Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לפני ימים אחדים קיבלתי הצעה מעניינת לקנות אוסף דגמי מכוניות ומשאיות סובייטיים משנות ה80 .

האוסף כולל כ 50 דגמים אשר חלקם עדיין באריזתם המקורית .

ברצוני לשאול כיצד אוכל לתמחר אוסף זה בכדי לקנות אותו במחיר הוגן .

בעל האוסף הוא חבר קרוב שבהתחלה לא ביקש דבר בתמורה , אך לאחר שהסברתי לו את הערך של האוסף , הסכים לקבל תמורה .

השאלה שלי היא קשורה בעיקר לסוגי הדגמים ונדירותפ בשוק דגמי האספנות , לדוגמא לאדה 2105 , תהיה נדירה פחות מuaz אמבולנס מ1982 .

אודה לכל עזרה , אשר תעזור לי להעריך את האוסף בצורה הוגנת .

norm_FA1DC9C4C7E14941BF279C7DD1980AEF.JPG

באוסף ישנם גם כמה דגמי majorette ו bburago אשר ערכם אינו מעניין אותי . השאלה היא רק עבור הדגמים הסובייטיים .

תודה על עזרתכם

גרג

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

באופן כללי הדגמים האלה אינם נדירים מאוד ויוצרו באלפים רבים של עותקים. אבל כל מקרה לגופו -הכל תלוי בשנת הייצור של הדגם ויש דגמים שהם כן נדירים אם כי גם המחיר שלהם לא ממש גבוה.בכל מקרה צריך לראות תמונה ושנת ייצור של כל דגם בנפרד כדי לקבוע.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...