Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה מכעיס מאוד במכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו תורי: הלכתי לשחרר חבילה כלשהיא והבאתי במיוחד הצהרת אירו1 EEC, כלומר שהטובין מיוצרים באיחוד האירופי (מגיעה הנחה במיסים, זה חוק לאומי וגם בינלאומי כי ישראל חברה באיחוד).

המוכס פשוט סירב בכל תוקף להתייחס לדף שהבאתי ואמר שהוא "לא מקבל את הנוסח" כי זה לא כתוב "בדיוק" כמו שמופיע בדף אצלו. הוא הוציא את הדף ורפרף על המילים, אחרי פסקה אחת הוא נתקל במילה אחת שלא בדיוק מתאימה לנוסח שלו וסגר עניין. אני חייב לומר שמכל הדברים המכוערים שראיתי שם, זה הדבר הכי מכוער שאי-פעם נתקלתי בו. נמנעה ממני זכות חוקית לחלוטין, גם בחוק ישראלי וגם בחוק בינלאומי בגלל עצלנות וקשיות עורף מיותרת של פקיד.

מחר אגב אני שוב צריך ללכת לשם לחבילה נוספת והפעם אני מכין עצבים ותקיפות בתיק מראש. יש לי דף רשמי של המכס האיטלקי, (שאגב לא ביקשתי הם היו נחמדים ושלחו) חתום בשלוש חתימות וחותמות של העסק ושל בעליו, ואם שוב תהיה בעיה אני מתכוון להרים שם גוג ומגוג!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

צריך להיות גם איזשהו שיקול דעת, עם כל הכבוד. במקרים אחרים זה כן עבר. אני מדבר פה על מילה אחת.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

האם ניתן לסרוק או להפנות לנוסח המדוייק שנדרש? אולי כך אפשר לשלוח לספקים באירופה ע"מ שיחתמו וישלחו את ההצהרה עם החבילה..?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חוק לגבי המסמכים הללו אומר שהוא חייב להיות בעל נוסח זהה וכמו כן שהפרטים השונים ימלאו לפי ההוראות

כמו כן אם פיספסת את מעמד הגשת הטפסים ראשונית כאשר פתחת את אותו קייס במכס לא ניתן לערערע או להגיד את הטופס המדובר.

אין מה לעשות אלו החוקים של ההסכם מסחר,ראיתי עסקאות של כמה עשרות אלפי דולרים מתחרבנות בגלל שימשהו לא מילא נכון את הטפסים הללו.

בגדול הבעיה היא בדרך כלל תאום בין העמיל מכס לספק בחו"ל,בגל מיקרה אני בטוח שהמכס גם ככה שולי מה שבאמת מרתיח זה מע"מ ומס קניה... למה לעזזאל אני צריך לקבל מס שקניתי משהו!?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אם אני לא טועה, אתה צפוני, ולכן הייתה במכס בחיפה. (?)

פנה למנהלת, היא ממש נחמדה, ותעמיד בקלות את הפקיד על טעותו (אם יש כזו לשיקול דעתה).

משכנתא זה קל

פורסם

לא אלעד, ואל תתערב לי בחלקים! :lol:

• תוכן חדש...