Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא 450SL מאמריקה - עזרה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני לא מבין כל כך האם אני יכול לייבא מארהב את הרכב הזה שנת 72-78 - לאור התקנות החדשות

הבנתי שיש שני דגמים - האחד עם פנסים עגולים והשני עם פנסים מרובעים - הראשון מיוצר בארהב - כך הבנתי

ואותו אני יכול להביא ?

האם נכון ?

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אוקי - קיבלתי תודה - אם כך מישהו יכול לעזור לגבי ייבוא של אחת כזו - יש משהו חם בקנה

משלוח יבשתי לפלורידה ומשם לארץ

בבקשה עזרה

jingel

פורסם

תודה - אני רוצה פתוחה בלבד - ותסלח לי אבל כל מה שיש בארץ לא יפות בעליל - זה חברה שהביאו אותם בשביל למכור ולעשות רווח - לא היה אכפת להם בכלל מהאוטו

jingel

פורסם

בעניין מרצדס 450 SL

כמה משלמים עליה מכס כללי?

או כמה זה מופיע במחירון "קראוס" שיש בספרית המכס

יש עדכונים במחירון הזה?

אודה לתשובה

פורסם

המחיר הנגבה ע"י המכס בארץ מושפע מכמה דברים .ראשית מצבו החיצוני של הרכב מחיר הקניה שלו ועלות ההובלה יבשתית וימית כך שלמעשה לכל רכב נגזר התשלום באופן אינדיוידואלי ואין כל אפשרות להשליך מרכב אחד לאחר. סביר להניח שגם למצב רוחו של מעריך המכס באותו יום יש השפעה על המחיר. ממה ששמעתי לאחרונה לגבי רכבים דומים שהיגיעו ארצה המכס נע בין 40-70 אלף שח תכין כיס עמוק

• תוכן חדש...