Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(לא ממני..הגיעה למשרד המועדון)

"התעוררה לי שאלה טכנית חשובה ודחופה. האם אוכל להיוועץ עם משהו מהחבר'ה המנוסים במועדון?

השאלה היא:

הגשתי הצעה לרכוש רכב מסוג מוסטנג שנת 65' מהאתר EBAY.

המוכר טוען שאין לו TITLE היות והרכב מאוד ישן. יש לו רק Bill Of Sale....

מה זה אומר? האם ניתן להשיג TITLE באופן אחר? האם אפשר להמשיך עם הרכישה גם בלי ה TITLE? "

לדעתי ואחרי עיון במאמר של נמרוד רחמימוב, ה TITLE הוא חובה.

http://www.classiccar.co.il/narticles/activenews_view.asp?articleID=201

אבל מה הדרך להשיג את המסמך כשמראש אין את זה לרכב?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קניית רכב עם שטר מכר (BILL OF SALE) לא מומלצת מכמה סיבות.

- אין העברת בעלות - זה רק חוזה עם פרטים.

- אין אפשרות לדעת שהרכב אכן של המוכר (ניתן לבדוק אם הוא גנוב לפי הVIN במשטרה המקומית)

- אין אפשרות לדעת אם הרכב משועבד לטובת גורם שלישי

במידה והמוכר טוען שהוא גם בעל הרכב הרשום, ניתן לגשת למשרד הרישוי המקומי (DMV) ולהצהיר על אבדן TITLE ולקבל אחד אחר (בתשלום לא גדול), אבל אני מניח שהוא ודאי יודע את זה.

מאחר והקונה הוא מהארץ (אם הבנתי נכון) הוא גם לא יוכל לבצע פעולות על מנת לנסות ולרשום אותו במדינה אחרת עם ה BILL OF SALE. (דרישות הרישוי משתנות ממדינה למדינה).

והיה ואין TITLE - לא ניתן יהיה לקבל רשיון יבוא.

פורסם
(לא ממני..הגיעה למשרד המועדון)

"התעוררה לי שאלה טכנית חשובה ודחופה. האם אוכל להיוועץ עם משהו מהחבר'ה המנוסים במועדון?

השאלה היא:

הגשתי הצעה לרכוש רכב מסוג מוסטנג שנת 65' מהאתר EBAY.

המוכר טוען שאין לו TITLE היות והרכב מאוד ישן. יש לו רק Bill Of Sale....

מה זה אומר? האם ניתן להשיג TITLE באופן אחר? האם אפשר להמשיך עם הרכישה גם בלי ה TITLE? "

לדעתי ואחרי עיון במאמר של נמרוד רחמימוב, ה TITLE הוא חובה.

http://www.classiccar.co.il/narticles/activenews_view.asp?articleID=201

אבל מה הדרך להשיג את המסמך כשמראש אין את זה לרכב?

לא ניתן להוציא את הרכב מארצות הברית ללא טייטל! בדוק.

פורסם

צודקים הח'ברה.

אין אפשרות להוציא את הרכב מארה"ב ללא TITLE מקורי !

אין אפשרות לקבל רישיון יבוא ללא המסמך.

קראתי באינטרנט על חברות שמספקות TITLE תואם לרכב תמורת תשלום..

פורסם
.

- אין העברת בעלות - זה רק חוזה עם פרטים.

.

האם למעשה זה מקביל למה שאנחנו מכנים "ללא ניירות" ?

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
האם למעשה זה מקביל למה שאנחנו מכנים "ללא ניירות" ?

אפשר להגיד שכן, רק ששם יש אפשרות להכשיר את השרץ, ושוב הכל בהתאם למדינה ולחוקים שלה.

גם פה אם הבעלים יגש למשרד הרישוי הוא יוכל להוציא כפל רשיון, הבעייה היא ההמשך...

פורסם

טייטל, פשוטו כמשמעו - רשיון הרכב

ביל אוף סייל, הכוונה לשטר מכר, או בשפתנו "זכרון דברים". (זה עדיין לא יהפוך אותך לבעלי הרכב, וגם לא מבטיח שהמוכר הוא הבעלים החוקי כעת).

רכב ללא טייטל יתקשה מאוד (מאוד, מאוד, מאוד, מאוד) לקבל רשיון ישראלי

אך למעלה מזו, רכב ללא טייטל לא יכול לצאת את ארצות הברית!!!

כדי לצאת מארה"ב ולגרוע את הרכב מהרישום האמריקאי (הליך היצוא מארה"ב) יש להחזיר את הטייטל ולקבל את ה"פינק סליפ".

בד"כ רק טרקטורים וציוד חקלאי מתניעים ללא טייטל. ממה שאני יודע, מכוניות ללא טייטל הן בד"כ מכוניות אחרי תאונה קשה ונמכרות לחלקים בלבד או משופצות לתצוגה. אבל לא עולות על הכביש.

המלצה שלי, אל תכנס להרפתקאה הזו.

בסוף תשאר אם מוסטנג איפשהו בארה"ב, תשלם הון על ההחסנה שלה וגם יהיה לך קשה להפטר ממנה ללא טייטל.

יתכן ואני טועה מעט. אבל זה מנסיון של רכישה ומכירה של כלי רכב באיביי ומספר שנים בארה"ב.

תבדוק אם הוא מפרסם שהרכב "אינספקטד", עבר בדיקה ומישהו אחראי על מה שפרסם ?

פורסם

אני מתעלק על השרשור: מה אני עושה, אם אבד איפשהו בדרך (משלוח) רישיון "מקורי" של האוטו? האוטו כבר בארץ, יש צילומים של הרישיונות וביטוח של המוכר מגרמניה- ואין את המקור! מה עושים?!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שעד שמצאת והחלטת לייבא טרנזיט דאבל ג'אנט, איבדת את הניירות המקוריים?!!:shock:

נראה לי הגיע הזמן לוותר, כנראה לא נועדת להיות בעלים גאה של טרנזיט דאבל ג'אנט:cry:

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

משרד התחבורה מנפיק רישיון יבוא לרכב אספנות גם על סמך צילום של הרישיון רכב TITLE .

במכס לא מבקשים את הרישיון , מעניין אותם רק רישיון היבוא ..ומחירון קראוס כמובן ..

פורסם

אה, כן? -כי הפקידה שמטפלת לי בהובלה אמרה שצריך! אם כן- הרגעת אותי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתה רוצה להגיד לי שעד שמצאת והחלטת לייבא טרנזיט דאבל ג'אנט, איבדת את הניירות המקוריים?!!:shock:

כן.............. סאממק!!!:-(:evil::oops::x לא אני- נאבד בדואר!

• תוכן חדש...