Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם מאתרים משהו שמעניין אתכם, כדאי ליצור קשר עם מח' חזות העיר בעיריה המתאימה.

כבר קרה לי יותר מפעם שהם שיתפו פעולה (שמו הודעה שמתריעה על סילוק והיו לידי כך שאוכל "לפנות").

זה חצי בסדר, כיוון שבעל רכב עדיין יכול לחלט אותו ע"י תשלום עבור גרירה ואיכסון, אבל שווה תמיד לנסות!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תרגיל לא יפה, במילים עדינות! מאד! מאד! מאד! מאד! מאד!!! :mad::evil: נכון, לרוב הרכב באמת נטוש, וזה מעניין ת'תחת של הבעלים שיסלקו אותו, אבל לפעמים זה רק נראה ככה, וע"י כך שתפנו לעיריה, תעשו צרות לבן אדם שרק שומר את הרכב לימים הטובים יותר! אני לא רוצה לספר, כמה עצבים עלה לי, שאיזה בן אלף התלונן על הקאפרי שלי שבסה"כ עמד לו בחניה ולא הפריע לאף אחד, כמה מלחמות היו לי עם העיריה ומשטרה עד שעזבו אותי בשקט, וגם לא לגמרי! וגם, כיוון ששילמתי כל השנים אגרה, לא רוצה לחשוב מה היה אם לא הייתי משלם! שלא תעיזו, אתם שומעים, לא תעיזו לפנות לעיריה!!!!!!!!! (טוב, אלא אם אתם באמת רוצים רק בטובתכם ולא אכפת לכם לדפוק בן אדם בדרך :( ).

אנשים, קצת חשיבה לפני מעשה! תנסו למצוא הבעלים! ככה אני עשיתי לפני כמה שנים עם אותו הקאפרי, שלפני זה עמד באמת נטוש כשנתיים, מצאתי בעלים, שילמתי לו מחיר הוגן שהוא רצה, העברנו בעלות ונסעתי איתו כמה שנים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תרגיל לא יפה, במילים עדינות! מאד! מאד! מאד! מאד! מאד!!! :mad::evil: נכון, לרוב הרכב באמת נטוש, וזה מעניין ת'תחת של הבעלים שיסלקו אותו, אבל לפעמים זה רק נראה ככה, וע"י כך שתפנו לעיריה, תעשו צרות לבן אדם שרק שומר את הרכב לימים הטובים יותר! אני לא רוצה לספר, כמה עצבים עלה לי, שאיזה בן אלף התלונן על הקאפרי שלי שבסה"כ עמד לו בחניה ולא הפריע לאף אחד, כמה מלחמות היו לי עם העיריה ומשטרה עד שעזבו אותי בשקט, וגם לא לגמרי! וגם, כיוון ששילמתי כל השנים אגרה, לא רוצה לחשוב מה היה אם לא הייתי משלם! שלא תעיזו, אתם שומעים, לא תעיזו לפנות לעיריה!!!!!!!!! (טוב, אלא אם אתם באמת רוצים רק בטובתכם ולא אכפת לכם לדפוק בן אדם בדרך :( ).

אנשים, קצת חשיבה לפני מעשה! תנסו למצוא הבעלים! ככה אני עשיתי לפני כמה שנים עם אותו הקאפרי, שלפני זה עמד באמת נטוש כשנתיים, מצאתי בעלים, שילמתי לו מחיר הוגן שהוא רצה, העברנו בעלות ונסעתי איתו כמה שנים!

:!::!::!::!::!:צודק :!::!::!::!::!::!::!:

פורסם

צודקים צודקים לא להיתעסק עם העיריה בני כלבים

היה לי ויליס 20 שנה בבעלותי אני גר בבית פרטי ויום אחד התחילו להציק לי מהעיריה

שכן מטומטם החליט שהרכב שלי מפריעה לו בסוף נעלצתי לישלוך מיכתב מעו"ד

רק שירדו לי מהוריד :evil::twisted:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

נכון, זה לא יפה!

למרות ש...... יש לי שכן מעצבן, שמשאיר ברחוב (זה רחוב משולב ללא מוצא) פייסטה שנת 83, מתפרקת, ללא ערך אספני כל שהוא.... ולא במצב נסיעה

וזה ממש מציק, כי גם ככה הרחוב צר.ויש בעיות חנייה חמורות בשבתות... אבל לא נעים ממנו להביא לו תמועצה..

פורסם
נכון, זה לא יפה!

למרות ש...... יש לי שכן מעצבן, שמשאיר ברחוב (זה רחוב משולב ללא מוצא) פייסטה שנת 83, מתפרקת, ללא ערך אספני כל שהוא.... ולא במצב נסיעה

וזה ממש מציק, כי גם ככה הרחוב צר.ויש בעיות חנייה חמורות בשבתות... אבל לא נעים ממנו להביא לו תמועצה..

גם לנו ברחוב יש וולוו 240 שעברה תאונת פרונט רצינית וכבר הרבה זמן עומדת. ברחוב שלנו יש מלחמת דמים על חניה ועדיין זה לא יגרום לי לצלצל לעירייה כי כבר עשו את זה לשכן אחר שיש לו חיפושית שבבעלותו כבר איזה 20 שנה (הרכב נראה בסדר ושלם), פשוט הוא לא נסע הרבה ויום אחד ראיתי ששמו לו פתק על השמשה, פשוט שכנים קנאים ...

