Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה טובה שמשתמשת בחיפושית משנת 1969 ליום יום כבר כמה מאות שנים (והחיפושית לא למכירה) זקוקה לצמיג אחד במידות 155X15.

היא לא מוצאת דבר כזה למרות חיפושים שונים וחוזרים (יש 165 אבל אז היא צריכה להחליף 4 צמיגים...)

אם יש למישהו מידע על צמיג כזה חדש למכירה, היא תשמח והחיפושית תצהל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא כדאי.

עדיף להחליף את כל 4 הצמיגים ל 165X15 שאותם אפשר להשיג במחיר זול בהרבה.

כשביררתי עבור חבר חסר 4\1 אצבע, דרשו על צמיג 155X15 בודד סכום של 3 צימיגי 165X15..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

משום מה גם ה165x15 של אליאנס יקרים.

עדיף לנסות לרכוש מאנטון ביפו, מידה כזו מחברת קומהו, במחיר זול יותר.

משכנתא זה קל

פורסם

כמה מאות שנים?

למה איזה שנה החיפושית?

אני הייתי מחפש את הTOYO, נראה לי שהם יהיו יותר טובים מצמיג שתוכנן בשנות ה70.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מצטרף להמלצות לגבי החלפת צמיג.

אצלי טויו החזיקו כמה שנים טובות כולל התעללות , והוחלפו סתם כי רציתי לפנק את הרכב.

ה155 יקרים בהרבה .

בכל מקרה אתה יותר ממוזמן לספר לה על מועדון החיפושיות ומפגשינו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
כמה מאות שנים?

למה איזה שנה החיפושית?

אני הייתי מחפש את הTOYO, נראה לי שהם יהיו יותר טובים מצמיג שתוכנן בשנות ה70.

החיפושית משנת 1969 והחברה מחזיקה אותה 30 שנה...

עוד הצעות?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
החיפושית משנת 1969 והחברה מחזיקה אותה 30 שנה...

עוד הצעות?

אתה יכול גם "לקפוץ" למכון טסטים ולקבל רשימה אפשרית של גדלים אותם תוכל להרכיב על החיפושית, אחר-כך סע לחנות צמיגים ולברר מחירים.

כמו כן, תמיד יש את האופצייה להרכיב צמיגים יד שניה, תעבור על ההודעות בפורום הזה ובפורום חיפושיות, מדי פעם יש הודעות בנושא.

אני רכשתי לפני חצי שנה 4 צמיגים 155-15 משומשים במצב טוב במחיר של אחד חדש.

פורסם

יש לי צמיג כזה, משומש במצב טוב, שהחברה יכולה לקבל במתנה כולל ג'נט.

בכל מקרה אני מצטרף להמלצות להחליף ל 165 שזה מה שעשיתי בחיפושית שלי. חמישיית הנקוק חדשה, כולל הרכבה, עלתה לי בסביבות ה 1200 ש"ח אם אני זוכר נכון, והתמורה שווה את המחיר לדעתי.

נמרוד

פורסם

ב"צמיגי השדרה" ביפו הציעו לי ב1,600 ש"ח רביעייה חדשה של 155

בהצלחה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לפני חודשיים החלפתי רבעיית צמיגים במידה 155X15.

אחרי "מחקר" ארוך ומתיש, מתברר שאין בארץ מידה כזו, אלא של אליאנס. גם הם מייצרים באופן לא שוטף, אלא מידי פעם. עכשיו יש.

גם ב"אנטון" ביפו וגם ב"צמיגי בזק האיצטדיון" בקריית חיים היציעו לי במחיר של כ- 360 ש"ח לאחד.

קניתי בקריית חיים, בגלל המיקום.

אני התעקשתי על המידה הזו, בגלל מקוריות (אלפא רומיאו ג'וליה ספיידר 1964), ומרווח בכנפיים.

הייתי ממליץ לה להחליף כעת צמיג אחד במידה זו, וכאשר צריך רבעייה לחיפושית, אפשר לעבור ל- 165.

נפתלי

פורסם

בני הספל שלום רב!

אם הדבר עוד אקטואלי, הכנס בבקשה לפורום מועדון החיפושיות בתפוז, קיים חבר מועדון , המעוניין למסור/ למכור צמיג במידה שאתה מחפש, הכנס לכאן:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=504

או כאן:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=504&msgid=123876956

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כתוב לי ברשיון 560-15 שזה 155-15 מה שמורכב ,והתכנון הוא לעבור ל165-15.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...