Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

יש לי עסק לשירותי הגברה ומוסיקה, ואני כרגע מעמיס את הציוד על יונדאי H-100 שנת 2001 והיא בהחלט עושה את העבודה כמו שצריך.

החלטתי שאני רוצה להשתדרג, אני רוצה לקנות עגלה (נגרר) ואיסוזו טרופר.

הציוד שוקל הרבה וגם לעגלה יש משקל רב.

איך האיסוזו מבחינת כוח האם היא תיסחוב את העליות לירושלים ולצפון.

ואיך האוטו מבחינת אחזקה וטיפולים כמובן אני לא ירד איתה לשטח כי זה רכב עבודה בלבד.

התקציב שלי מספיק לטרופר 2001-2002. וכמובן שאין לי ניסיון ברכבי שטח מה אני אמור לבדוק בעת הקנייה??

תודה ושבת שלום

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

אם אתה לא יורד לשטח, בשביל מה לך רכב 4X4???

סתם מכלולים יקרים לתיקון ואחזקה.

אתה מחפש מסחרית חזקה, סיטרואן גאמפי, אומנם אין לה את הסטייל של האיסוזו אבל מנוע הHDI שלה מרשים ביכולות, היא חסכונית בדלק ותעקוף כל טרופר בדרך לירושילם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמה שאלות שיעזרו לכוון אותך למטרה :

1. כמה שוקל הציוד שלך וכמה הוא גדול ? האם אתה מרגיש בנוח לסחוב את הציוד בעגלה פתוחה יחסית ולא ברכב סגור ?

2. מה שכתב סולל הדרך נכון. למה לך 4X4 עם העלויות שלו ? אם כבר אז קח טנדר כמו איפון או מה שנכנס לך בתקציב וגרור עגלה להנאתך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כי ג'יפ יכול לשמש אותי לנסיעות משפחתיות או משהו בסגנון

בקשר לג'אמפי אני לא צריך רכב ל8 נוסעים וסתם לשלם ביטוח יקר יותר.

כל הקטע של העגלה זה נוחות עבודה מבחינת פירוק הציוד והעמסה.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

הגמפי תהיה זולה יותר גם בביטוח.

הטרופר רכב יקר לאחזקה. וגם בעיות אמינות

חפש עליו ב JEEPTRIP.COM

אם אתה מתעקש על רכב שטח הייתי הולך על הטראנו (מנוע 3.0 ולא 2.7)

או יורד בשנתון ומחפש לנד קרוזר

הנ"ל גם יקרם לאחזקה אבל רכבים טובים (הטיוטה מעולה)

אם אתה קצר בכסף אופציה זולה (אבל לא מרשימה כמו הגיפים הגדולים) סאנגיונג מוסו

מכוער, זול לרכישה זול לאחזקה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
איך היונדאי גלופר?? במקום הטרופר

כל מה שכתבתי הוא הכללה גסה מעדות קריאה ושמיעה בלבד.

בכל רכב בשנתון הזה אפשר ליפול חזק.

חשוב לרכוש רכב מטופל ושמור עם ק"מ נמוך.

לגבי היונדאי אני לא יודע!

מה התקציב שלך?

פורסם

לטרופר היתה בעיה של אינגקטורים ונדמה לי גם בעיה בסעפות חלקם תוקנו במסגרת ריקול של היבואן

חלקם במסגרת עומק כיסו של בעל הרכב חשוב מאד ליבדוק היסטוריה מסודרת של הרכב.

מלבד זאת רכב נהדר שיתן לך תמורה מצוינת לכסף (בגלל אותה בעיה יצא להם שם לא משהוא הם נמכרים מתחת למחירון בצורה משמעותית) .

פורסם
עד 60 אלף ש"ח.

מה אתה יכול להמליץ לי?

אני יכול להמליץ לחפש אקזמפלר שמור ולהתכונן להוצאות גבוהות (יחסית לרכב פרטי)

הטויוטה לדעתי הטובה ביותר ולכן גם היקרה ביותר, אותה תוכל לרכוש בשנתון נמוך יחסית מה שאומר ק"מ גבוהה וסיכוי טוב שהאמינות כבר לא תהיה בשיאה.

כל האופציות האחרות כמו הטרנו, הטרופר והגלופר טובות ושוב תלוי מאוד ברכב.

יש בשוק גם את ויטארה XL7, מאוד נוחה על הכביש וגם אמינה (אבל צרכנית דלק לא קטנה) או את הפגארו ספורט (לדעתי השתיים האחרונים מעל התקציב)

מבין כולם אני באופן אישי היית מחפש טרנו 3.0

האופציה השלישית שהצעתי לך הוא המוסו שאני מגדיר אותו כ value for money ז"א תקבל אומנם רכב נחות מכל הנ"ל (לא במידה משמעותית בכל הפרמטרים) ותוכל לרכוש רכב חדיש יותר עם ק"מ נמוך יותר עם אמינות בסיסית טובה וביטוחים זולים.

עכשיו נותר לך להחליט (וזו אכן בחירה לא קלה)

בהצלחה.

פורסם

יש לי אחלה רכב בשבילך, מיצובישי פאג'רו ספורט.

יופי של כלי (זה בעצם מגנום סגור), עלות חלקים זולה (חלקים של מגנום), מקום מאוד מרווח ל 5 אנשים, שטח העמסה ע-נ-ק , יכולת שטח לגמרי לא רעה עם שיפורי שטח בשפע, והכי חשוב, זול מאוד מאוד לקניה. אקזמפלר שמור מאוד משנת 2001 יעלה 50K.

מוסו יכולה להיות אופציה מצוינת ולדעתי האישית, מכוער הוא בטח לא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים עם BAGIRA עד הפרט האחרון.

הפאג' ספורט הוא תמורה טובה לכסף, חפש אחד עם קילומטראג' יחסית נמוך (זה לא קל) וזכור שהסחירות שלו נמוכה

פורסם

יש מעט מאוד!

הדיזל ברמת גימור נמוכה ורובן היו בבעלות ממשלתית (וגם גיר ידני)

הבנזין נדירות, נסחרות מעל המחירון, מפוארות מאוד והביטוח ממש לא זול.

גם אופציה טובה.

פורסם

הדיזל ברמת גימור נמוכה ורובן היו בבעלות ממשלתית (וגם גיר ידני).

ממש לא מדויק.

יש לדיזל רמת גימור גבוהה ונמוכה.

יש מספיק פרטיות, לא כולן ממשלתיות.

אכן כולן ידניות (אעפ"י שאין שום בעיה להפוך אותן לאוטומטיות אם זה מה שמפריע).

אם מישהוא ממש רציני, יש בזכרון יעקב 2 למכירה פרטיות , שמורות עם ידיים נמוכות, אני יכול לרשום את הטלפון שלהן ולפרסם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...