Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

האם מי מכם כבר ניצל את ההסדר החדש לאיחסון רכבי אספנות בחניון מגדלי התאומים ברמת גן?

אשמח לחוות דעת מניסיון.

ערב נעים,

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

מהכרות אישית עם בעל החניון והמפעיל, מדובר באדם יסודי ורציני, שהנושא חשוב לו מעבר לרמה העיסקית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מעניין, כאחד שעובד בבניין אני אמור לשלם שם 600 ש"ח טבין ותקילין דמי מנוי....

זו הסיבה שאני מדיר את גלגלי מהחניון הזה.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

ערב טוב.

המחיר הרגיל בחניון גבוה בהרבה מהמחיר שמשלמים חברי מועדון החמש.

ההנחה הזו כמו מבצעים והנחות אחרים למיניהם שמארגן המועדון לחבריו, גורמת לחבר להרגיש שהוא מקבל תמורה מהמועדון.

אין בעיה לכל מי שמעוניין בעידוד ועזרה לנושא רכבי אספנות, להרשם למועדון החמש. דמי החבר נמוכים יחסית.

על ידי כך גם יקבל הנחה בחניון, ועוד תמורות נוספות רבות, כמו כניסה לחנייה במפגש נוקיה, מפגשישישרון, השתתפות בטיולים (למשל בשבת האחרונה), ועוד ועוד.

אגב, בכדי להיות חבר במועדון אין חובת בעלות על רכב אספנות.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

האם מעבר לאחסנה ניתן גם לטפל ברכב במקום? לא לבצע אוברול אבל כל מיני תיקונים קלים, או שניתן רק לאחסן את הרכב?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

המקום אינו "מוסך לעת צורך". אי אפשר לטפל בו ברכב. זה גם עלול לפגוע ברכב שחונה סמוך.

לא מדובר על הרכבת מצבר אם הוא גמור, אלא על עבודות אחרות שניתן לקרוא להן "מכונאיות".

מה יקרה אם לדוגמא יעוף לך מפתח 19 על הרכב של אריוס ויפגע בצבע? (סתם כדוגמא...). מי יהיה אשם?

החניון מסודר, שמור, נקי וברמה, ההסכם נועד לפתור לבעלי רכב אספנות (ובמיוחד לאלו שיש להם כמה רכבים)

את מצוקת החניה. ממש לא את מצוקת המכונאות.

שבת שלום

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אם תשלם דמי חבר למועדון + 150 ש"ח לפי ההסדר, תשלם הרבה פחות מאשר לשלם תשלום רגיל לאחסנה...

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...