Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה שם הדגם? אופנוע BMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ב.מ.וו R60 שיוצר בין 1955 ל-67 בשינויים קטנים.טווין רוחבי (בוקסר) 590 סמ"ק,28 כ"ס,195 ק"ג ,גל הנעה,מהירות סופית 145 קמ"ש. כלי פשוט ואמין.נדיר?לא.יש בארץ כמה יפים שנוסעים.עדיין הייתי מאמץ אחד כזה בחום :lol: .אם אתה מחפש או שכבר מצאת-שווה לבדוק אצל גדליה ארנון,היבואן הקודם של אופנועי ב.מ.וו שנחשב הגורו בנושא.

פורסם

הממממ..........

עד עכשיו הייתי בטוח שזה 500 סמ"ק. אבל הוא דומה שתי טיפות מים לזה שבתמונה (חוץ מהפנס האחורי).

אני ישאל מה הנפח. בכל אופן תודה. :)

למה אני שואל? יש אחד כזה לסבא שלי, ששוכב כבר הרבה זמן... בבעלותו כבר 25 שנה! במצב מלוקק בטירוף. בלי שריטה, הייתה מניעה בקיק ראשון. אבל... לצערי, מפעת גילו המתקדם הוא החליט לנטוש את הכלי, והכניס אותו לבית, שם עמד 10 שנים..

אז עכשיו בטח צריך להעביר וואחד טיפול למנוע, ולעוד הרבה דברים...

אז אני רוצה להציע לו ששניינו נחזיר את הכלי לכביש.. הוא עם הידע שלו, ואני עם המוטיבציה שלי :lol:

• תוכן חדש...