Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 9 שנים באורנג' ובמיוחד לאחר כניסת חוק ניוד המספרים אפשר כבר לחשוב על אולי מעבר למתחרים (הכוונה היא רק לסלקום למעשה).

אחרי שפניתי אליהם הציעו לי חבילה בהתחייבות ותשלום חודשי קבוע רק העניין הוא שאין לי שום עניין בהתחייבות ובטח שלא לשלם דמי שימוש או מה שזה לא יהיה. ביררתי גם לגבי החלפת מכשיר ונוכחתי לדעת שרכישת מכשיר בטכנולוגיית דור 3 תחייב אותי לשלם 20 ש"ח לחודש על חבילת אינטרנט שגם בה אין לי שום צורך ועניין, ומכשירים שהם לא דור 3, נראים כמו הצרות שלי.

כל הסיפור הזה הוביל אותי לאפשרות של לקנות פלאפון בחנויות הפרטיות, בלי התחייבות ובלי נעליים רק שיש לי כמה שאלות, אם אני קונה נוקיה למשל האם תהיה לי אחריות של יורוקום? והאם הייתם ממליצים לקנות בחנויות כאלה פלאפון?

ועוד שאלה לגבי חבילה, האם ישנן חבילות נורמליות שלא כוללות התחייבות, תשלום חודשי קבוע וגם מחירים נורמלים?

תודה לכל העוזרים

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לגשת לחנות פרטית. לרוב מדובר ביבוא מקביל ללא אחריות מקומית או אחריות של המעבדה של החנות שלרוב, הם לא הכי מקצועיים בעולם..

אני באמת שמתאמץ להבין מאיפה נובע הפחד להתחייבות.

ואם אתה מוכן לרדת ברמה, יש מכשירי דור 2 שנראים אחלה ודי פונקציונלים.

לדוגמא, נוקיה 6230.

אם אתה רוצה עדיין להישאר בדור שלישי, הייתי ממליץ על סוני K610. מכשיר נהדר ודי זול.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

ההתחייבות פחות מפריעה לי אבל התשלום החודשי על כלום זה מגוחך.

אני לא צריך דור 3, פשוט רוב המכשירים הנורמליים שנמכרים כיום הם דור 3 ודורשים תשלום חודשי של 20 ש"ח על משהו שאני לא רוצה ולא צריך.

אני גם לא רוצה מכשיר מיושן, המכשיר הצעת הוא די ישן.

פורסם

אין שום בעיה לקנות מכשירים סלולריים בחנויות פרטיות.

לחנויות הוותיקות יש גם מעבדות וידע, במקרה הצורך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא רק שבסלקום צריך לשלם תלום חודשי על אינטרנט (בעיקר שאני לא משתמש בו) גם המחיר שהם דורשים עבור המכשיר הוא מגוחך.

המיקרה שלי:

רציתי לקנות את הנוקיה 6267.

הלכתי לסלקום ושם אמרו לי שהמכשיר עצמו עולה 1800 ש"ח + תשלום חודשי על חבילת האינטרנט. ביגלל שזה דור 3.

אמרתי להם שאין לי צורך בחבילת האינטרנט, ושהמחיר יקר מידי. "איימתי" שאני אלך לקנות בחנות פרטית.

הבחור אמר לי שלא תיהיה לי שום אחריות ושאני אקבל למעשה מחשיר "ריק" ( :shock:).

בכל מיקרה, לקחתי את ה"סיכון" והלכתי לחנות פרטית. כמובן שלא ניכנסתי לחור הראשון שראיתי, אלא חיפשתי חנות שניראת "טוב" אחת כזאת שלא תיעלם תוך שבוע.

דבר ראשון, אתה מקבל בחנות פרטית אחריות לשנה. אם אני לא טועה זה האחריות של היצרן. כלומר עם סלקום או בלי, יש לי אחריות לשנה. אבל אם אתה רוצה יותר, זה כבר ביטוח, ועדיין אפשר לעשות את זה רק בסלקום. (או בכל חברת סלולר אחרת...)

המכשיר בחנות הפרטית עלה לי 1200 ש"ח. (ועוד אפשר לדבר איתו, אולי יוריד עוד את המחיר) ואם אתה מחליף בחנות פלאפון ישן בחדש יש עוד הנחה.

עוד בנסוף הוא זרק לי כל מיני מתנות כמו קבל בישביל חיבור למחשב, כל מיני נרתיקים וכו'.

בקיצור לך תיבדוק חניות פרטיות, בהחלט שווה.

אני בכל מיקרה לא ארכוש יותר פלאפונים מסלקום.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

מה רע בשביט,

לפי דבריך זה נשמע כאילו אתה עובד באיזו חברה סלולארית (למרות שיכול להיות שלא) :roll:

אין סיבה לקנות היום מכשיר סלולארי בהתחייבות.

המחירים ביבוא מקביל זולים יותר, מאפשרים לך לרכוש מכשיר פתוח (סים פרי), ללא התחייבות,

וכך אף אחד לא מחזיק אותך - אתה יכול לעבור בקלות מחברה לחברה ללא קנסות מיותרים.

