Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בחיפושית אמריקאית שנת 73.

יש למישהו הערכת מחיר כמה היא אמורה לעלות.

אין ספידומטר, 1300, היא שמורה מבפנים ומבחוץ. 4 צמיגים חדשים עם טסט לחצי שנה.

אין לי ניסיון בתחום אז אם יש למישהו גם איזה אתר למתחילים זה יהיה מצויין .

תודה רבה

פורסם

גם בפורום חיפושיות עם כל הרצון הטוב נצטרך יותר פרטים.

מצב פח

מצב פנים

מנוע

ואם אפשר גם תמונה.

בכל מקרה במאמרים שם יש כתבה על מה לבדוק ברכב .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם הפחחות והמכניקה טובים המחיר יכול לעמוד בכיף על 10.000 שקל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תמונות אני יעלה מחר יש מישהו טוב באיזור חיפה והקריות שיכול לתת הערכה למצב מכניקה??

הדרישה הראשונית של המוכר היו 25000.

באחת התגובות ציינו שיש כתבה על מה לבדוק אם מישהו יוכל לשלוח לי את הלינק אני אשמח.

תודה רבה

פורסם

לגבי 25000 ש"ח: להערכתי יעבור עוד עשור עד שמחירה של חיפושית משופצת ברמה סבירה + יהא 25000.

נכון להיום ולהוציא מכוניות שעברו שיפוץ ברמת המפעל (היינו החלפת כל המכלולים של הרכב לחדשים ומקוריים - כולל חלקי פח אם היה צורך לתקן והוחלפו - כגון כנפיים) ודגמים מיוחדים ונדירים כגון דגמי שנות ה - 50 ו/או קבריולה ועוד מיני הפתעות...

אני חושב שיהיה הוגן לומר כי מחיר ריאלי של חיפושית שמישה בשוק הישראלי נכון להיום ינוע בין 5000 ל - 15000 ש"ח.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

נדירות מאוד החיפושיות ששוות את זה, ואלו רק המשופצות לעומק ,והנדירות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...