יותר מחוברים בנינו נוכל להוזיל עלויות, לצרף חברים חדשים ולהגיע לממצאים חשובים באמת, המשאיות שהיו חשובות כל כך לדוב ישבו ונרקבו והיו יכולות למות שם מהזנחה, אני הרוחתי חבר וסיפורים מענינים, ודוב הרויח...

ובל נישכח שבפעם הבאה שאני בצפון יש לי יותר ממקום אחד (המוזיאון בתפן) לבקר בו

אז תודה גם לך דוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הרכב המסחרי 51 , אם הוא אצל אמנון בקרית שמונה זה יהיה מצבו לנצח

לא ישופץ ולא יזוז ממקומו .

חבל ..........

נכון, אמנון לא משפץ למצב נסיעה, וגם אני מצר על כך, אבל הוא משקיע ועוד איך. רק אחרי שראיתי מה הוא עשה לכמה משאיות באחרונה, הסכמתי למכור לו את המשאיות שלי (המאק EH של פארס מחיפה, והפורד F8 מירושלים), ואני ממשיך לעזור לו לאתר משאיות לאיסוף, כי עד כמה שאני יודע, אין אף אחד אחר שיבוא וישים כסף כאשר יש משאית מעניינת למכירה (אשמח מאוד לשמוע שאני טועה).

ואם, כאשר מוצאים משאית, יש לידה מסחרית והוא רוכש אותה - מה אפשר לעשות? עד כמה שאני יודע, ארבעת כלי הרכב האלה היו למכירה בלוח של מועדון החמש.

דרור, סע לבקר אצל אמנון, תראה מה הוא עשה בתקופה האחרונה.

דב

• תוכן חדש...