Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל באי השרשור,

מאז השרשור על החייאת המועדון חיפשתי באזור המרכז מקום מפגש והיום מצאתי אותו ממש מתחת לאף.

החניון נמצא מאוד קרוב למפגש מועדון ה-5, בצידו השני של הפארק לכיוון איילון.

יש שם מגרש חניה גדול מאוד וריק, וכמובן פתוח וחופשי לכניסה בשעות האלה ללא תשלום.

קרוב מאוד למפגש ה-5 אבל גם שקט ומבודד, מיקום קלאסי !

המגרש נקרא "חניון גלית" (יש שלט בכניסה) והכתובת היא רחוב וינגייט מול בית מספר 6 (מאחורי מגדל משרד החינוך\מרצדס).

זהו, עכשיו אין יותר תירוצים. אני מציע לקבוע מפגש לעוד שבועיים ב-12 בדצמבר בלי יותר מידי בלבולי שכל, מי שבא מרחבה, ונוכל לדבר פנים אל פנים ולראות איך מקדמים עניינים משם.

מקום מושלם ומיקום נוח, בעלי פורד התפקדו !

צירפתי מפה, כתבתי איפה נפש מועדון ה-5, הביטו משמאל ניתן לראות את המגרש המדובר.

makommifgashfordbx1.jpg

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הפורדים שלי עדיין לא מוכנים...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני רק מעביר את הרכב טסט ואני מגיע.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אז עם פורד אמריקה, או לא?

תנו כבוד לאלו שהביאו אתכם לעולם...:)

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

וואייי איזה תאריך באסה! כנראה שלא יהיה בתאריך הזה,וגם הרכב שלי לא יהיה מוכן :(

אם יהיו שינויים אז אני יבוא אבל עם הסיירה הסטיישן שלי.

יקי!!!

פורסם

חברים אם יש לכם הצעות טובות יותר בבקשה תכתבו, אחרת בלי תירוצים :-)

תאמינו לי בשבילי זה תיק רציני אחרי הלימודים (כן אני לומד גם ביום שישי :-() לנסוע לבית של ההורים ולהביא את הפיאסטה מרחובות...אבל אם היא מניעה ונוסעת אז מבחינתי אני מגיע איתה.

אז קבענו לשעה 16:30 בחניון גלית. מי שלא מגיע לא משפיע :lol:

תפיצו בבקשה לכלוווווולם (פורום פורד בקלאסיק-קאר, אני לא מצליח לכתוב שם).

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

נוווווווו......... איזו באסה! לו זה היה עוד קצת זמן אחרי- יש סיכוי סביר, שהייתי בא עם הפורד! ככה- בטוח שאבוא בלי.....:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אי אפשר לדחות בעוד שבוע!! יש סיכוי שגם הסיירונת תיהיה אצלי וגם אני יהיה... הלוואי ותסכימו.

יקי!!!

• תוכן חדש...