מעבר לזה, לא מחייבים אותך בתשלום על חבילת דור 3 אם אתה לא חפץ בה.

מה גם שאתה לא מוגבל לדגמים מסויימים שקיימים בכל חברה (וכך אתה לא צריך לבחור חברה על סמך מכשיר),

ויש כאלה שעוד לא הגיעו בכלל לרשתות וקיימים כבר ביבוא מקביל - לדוגמא 3G IPhone או נוקיה N96.

פורסם

אני קניתי כבר כמה מכשירים בחנות פרטים לי ולאחי ויש גם הרבה אנשים שקונים מהבורסה שם , החנות נמצאת מתחת לבורסה קוראים לה שמע-פון האתר שלהם הוא www.gsmpro.co.il קניתי שם בפעם האחרונה - נוקיה 6300 ב- 800 שקל (קניתי 2) ועד היום הם עובדים (כבר עברה שנה) בלי בעיות .

וכל המכשירים שלהם SIMFREE .

פורסם

אני ביום השני למהפך, עברתי לאורנג' וסגרנו שאין לי התחייבות והתשלום הקבוע היחידי שיש לי הוא על המכשיר שקניתי.

יכלתי לשלם את כל הסכום לפני, או בכמה תשלומים שאני רוצה.

המחירים מעולים והמכשיר פצצה- סוני-אריקסון K530 נראה לי- יש בו את הפונקציה של זיהוי שירים ואני עושה בו שימוש יומיומי.

(זה היה לפני כשנה, בזמנו הוא היה פצצה ולדעתי גם היום)

החשבון החודשי שלי ירד ביותר מחצי, לעומת פלאפון.

אתה חייב לדעת להתמקח איתם!

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

הצטרפתי לאורנג' עם מכשיר משומש, בחרתי חבילה של 100 דקות בחודש שעולה לי משהו כמו 50 ש"ח וכל דקה מעבר לזה עולה לי איזה 60 ומשהו אגורות (לא זוכר בדיוק אבל זה הסדר גודל פחות או יותר). זה הכי טוב לדעתי, בלי התחייבויות ושאר צרות. כדאי שתברר שוב בקשר לחבילת גלישה, גם לי הבחורה באורנג' אמרה שאי אפשר לוותר על זה ו-10 דקות אחרי שהלכתי היא התקשרה אלי ואמרה שהיא טעתה ושאני לא חייב חבילת גלישה אבל כדאי לי כי חודש הבא זה עולה ל-24 ש"ח :)

פורסם

אורנג' החודש החליטו לעלות לכולם את האינטרנט ל24 שקל בגלל שמ2009 יוצא חוק שהם לא יכולים לעלות את התעריפים למי שבהתחייבות (אני רוצה להזכיר שלפני 5 חודשים גם העלו את האינטרנט) ככה אמרו לי בשירות , אמרתי להם תביאו לי כרטיס דור 2 וחצי כי אני לא משתמש באינטרנט אבל אי אפשר לדבר איתם אפילו, אמרו לי אתה רוצה תשלם קנס ותתנתק , עכשיו יוצא שאני משלם 48 שקל בחודש רק על האינטרנט לשני מכשירים , ככה זה שרואים שאתה כבר לקוח לא חדש .

תכל'ס כולם גנבים אבל צריך למצוא מי גנב פחות.

פורסם

לדעתי טיפשות להתחייב למפעילות הסלולריות למכשיר.

היום אורך החיים של מכשיר הוא פחות משנה, והמכשירים באיכות ירודה יותר ולא מחזיקים לאורך זמן.

הכי טוב להחליף מכשיר יד 2/חדש (תלוי איזה דגם) בכל שנה, במחיר ממוצע של 600-700 (קונים ב600-700, מוכרים אחרי שנה סביבות 500 וכן הלאה)

היתה גם כתבה בידיעות לא מזמן , על כך שלא כדאי לשלם ביטוח על המכשירים.

לאחרונה עשיתי סקר שוק, בעקבות כך שרצו לקצץ לנו בעבודה את המכשירים הסלולריים האישיים,

ושום דיל איננו כדאי, במיוחד אם קורה מצב שלא מדברים במכשיר ואז עלולים לשלם סכומים שמתחילים ב120 ש"ח בחודש על "מינימום שימוש (50 שקל בסלקום למשל) תשלום מכשיר (במקרה של מכשיר זול שעולה 10 ש"ח בחודש) ואינטרנט דור 3 ואם לא מדברים - לא מקבלים שום זיכוי. וכל זה לפני תשלום ביטוח ואחריות על המכשיר.

העדפתי להשתמש בסים של אורנג' שלא נמצא באף תוכנית ששוכב לי במגירה כמה שנים (עם תעריף של 49 אג' לדקה ובלי התחייבות בכלל) מאשר להתחיל להתחייב ולהכנס להרפתקאות עם המפעילים הסלולריים.

[ובשורה התחתונה, טוב שלא התחייבתי כי לי ספציפית החליטו להשאיר לי את הסלולרי מהעבודה.]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...