גם לי הייתה בעיה עם השכנים, המנטה עמדה בחניה הפרטית של הבניין (שאף אחד לא משתמש בה) ועדיין הם לחצו עליי להזיז אותה כי זה נראה גרוטאה ולא יפה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נכון, אכן יש ת'חוצפנים, שנוטשים רכב שלא שווה כלום בצורה שמפריעה לכולם, ומצפצפים על כולם, ודינם שונה מאלה שיש להם רכב אספנות, אבל זה עדיין לא מצדיק (לדעתי) שתוף עם עריה/משטרה. לזה יש שיטות לחימה האחרות... ושוב, חובה לפחות לדעת, עם מי/מה יש לך עסק, לפני שאתה עושה משהו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עדיין יש מצבים בהם מאתרים גרוטאה מוחלטת שיש לכם עניין בה, אבל אי אפשר לאתר בעלים, או שהבעלים מתנהג באופן לא רציונאלי לחלוטין (ותיכף תבוא דוגמא). אני אולי נאיבי, אבל אני מניח ומקווה שאספן, לא יטפל באופן כזה ברכב שאספן אחר שומר, גם אם אינו משופץ.

לעומת זאת, אם מישהו מסיבה זו או אחרת מחזיק "גרוטאה" ברחוב, עליו לעקוב אחריו כל הזמן ולהחזיק אותה במצב שיראה שהיא מטופלת. אפילו להזיז אותה מדי פעם, לכסות...

ועכשיו לסיפור:

לפני כשנה הופיע פתאום באיזור תעשיה ישן בפ"ת משאית דודג' קיו. משהו כל כך נדיר, שאפילו באינטרנט לא מצאתי תמונה שלו להעלות כאן. משאית טיפוסית מאוד מתחילת שנות השישים.

בכל אופן מדובר במשאית שעמדה שנים רבות בתוך מגרש חמרי בניין או משהו, שהחלודה עשתה בה שמות, לא היה רדיאטור, מכסה המנוע היה זרוק בצד...

בקיצור התלהבתי, התאמצתי והגעתי לבעלים שלה.

אתם בטח מכירים את זה:

"אתה רוצה את האוטו?, למה לא."

"שים מצברים וסע. הכל עובד. רק לפני שנתיים הפסקנו להשתמש בה...."

כן בטח.

"יש אישה אספן ממועדון החמש שרוצה לקנות אותה, הוא צריך לחזור אלי..."

כן, בטח.

כמה אתה רוצה?

"5,000 ש"ח."

שתבינו, בסכום כזה אנחנו קונים משאיות תקינות עם רישוי.

ואין על מה לדבר. הוא מסתובב ממני בהפגנתיות וזהו.

החלטנו שערימת החלודה הזו, נדירה ככל שתהיה, לא שווה לנו יותר מעלות הגרירה.

פתאום הרכב נעלם. התחלתי לחקור, מסתבר שהעיריה הדביקה/המתינה וגררה. הגרריסט, חבר של חבר, "אמר בואו תקחו", אבל עד שהגענו מישהו כבר הוריד את ששת הגלגלים, עשה עוד כמה נזקים והרמנו ידיים.

אני לא יודע אם זה ממש דוגמא, אבל אם אנחנו היינו בקשר עם העיריה, גוררים "עבורה" ומעמידים אצלנו, במקרה הכי גרוע הבנאדם היה יכול לבוא ותמורת עלות הגרירה לקבל אותה מאיתנו (יש הנחיות ספציפיות לנושא, כגון הזמן מהדבקת ההודעה עד לגרירה, ומהגרירה עד לגריטה. צריך לעמוד בתנאים, זה בטוח), דבר שלא היה קורה בחיים.

שוב אני אומר, כאספנים, אנחנו מכירים את הבעייתיות של הנושא, ובאמת, צריך לחשוב 10 פעמים לפני שהולכים על דבר כזה, אבל יש מקרים בהם אפשר ככה להציל משהו בעל ערך!

יש לי תמונות בבית. אנסה להעלות כאן

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תשמע, במיקרה כזה צודק 100%, אין מה להגיד, גם לי זה קרה לא פעם: רציתי את האוטו, אבל או שבעלים לא רצה למכור, או שלא מצאתי של מי הוא, ובסוף הוא נילקח לגריסה... וזה מבאס. אבל מה הנקודה פה: העניין הוא, שלא אתה זה שצריך להיות הגורם לעיריה להיתעסק ברכב! אם אתה בקשר עם העריה, ואתה פשוט יודע מה הם עומדים לקחת כבר מראש - מה טוב, והלוואי ועליי, כמו שאומרים! (אגב, ככה "עובדים" חברה ממגרשים פרטיים, למי שלא יודע, הרבה פעמים הם "עושים טובה" לעריה, ו"מפנים גרוטאות" בעצמם במקום רכב עיריה).

הכוונה שלי (ושל כולנו) הייתה, שבושום אופן אתה לא אמור לנסות לזרז תהליך פינוי ע"י הודעה בעצמך לעיריה או (יותר גרוע) קומבינות שיש לך, שכן אתה מעמיד את הבעלים במצב בלתי-אפשרי של הפסד בכל מיקרה, וזה לא הוגן! למרות שברור, שיש הרבה פעמים שהבעלים הזה הוא חתיכת בן ###, שלא מגיע לו שום יחס, אבל אם נפעל מלוכלך - במה אנחנו שונים?

ושוב, במצב שגורלו של הרכב כבר ניגזר מראש, ואתה יכול להיתערב - מה טוב, וכאן אין לנו וויכוח, והלוואי שלכולנו הייתה אפשרות כזאת!

• תוכן חדש...