Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים

הלילה נגנבה חיפושית במעוז אביב רחוב רפידים.

למי שלא יודע : חיפושית צהובה 1303 כאשר יש עליה כיתוב מאחור: JUST MARRIED

החיפושית שייכת לערן רגב.

כל מי שראה או יודע נא ליצור קשר עם ערן 052-6556878

אפשר גם לבני 054-8019000

מספר הרישוי 329-483

דגם 1303

סימני זיהוי :

מדבקת ה JUSD MARRIED על השמשה האחורית

מכה בכנף הקדמית ימנית שצבועה בצבע יסוד.

מכסה מנוע אחורי בצבע צהוב בהיר ששונה מצבע הרכב.

אנא פקחו עיניים וצרו קשר במידה ותראו משהו שיעזור

תודה

70.JPG

103.JPG

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה עצבים ,הרגע קיבלתי את הסמס ממנו, תפקחו עיניים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מדובר ברכב גניב ביותר.

הכרתי בחור שהשקיע קרוב ל-30 אלף ש"ח בחיפושית מדהימה שנת 69, שנגנבה ללא רחמים.

כנראה שהרכב מבוקש בשטחים עקב פשטות מכנית.

פורסם

עצוב ומרגיז.

השעות הראשונות אחרי הגניבה זה הזמן לאתר את הרכב. לאחר מכן אתה צריך להיות מאוד יצירתי. שכן, גם הגנבים לא ישאירו את החיפושית המדהימה הזו בצבע צהוב עם "מדבקה של ה JUSD MARRIED על השמשה האחורית, מכה בכנף הקדמית ימנית שצבועה בצבע יסוד ומכסה מנוע אחורי בצבע צהוב בהיר ששונה מצבע הרכב".

היא יכולה להיות כבר בכל אחת מהצורות הבאות בחניה הפרטית של הנהג של אבו מאזן.

vwb9.jpg

vwb8.jpg

vwb7.jpg

vwb3.jpg

vwb4.jpg

vwb10.jpg

vwb6.jpg

vwb2.jpg

פורסם

כואב לי הלב לבעל הרכב. בעבר חילקתי עיתונים באזור והייתי רואה כל לילה את החיפושית הנ"ל. אם אני לא טועה לבעל הרכב יש עוד מספר חיפושיות מעניינות.

רק שתהיה בעיניינים, האיזור שורץ גנבים בכמויות מטורפות. פעם אחת גנב התחזה לשוטר וניסה לגרום לאחי (שהחליף אותי בעבודה) לצאת מהרכב ל"בדיקה שגרתית". מזל שאחי היה עירני ושם לב שאין ניידת/אופנוע באזור וכאשר שאל את אותו "שוטר" מדוע הוא פה לבד והוא התחיל לגמגם אז הוא נתן בגז.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
כואב לי הלב לבעל הרכב. בעבר חילקתי עיתונים באזור והייתי רואה כל לילה את החיפושית הנ"ל. אם אני לא טועה לבעל הרכב יש עוד מספר חיפושיות מעניינות.

רק שתהיה בעיניינים, האיזור שורץ גנבים בכמויות מטורפות. פעם אחת גנב התחזה לשוטר וניסה לגרום לאחי (שהחליף אותי בעבודה) לצאת מהרכב ל"בדיקה שגרתית". מזל שאחי היה עירני ושם לב שאין ניידת/אופנוע באזור וכאשר שאל את אותו "שוטר" מדוע הוא פה לבד והוא התחיל לגמגם אז הוא נתן בגז.

אזוב את זה אפילו- גם אם יוצאים מהאוטו, אפילו לשניה- לקחת מפתחות! בכ"ז, גם לגנב הכי מיומן יקח כמה שניות לנסות ולהניע את האוטו בלי מפתח- וזה הזמן הקריטי! כמובן, אם אכפת לך מהאוטו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה שבטוח הרכב לא ניגנב לברזל,

מאז ירידת מחירי הברזל ירדו הגניבות והרבה מיגרשי ברזל סגרו את העסק,

הפיתרון למציאת הרכב זה קשרים בשטחים.

בהצלחה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

עד כמה שזכור לי יש בשטחים מועדון חיפושיות....

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

"אם אני לא טועה לבעל הרכב יש עוד מספר חיפושיות מעניינות "

את זה לא הייתי כותב כאן ,

קצת צניעות , בלי לפרסם מה וכמה יש לכל אחד ......

תחשבו על זה !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אגב חיפושית, תראו מה יש ביד 2:

o1_1_3_56550_20081114201140.jpg

זה טעם מובהק של בן דוד,או שאני טועה וסליחה אם אני פוגע במישהו , אבל לשים גריל של מרצדס על חיפושית, גיב מי אה ברייק, ולפותח השרשור משתתף בצערך הייתה לי בעבר צהובה חמודה כזו (כמו ההיא למעלה לא המוטציה המכוערת בתמונה הנוכחית)שאהבתי מאוד.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
זה טעם מובהק של בן דוד,או שאני טועה וסליחה אם אני פוגע במישהו , אבל לשים גריל של מרצדס על חיפושית, גיב מי אה ברייק, ולפותח השרשור משתתף בצערך הייתה לי בעבר צהובה חמודה כזו (כמו ההיא למעלה לא המוטציה המכוערת בתמונה הנוכחית)שאהבתי מאוד.

יש אחת דומה מאוד לזו בפ"ת. עדיין בטוח שזה טעם של בן דוד?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...