Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום ונעים מאוד.

רכשתי חיפושית 1972 מנוע 1300 יפיפיה שעמדה חודש בחניה .

אני לא מבין גדול אז אנסה לפרט את הבעיה וכל מה שניסיתי לעשות ..

רציתי להתחיל מאפס אז חיברתי מצבר חדש , החלפתי שמן מנוע ומצתים ( פלאגים ).

יש סטרטר חזק ויפה , יש רבע מיכל דלק , הוצאתי חוט הצתה אחד וגישרתי עם מברג לגוף וראיתי ניצוץ .

החיפושית לא מניעה ! יאוש !

פתחתי סויץ , ניתקתי את החוט שמוביל ל"יוניט קרבורטור" וכשחיברתי שמעתי תיק תיק ( ז"א עובד כנראה ).

כשניתקתי את הצינור דלק העליון לקרבורטור יצא שפריץ קל של דלק - ז"א שיש לחץ דלק והמשאבה טובה ?

שפכתי קצת דלק לקרבורטור , המנוע הניע לשתי שניות , קרטע וכבה..

אני מיואש .

אודה לכם מאוד על עזרה טכנית , המלצות , טיפים וכל מה שתפגיזו יהיה ברכה .

בא לי לנסוע עליה בסופ"ש ..........

אני אשאר ער עד מאוחר לקרוא תשובות.

תודה !!!!

פורסם

לפי תיאורך קרוב לוודאי מחט מצוף תקועה - הקש קלות על הקרבורטור (עדיף עם פטיש פלסטיק או ידית מברג )תוך כדאי שמישהוא נותן סטראטר או לחילופין נתק את צינור ההזנה למאייד מכיוון משאבת הדלק נשוף בחזקה לכיוון המאייד במידה והמחט השתחררה אתה תרגיש... חבר חזרה את הצינור ובשני סטרטרים ארוכים תניע .

בהצלחה

אודי.

פורסם

קודם כל תתחדש , תענוג של רכב, אתה מוזמן למפגשי מועדון החיפושיות ברמת גן בכל שישי .

שים את צינור הדלק שמגיע לקרבורטור לתוך בקבוק ותן טסרטרים, ככה תדע אם יש באמת הספקה של דלק.

אם זה לא זה אז זה נשמע לי כמו בעיה בקרב' , שזה כבר חלק שאני לא מספיק מכיר כדי לייעץ.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תפקיד המצוף בקרבורטור הוא כתפקיד המצוף הניאגרה,

לקבוע גובה דלק אחיד, כך בעקבות הצינור הונטורי בקרבורטור הדלק נשאב ומתערבב עם האויר.

אם המנוע הניע אחרי ששפכת דלק לתוך הקרבורטור אז הרי שמדובר בבעית דלק.

נסה לעשות זאת עוד מספר פעמים ואם לא ילך אז אין ברירה אלא לפרק את הקרבורטור,

עדיף להוציא אותו לגמרי מהמנוע ולעבוד על שולחן,

קח בחשבון שיש סיכוי שתצטרך להחליף אטמים.

בהצלחה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

האם לאחר החלפת הפלגים חיברת את חוטי ההצתה כמו שהיו?

או שהיחלפת בינהם ?

ישנו סדר מסויים לחוטי ההצתה!

יכול מאוד להיות שפירקת את כל חוטי ההצתה על מנת להחליף פלגים, ובעת ההחזרה בילבלת בין כמה חוטים במיקומם.

ירון מאיר

פורסם

הצוק האוטומאטי(חשמלי)כנראה תקוע במצב פתוח,סגור אותו בעזרת היד ואם אינך מצליח-נסה להניע תוך

פימפומים על דוושת ההאצה,דבר המוסיף דלק לקרבורטור.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

ניסיתי להניע תוך כדי פמפומים - אין אפילו התחלה של מנוע מניע .. רק סטרטר שעובד יפה ( המצבר עדיין חדש ).

צו'ק אוטומטי תפוס , האם זה החלק העגול מצד ימין של הקרבורטור עם החוט שיוצא ממנו ?

אולי להוציא את החוט ?

אני סקפטי שהוצאת החוט תניע את המנוע ...

פורסם

תנסה לבדוק מה קורה עם הפלטינה ,האם שיניתה את כיוון ההצתה ? האם יש לך את הקבל הכחול של בוש ? אם כן תהפוך את החיווט יש מיליון אופציות האם נגעתה בצנרת דלק יכול להיות שהחיווט למשאבה הפוך שים לב לחצים המסומנים עליו

חוץ מזה איפה אתה גר אולי מישהו יוכל לעבור

פורסם

תקשיבו הוא כתב שהוא שפך דלק לקרבורטור והיא הניעה , לכן הבעיה צריכה להיות או הספקת דלק או קרב' .

לא אמור להיות קשר לכל שאר הבעיות שהעלתם.

בכל מקרה לגבי בכבלי הצתה , יש שניים ארוכים לצד ימין(בוכנות 1,2) ושניים קצרים לצד שמאל (בוכנות 3,4).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שלום רב עניתי לך גם בפורום חיפושיות בתפוז, ולהלן העתק מתגובתי מפורום חיפושיות:,

ואגיב לך פה בפורום זה!

אכן מסתמן, שהמחט בקרבורטור תפוסה, המצוף שקוע, אך בכל זאת לא חודר דלק לקרבורטור.

בצע את אחד משני הטיפים שקיבלת בקארס פורום:

הקש קלות על המכסה העליון של הקרבורטור, כשבית מסנן האוויר, מפורק לגמרי,

פרק את הצינור מהמשאבת הדלק לקרבורטור, ונשוף פנימה בחוזקה.

באם מעבר האוויר בעת הנשיפה חופשי, הדבר יעיד על מעבר חופשי, כלומר המחט השתחררה , ובאם אוויר נכנס לתא המצוף, גם דלק יכנס.

חבר שוב את צינור הדלק לקרבורטור, ונסה להתניע מחדש, אם לאחר מספר סבובי מנוע, המנוע יתניע, הדבר יאשר את החשד למחט בקרבורטור תפוסה.

במידה והוא לא יתניע מידית.

יש לפרק לפחות את המכסה העליון של הקרבורטור, ולהזהר לא לקרוע את האטם העליון, ולפרק או לשחרר את המחט , על מנת שהקצה של המחט ינוע בחופשיות.

במידה ותצליח, לשחרר את המחט, מלא מעט את תא המצוף הדלק, הרכב את המכסה העליון עם האטם העליון בזהירות למקום,

והתנע את הרכב.

הרכב אמור להתניע במכה ראשונה, גם עם המחט תתפס שוב, בגלל הדלק שמלאת בתא המצוף.

אתה מוזמן לקבל תמיכה טלפונית, תוך כדי עבודתך על הרכב, לטלפון הרשום בחתימה שלי, וזאת ללא שום התחיייבות מצידך.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...