Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנלי 654

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הסוס ה"חדש" שמגיע לאורווה :lol:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסף, תתחדש!

שיהיה לך המון בהצלחה בשיפוץ, ותפסיק כבר לקנות כל דבר שזז ולא זז (במקרה הזה :lol:) ותשאיר משהו לאחרים :twisted:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

1. תתחדש.

2. עשה לי טובה, שרוף את הנבלה הזאת כי טוב, לא יצא ממנה גם כחדשה (הייתי מספיק דביל לקנות כזאת חדשה, סיוט של כלי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב, מה כזה רע בו? זו איזושהיא גירסה של הונדה, לא, כלומר, המנוע לפחות? או שאני טועה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האגדה בזמנו סיפרה שהחלקים מהם בנו את הבנלי הם חלקים שיצאו מפס הייצור של הונדה אבל בקרת איכות פסלה אותם משימוש במנועי הונדה.

אני לא יודע אם אמת או אגדה אורבנית בשרש העניין אבל המנוע הזה לא היה אמין במיוחד, שלב אותו עם השלדה הזאת ואת הטכנולוגיה הכללית שלו שכולן מתאימות בערך עשור לפני צאת הכלי וקיבלת אופנוע מיושן טכנולוגית וגם לא כ"כ אמין.

האופנוע הזה ביחד עם האח הגדול שלו 900SIE משושה הבוכנות, פשוט גרמו למפעל בנלי הוותיק להגיע לסף פשיטת רגל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
האגדה בזמנו סיפרה שהחלקים מהם בנו את הבנלי הם חלקים שיצאו מפס הייצור של הונדה אבל בקרת איכות פסלה אותם משימוש במנועי הונדה.

אני לא יודע אם אמת או אגדה אורבנית בשרש העניין אבל המנוע הזה לא היה אמין במיוחד, שלב אותו עם השלדה הזאת ואת הטכנולוגיה הכללית שלו שכולן מתאימות בערך עשור לפני צאת הכלי וקיבלת אופנוע מיושן טכנולוגית וגם לא כ"כ אמין.

האופנוע הזה ביחד עם האח הגדול שלו 900SIE משושה הבוכנות, פשוט גרמו למפעל בנלי הוותיק להגיע לסף פשיטת רגל.

האופנועים האלה הצליחו בארץ עקב מחירם הנמוך, כך שבדרך כלל החזיקו אותם בדרך כלל כל מיני דלפונים למיניהם.

עקב כך רוב האופנועים האלה קיבלו תחזוקה לקויה וחלקית.

הכלים שטופלו בצורה נאותה לפי הוראות היצרן, לא הגיעו לרמת האמינות של היפנים אבל הפגינו אמינות סבירה ביותר.

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

אל תדאגו, יש מספיק מקום לעוד אופנועים אצל אסף בחצר......:lol::lol:

אסף, אתה מחפש ווינץ' או ליפט משומש?????????:wink::lol::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol:

אל תדאגו, יש מספיק מקום לעוד אופנועים אצל אסף בחצר......:lol::lol:

אסף, אתה מחפש ווינץ' או ליפט משומש?????????:wink::lol::lol:

פורסם

להיט מכירות היסטרי בישראל של אז.

אני זוכר שנסעתי מחיפה לתל אביב בשביל נסיעת מבחן ועמדתי בתור בסוכנות שהיתה עמוסה במתענינים...

בסוף קניתי דוקאטי פאנטה יד שניה בת 3 שנים דאז...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...