Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש למישהו רעיון כיצד לאטום חורים? והכוונה לחורים המקוריים שדרכם עוברת הכבילה - חוטי חשמל, כבל ספידומטר וכד' מאזור המנוע לכיוון הדשבורד ופנים האוטו. במקור אמורות להיות שם גומיות מיוחדות שאוטמות וכך מונעות כניסת חום ועשן מתוך המנוע לתוך הרכב.

תודה.

פורסם
האם יש למישהו רעיון כיצד לאטום חורים? והכוונה לחורים המקוריים שדרכם עוברת הכבילה - חוטי חשמל, כבל ספידומטר וכד' מאזור המנוע לכיוון הדשבורד ופנים האוטו. במקור אמורות להיות שם גומיות מיוחדות שאוטמות וכך מונעות כניסת חום ועשן מתוך המנוע לתוך הרכב.

תודה.

באיזה אוטו מדובר? אם זה לא אוטו סופר נדיר סביר שעוד אפשר להשיג את הגומיות המקוריות. אם לא אז יכול להיות שאפשר להשיג גומי גנרי (Grommet) בגודל המתאים.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
באיזה אוטו מדובר? אם זה לא אוטו סופר נדיר סביר שעוד אפשר להשיג את הגומיות המקוריות. אם לא אז יכול להיות שאפשר להשיג גומי גנרי (Grommet) בגודל המתאים.

דניאל לחפש גומיות מקוריות זה חסר סיכוי מה גם שלדעתי יתכן שישנם שם חורים נוספים ש"נקדחו" על ידי הבעלים השונים במהלך השנים. אני מחפש פתרון אחר. אגב מה זה גומי גנרי? נשמע רעיון טוב.

פורסם
דניאל לחפש גומיות מקוריות זה חסר סיכוי מה גם שלדעתי יתכן שישנם שם חורים נוספים ש"נקדחו" על ידי הבעלים השונים במהלך השנים. אני מחפש פתרון אחר. אגב מה זה גומי גנרי? נשמע רעיון טוב.

הנה דוגמה לחברה שמייצרת גומיות כאלה:

http://www.lavelle.com/standard_rubber_parts/rubber_grommets.html

אני מניח שאפשר או להזמין מחו"ל או למצוא מי שמוכר אותן פה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אם צריך לאלתר ניתן:

1. לסתום חור (מבלי להעביר בו כבלים) אז ניתן להדביק עם סיליקון חתיחת פח דק. אם צובעים את זה בצבע אחיד זה גם לא בולט. ניתן גם לחזק עם בורג פח.

2. סתימת חורים אפשרית גם עם טייפ עבה אבל זה לא מחזיק זמן רב.

3. אם אתה רוצה להעביר חוטים או כבל, ניתן לקחת צינור גומי ולחרוץ אותו לאורך ולהשחיל אותו (הפח נכנס בחריץ) בהיקף החור אז נוצרת אטימה ובאמצע עובר החוט או הכבל. עובי צינור הגומי בהתאם לחור החיצוני ולחור הפנימי הנדרש.

שלמה דן גדרון

פורסם

תתחילו לאסוף אלפא רומאו משנות השבעים, כל בורג וכל גומיה זמינים...:wink:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

הדבקה עם סיליקון חתיכת פח תגרום לריקבון באיזור, לא מומלץ,

הסיליקון גורם לריקבונות כשהוא על פח שחשוף ללחות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
הדבקה עם סיליקון חתיכת פח תגרום לריקבון באיזור, לא מומלץ,

הסיליקון גורם לריקבונות כשהוא על פח שחשוף ללחות.

נא פרט והסבר.

אני עשיתי סגירה כזו לפני 20 שנה וכשפרקתי לאחרונה היה כמו חדש. האם ידוע לך על מרכיב בסילקון שגורם לקורוסיה?

שלמה דן גדרון

פורסם
נא פרט והסבר.

אני עשיתי סגירה כזו לפני 20 שנה וכשפרקתי לאחרונה היה כמו חדש. האם ידוע לך על מרכיב בסילקון שגורם לקורוסיה?

לא זוכר איפה קראתי בפורום כמה פעמים שיש חומר בסיליקון שמחמצן את הפח וגורם לחלודה, ידוע לי שיש גם סיליקון שנועד לפח ולא גורם לחלודה,

במיקרה שלך אתה רוצה להשתמש בסיליקון בקיר האש, לעיתים מגיעה לחות בעקבות שטיפת מנוע, או נסיעה בשלוליות שגורמות להרטבה של המקום, הסיליקון אמנם דוחה מים אבל הלחות תשאר והריקבון לא יאחר להגיע, ניתן לראות מיקרים כאלו אצל אנשים שאוטמים עם סיליקון מסביב לשמשות הרכב ויש ריקבון כעבור כמה זמן באותו איזור, מניסיון.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לא זוכר איפה קראתי בפורום כמה פעמים שיש חומר בסיליקון שמחמצן את הפח וגורם לחלודה, ידוע לי שיש גם סיליקון שנועד לפח ולא גורם לחלודה,

במיקרה שלך אתה רוצה להשתמש בסיליקון בקיר האש, לעיתים מגיעה לחות בעקבות שטיפת מנוע, או נסיעה בשלוליות שגורמות להרטבה של המקום, הסיליקון אמנם דוחה מים אבל הלחות תשאר והריקבון לא יאחר להגיע, ניתן לראות מיקרים כאלו אצל אנשים שאוטמים עם סיליקון מסביב לשמשות הרכב ויש ריקבון כעבור כמה זמן באותו איזור, מניסיון.

לא בגלל זה יש להם רקבונות אלא בגלל שמישהו (הזגג אולי?) השתמש במברג או הכלי חד אחר ועשה שריטה בפח. אחרי כמה חורפים זה נהיה יופי של חור, שדי קשה לתקן רגב.

סיליקון של זגגי רכב לא עושה חלודה. אחרי שמדביקים אותו אפשר לצבוע בצבע שמן בגוון הרצוי ושלום על ישראל.

סיליקון שקוף מכיל חומר חומצי טיפה ויש סיכוי טוב שהוא יהרוס שכבות צבע.

בקיצור, סיליקון שקוף וזהו.

יש עוד אופציה והיא להלחים חתיכת ניר זפת על החור ואחרי זה לצבוע.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

על גבי שפורפרות הסילקון כתוב למה הסילקון מיועד.

יש סילקונים שכתוב במפורש שהם למתכת ויש כאלו שכתוב עליהם שהם קורוסיבים ואינם מתאימים למתכות.

בכל מקרה זה מה שמצאתי אצלי במקרר בבית. למה במקרר? כדי להאט את מצב אידוי החומר המקשה.

שלמה דן גדרון

פורסם

כנס לחנות ציוד טכני רצינית, וגש למחלקת צינורות ואינסטלציה! (כן, אני לא הוזה).

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...