Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בכמה לתמכר את הפאג'רו 96 שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לאמר שאני מפרסם את הנושא הזה כאן מכיוון שבאמת אין לי מושג במכירת רכבים, זה הרכב הראשון שאני מוכר בחיים שלי (המכירה כניראה תתבצע מחר ביום ראשון במידה והקונה באמת יקנה).

יש לי פאג'רו קצר שנת 96 שאני מנסה למכור כבר זמן מה, ואני צריך את עזרתכם בנוגע לכמה למכור אותו כי אני מפחד שהקונה יתמקח איתי ויוריד אותי במחיר יותר מידי.

קצת פרטים על הרכב:

שנת 96 קצר (3 דלתות)

מנוע 3000 סמ"ק בנזין

עבר 237,000 ק"מ

אני יד חמישית

השילדה נקיה מתאונות ולא העברתי אותו תיקוני צבע מחשש שלא יחשבו שהאוטו אחרי תאונה או משהו (אם זה משנה למחיר?)

חסר גלגל רזרבי (בשימוש כרגע בגלל פנצ'ר)

העברתי את הג'יפ טסט לפני כחודש וגם טיפול גדול במוסך.

עכשיו, הרכב גם מגיע עם שיפורים כמו:

הגבהה (אין לי מושג איזה סוג הגבהה כי ככה הרכב נרכש מהבעלים הקודם)

מיגונים מתחת לרכב ומקדימה

גלגלי שטח

כננת קדמית

תפוח אחורי

רדיו דיסק

ועוד כמה שיפורים קטנים.

אז בהתחשב ביד, בקילומטראז' ובכל שאר הדברים שרשמתי בכמה כדאי למכור את הג'יפ?

דבר נוסף, ירידת המחירים שאדון לוי יצחק מתכנן לעשות חלה גם על הדגם הזה?

שאלה אחרונה, האם ניתן להסב את הג'יפ הזה מבנזין למערכת גז?

תודה מראש.

פורסם

אופס! סליחה, אני יד רביעית לא חמישית! לא הצלחתי לערוך את ההודעה משום מה...

בכל אופן, לא בדקתי לפי היד והקילומטראז' כי לא הבנתי בדיוק איך אני אמור לחשב את זה. אולי תוכל לעזור לי?

פורסם

במחירון שאתה בודק בלוי יצחק באינרנט יש אפשרות לחשב על פי הנתונים של הרכב, יד , קילומטרז , בעלות קודמת (פרטי או ליסניג למשל לא שווים במחירון ) ותאונות כל סעיף כזה מוריד מספר אחוזים ואז יוצא לך בעצם המחירון המשקולל של הרכב ועל פיו תוכל לדעת בכמה למכור את הרכב.

הרי ברור שמין הסתם פאג'רו יד ראשונה עם 100 אלף קילומטר יהיה שווה קצת יותר משלך עם יד רביעית ומעל 200 אלף קילומטר.

פורסם
במחירון שאתה בודק בלוי יצחק באינרנט יש אפשרות לחשב על פי הנתונים של הרכב, יד , קילומטרז , בעלות קודמת (פרטי או ליסניג למשל לא שווים במחירון ) ותאונות כל סעיף כזה מוריד מספר אחוזים ואז יוצא לך בעצם המחירון המשקולל של הרכב ועל פיו תוכל לדעת בכמה למכור את הרכב.

הרי ברור שמין הסתם פאג'רו יד ראשונה עם 100 אלף קילומטר יהיה שווה קצת יותר משלך עם יד רביעית ומעל 200 אלף קילומטר.

למקרה שלא שמת לב מדובר ברכב שנת 96

בינואר הקרוב 13 שנה על הכביש כמדומני

4 ידיים זה בגדר סביר ואולי אפילו מקבל תוספת במחירון, לפי לוי יצחק יד אמורה להחזיק בין שנתיים לשנתיים וחצי, דהיינו 10 שנים לכל היותר ל4 ידיים ופה יש 13 שנים,

גם הקילומטראז' בסדר גמור,

לרכבים מהסוג הזה נדמה לי הוא מחשיב 25 אלף שנתי, זה אומר שלבחור יש באיזור ה50 \ 60 אלף קילומטר פחות מהממוצע בשוק

פורסם

מצטער על הנטישה הזמנית של הנושא.

יש לי את החוברת של לוי יצחק ולא ממש הבנתי איך לעזאזל אני אמור לשכלל את המחירון של הרכב? (קיבינימט זה כמו משוואות במתמטיקה!).

אתמול בחור הציע לי החלפה ראש בראש עם הג'יפ שלי על גולף ג'נריישן שנת 2000 מנוע 2000, הוא יד 2 והאוטו עבר 150,000 עד כאן הכל טוב ויפה, רק שהוא הוסיף שהמנוע הוחלף עכב חדירה של מים למנוע הקודם. שווה לבצע את ההחלפה או שלא?

פורסם
הוא מוסיף לך כסף או החלפה ראש בראש בלי להוסיף כסף?

רק שתדעה הגולף 2000 נימכרת ב 40 אלף 50

ב50 אולייי גולף שנת 2002 תמכר לא 2000

בסביבות ה40 יותר נכול להגיד!

:roll:

• תוכן חדש...