Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

שאלתי היא כזאת: מה ההבדל בין המנוע של קאפרי 1600GT , מנוע של קאפרי "רגיל" (75-6), ומנוע סיירה 2000 (84). מבחינת המיבנה החיצוני אין הבדל (אני לא מדבר על תושבות מנוע וכאלה בסיירה, כרגע לא רלוונטי)?

ומה ההבדל (אם קיים) בגיר, לטובה/לרעה?

במילים האחרות: מה יותר כדאי: לשפץ מנוע שלי (כאמור, למי שלא הבין: דגם אוטו:MK2, 74', GT), להרכיב מנוע אחר מקאפרי "רגיל" (במצב טוב), או להחליף את כל חט"כ לזו של סיירה (כאמור, 2000, 84', גיר אוטומט 3 הילוכים גם כן)? עיזבו כרגע עלויות/זמן/ערך היסטורי. מה שמעניין כרגע - מבחינת התנהגות של האוטו (כח/זריזות).

מה דעתכם? אנא, רק מי שבאמת מכיר את הרכבים הנ"ל. תודה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קודם כל בשנת 84 היו הרבה סיירות 2000 וגם משטרת ישראל השתמשה בהם.

לגבי המנועים GT ורגיל אין הבדל ביניהם . ההבדלים בינהם הם אלו

מפלג סעפת פליטה וקרבורטור.

לגבי מנוע 2000 הכל מתאים למעת קרבורטור סעפת פליטה וכבל גז+מנגנון של הצוק'

התושבות מתאימות בקפרי תושבות גומי בסירה 2000 תושבות ממולאות גז :lol:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

משה, אכן יש לי סיירה 2000 84', והיא אכן אחת מהבודדות בארץ (לפחות לא ראיתי הרבה כאלה, זה הדגם הכי מפואר שהיה, חלונות חשמל/מע' שמע 4 רמקולים/משהו כמו מחשב פרימיטיבי לדיווח מצב מערכות רכב, נעילה חשמלית של תא המטען), האוטו אצלי כמה שנים, פעם נוסע, פעם לא (לפי הקריזות שלי), במצב די סביר לשנתה, אבל הבעיה שכבר כשנה לא נסעתי אתה, כרגע רישיונות מופקדים, אבל אם עבר יותר מדי זמן, אולי כבר צריכים בדיקת התקנים להחזרה על הכביש... ובכלל, לא יודע אם כדאי לי למכור אותה - כמה כבר אני אקבל, חלקים עולים הרבה יותר (כמה שזה כואב)...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
קודם כל בשנת 84 היו הרבה סיירות 2000 וגם משטרת ישראל השתמשה בהם.

לגבי המנועים GT ורגיל אין הבדל ביניהם . ההבדלים בינהם הם אלו

מפלג סעפת פליטה וקרבורטור.

לגבי מנוע 2000 הכל מתאים למעת קרבורטור סעפת פליטה וכבל גז+מנגנון של הצוק'

התושבות מתאימות בקפרי תושבות גומי בסירה 2000 תושבות ממולאות גז :lol:

המשטרתיות היו 1800 ולא 2000.

יש לי אחת 86 מנוע 1800 מושבתת רשיונות מופקדים כבר שנה כמעט.

האמת אני מעדיף אחת בנפח 2300 אבל כאלה יש עוד פחות...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

2300? לא ידעתי שיש כזה מנוע לסיירה! וואללה! הוא זהה לסידרה המדוברת, או V ?

האמת, הייתי מת להרכב לקאפרי שלי 2800, אבל לא נראה לי שאוכל לסדר אישור לזה, ובנוסף אין לי מנוע... 1600 רגיל יש לי, וגם סיירה יש לי...

• תוכן חדש...