Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרטר למרצדס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - אני מחפש סטרטר למרצדס משנות החמישים/שישים. אם למישהו יש מושג/מידע - נא לשלוח הודעה או להתקשר לטל. 054-4639649. בתודה, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

וואו - כבר שעה וחצי ואין תגובות... אפשר לחשוב שכולם עובדים! (אל תדאגו - את כל מה שנרוויח היום, נפסיד ממילא באותו הזמן בבורסה. לא עדיף להתפנות לשאלות שלי?)

:)

הרחבת השאלה - האם לדעתכם כדאי לשפץ את הסטרטר? הוא עובד, אבל לדברי המכונאי שלי "חלש" (הסטרטר, לא המכונאי...)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

העם יש לך את הישן? במידה ולא איזה דגם מנוע יש לך ? מניסיון לא אמורה להיות לך בעיה למצוא בפרוקיות בסך הכל עד סוף שנות ה 80 המכלולים היו די דומים. תן יותר פרטים אולי אוכל לעזור.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
וואו - כבר שעה וחצי ואין תגובות... אפשר לחשוב שכולם עובדים! (אל תדאגו - את כל מה שנרוויח היום, נפסיד ממילא באותו הזמן בבורסה. לא עדיף להתפנות לשאלות שלי?)

:)

הרחבת השאלה - האם לדעתכם כדאי לשפץ את הסטרטר? הוא עובד, אבל לדברי המכונאי שלי "חלש" (הסטרטר, לא המכונאי...)

יתכן מאוד ששווה לשפץ אותו ,

אם הסלילים תקינים , פחמים , חריטת עוגן , מיסבים , נראה לי שיעבוד כמו שצריך .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

היי מיקי.

הסטרטר שלך אינו דומה לחדשים יותר של שנות ה - 80. לא נראה לי שתוכל להשיג בארץ סטרטר כזה.

אך יש מידי פעם באיביי. היה לפני יומיים, ולמעשה זה פריט לא נדיר שם.

כידוע לך יש לי ברכב את אותו הסטרטר. לפני כשנתיים התקלקל, ומסרתי אותו לתיקון.

אני מקוה שגם את שלך יהיה ניתן לתקן. לאחר התיקון הוא יחזיק זמן רב, הרי איננו נוסעים הרבה ברכבים אלו.

אגב, האם התמונה של הפונטון ממפגשישי צפון ביום שישי האחרון היא של הרכב שלך ???

ד"ש אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

היי אבי - לצערי התשובה שלילית מכיוון שהרכב עדיין במוסך... אגב, יש ביד2 180 שנת 1958 למכירה בירושלים. נראית במצב לא רע, והבחור מבקש 80 אלף... מעט הזוי לטעמי, מה גם שה-180 הרבה ]פחות מוצלחת מה-190 וכמובן מה-220. המנוע שלה פשוט חלש מדי.

לגבי הסטרטר -הוא עובד וכנראה ששיפוץ יהיה הפתרון. ידוע לי שהוא שונה מהדגמים של שנות ה-70 ואילך פשוט מכיוון שהוא מותקן בכיוון הפוך!

לילה טוב לכולם

פורסם

פרק אותו, אם תצטרך חלקים אני חושב שיש לי.

מה שאין לי הם החלקים שנמצאים בתוך הקופסא [העגולה] החיצונית, אליה מתחברים החוטים.

ביי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תודה. יבוצע בהקדם (ככל שהמכונאי יחליט להתחיל לעבוד סופסוף...). מיקי

• תוכן חדש...