Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[שלום לחברי הפורום.

מספר שאלות אליכם..

יש לי וספה שאני רוצה לקנות . הווספה שנת 69. הגעתי למשרד הרישוי עם כל התעודות הדרושות, אך בבדיקת מסוף שערכה הפקידה, עלה ש ברישיון לא מופיעים מספרי השילדה ומספר המנוע כלל. אציין שמספר הלוחית של הווספה תואם.

בגלל זה נאמר לי שלא ניתן לבצע העברת בעלות אלא אם אגיע עם הווספה לעמדת הבוחן, כדי שזה יראה את המספרים.

הווספה לא במצב נסיעה ולא במצב שתעבור טסט(חסרים חלקים). האם בעמדת הבוחן הוא אכן יאשר את המספרים(אין להם שום רישום לגביהם במחשב)והאם הוא מתייחס כלל למצב הווספה?

שאלה נוספת : הווספה מלאה חלודה וריקבונות כשהמקומות המטרידים הם באזור החיבור בין החלק הקדמי לאחורי וכן בחלק הקדמי באזור העיקול שמתחת לתא הכפפות (בחלק החיצוני התחתון). האם הדבר ניתן לתיקון והאם הוספה עלולה להישבר לשניים תוך כדי נסיעה?

תודה לעונים

בעיגול מסומנים המקומות הבעייתים וזאת כמובן לא הווספה המדוברת

red_shiny_ss180_5.jpg

פורסם

אפשר להתחתן מאהבה, אפשר להתחתן בגלל כסף.

אבל אם ניתנת הבחירה, לא עדיף להתאהב בכלה יפה, חכמה ועשירה מאשר בקטנוע רקוב, לא נוסע, עם בעיות ניירת?

ממש לא חסר ווספות מהשנים האלה. כל שקל שתשלם יותר היום בקניה, יחסוך לך שני שקלים בעלות השיפוץ של הקטנוע שתיארת.

נמרוד

• תוכן חדש...