Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תלמיד תיכון (יב) רציתי לדעת בגדול מה ההוצאות שיש על רכב אספנות כזה

כמה כסף בחודש צריך להשקיע.

איך משיגים חלקים או אנשים שמבינים ויכולים לטפל בדברים מסובכים ?

אם אתה יכול לענות לי על כל הענין בכלל ועל הסיטרואן בפרט[/img]

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

קודם כל.....לפני שאתה בכלל מתעניין באוטו המקסים הזה שאני מכיר.... :)

רכב אספנות......לא כל כך תוכל להגיע איתו לבית הספר שלך....

כי לרכבי אספנות אסור ליסוע על כבישי ישראל בין השעות 7:00-9:00 בבוקר....

בחגים נדמה לי מותר ועוד משהו בשבתות....

למרות ששוטרי ישראל לא כל כך שמים על החוק הזה.....

עדיף שתבדוק פעמיים..... :)

הצעה שלי...בהצלחה...... :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
אני תלמיד תיכון (יב) רציתי לדעת בגדול מה ההוצאות שיש על רכב אספנות כזה

כמה כסף בחודש צריך להשקיע.

איך משיגים חלקים או אנשים שמבינים ויכולים לטפל בדברים מסובכים ?

אם אתה יכול לענות לי על כל הענין בכלל ועל הסיטרואן בפרט[/img]

חבל אח שלי, זה לא בשבילך . . . .

אני גם תלמיד תיכון אבל לי יש את השריטה למכוניות אספנות ולמי שאין את השריטה פשוט ימאס לו מהר מאוד והוא פשוט יזרוק את הרכב וחבל . . . .

ההוצעות הכלליות נמוכות מאוד אבל קשה מאוד להשיג חלקים ואין הרבה אנשים שירצו להתעסק עם הרכב ואם הם יתעסקו איתו אז הם ירצו הרבה כסף (כל עוד אין לך קשרים או איזה מוסכניק שמכיר אותך טוב ולא ישחוט אותך) ולכן רוב בעלי רכבי האספנות פשוט מתקנים את האוטו שלהם לבד . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אבל איזה הוצאות יש בכל זאת ?

כמה זמן במוסך או בטיפולים ?

כמה תקלות יש בחודש ?

ספר קצת על הטיפול שלך בסיטרואן

תשמע אני לא יודע אם אני מוכן לקנות בשלב זה אבל ברור לי שמתישהו יהיה לי איזה רכב אספנות, הקטע הוא שצריך להתחיל ממשהו וצריך לצבור ידע וניסיון בדברים האלה מה שאני לא כל כך יודע איך

כאילו אפשר להיות מכונאי בצבא שזה נניח אופציה אבל חוץ מזה איפה עוד אפשר לצבור ידע ?

תשמע בגדול אחי החלום שהיה לי תמיד הוא שתהיה לי איזה DS יפיפיה שאני ישקיע בה את עצמי והיא תחזיר לי במבטים.

:shock:

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

כמה תקלות יש בחודש ?

תשמע אני לא יודע אם אני מוכן לקנות בשלב זה אבל ברור לי שמתישהו יהיה לי איזה רכב אספנות, הקטע הוא שצריך להתחיל ממשהו וצריך לצבור ידע וניסיון בדברים האלה מה שאני לא כל כך יודע איך

כאילו אפשר להיות מכונאי בצבא שזה נניח אופציה אבל חוץ מזה איפה עוד אפשר לצבור ידע ?

תשמע בגדול אחי החלום שהיה לי תמיד הוא שתהיה לי איזה DS יפיפיה שאני ישקיע בה את עצמי והיא תחזיר לי במבטים.

אין שום דבר רע בזה שאתה רוצה רכב אספנות . . . אני פשוט מזהיר אותך כי בשביל תלמיד תיכון זה יכול להיות ממש קשה להחזיק רכב כזה . . .

כפי שאמרתי, הטסט ביטוחים וכל ה"שטויות" האלה ממש זניחים, הבעיה הרצינית היא כאשר צריך לתקן משהו כי אם אין לךף את הידע לטפל ברכב שלך אז למצוא מישהו שידסכים להתעסק איתו זה דיי קשה ואני לא אתחיל לדבר על למצוא חלקים . . . .

טסט עולה 180X2 (צריך 2 טסטים בשנה), בדיקת בלמים במוסך פעם בשנה עולה כ-150-200 ש"ח, ביטוח חובה כ-500 ש"ח, ביטוח צד ג' (שלישי) עולה כ-500 ש"ח . . . .

בקשר לידע, אני עבדתי בחופש במוסך וטפלתי בהרבה מכוניות, היה לי את כל הידע התיאורטי (אני מגיב כבר יותר משנה בפורום מכוניות בתפוז וגם התעניינתי בנושא) אבל חייבים לראות את זה בשביל להבין !!! את הידע המעשי קבלתי כמובן במוסך . . .

פורסם

כמה תקלות יש בחודש ?

אין שום דבר רע בזה שאתה רוצה רכב אספנות . . . אני פשוט מזהיר אותך כי בשביל תלמיד תיכון זה יכול להיות ממש קשה להחזיק רכב כזה . . .

כפי שאמרתי, הטסט ביטוחים וכל ה"שטויות" האלה ממש זניחים, הבעיה הרצינית היא כאשר צריך לתקן משהו כי אם אין לךף את הידע לטפל ברכב שלך אז למצוא מישהו שידסכים להתעסק איתו זה דיי קשה ואני לא אתחיל לדבר על למצוא חלקים . . . .

טסט עולה 180X2 (צריך 2 טסטים בשנה), בדיקת בלמים במוסך פעם בשנה עולה כ-150-200 ש"ח, ביטוח חובה כ-500 ש"ח, ביטוח צד ג' (שלישי) עולה כ-500 ש"ח . . . .

בקשר לידע, אני עבדתי בחופש במוסך וטפלתי בהרבה מכוניות, היה לי את כל הידע התיאורטי (אני מגיב כבר יותר משנה בפורום מכוניות בתפוז וגם התעניינתי בנושא) אבל חייבים לראות את זה בשביל להבין !!! את הידע המעשי קבלתי כמובן במוסך . . .

אני חושב שאתה טועה במחיר הביטוח. 500 ש"ח זה + צד ג'.

ועוד משהו: אפשר לנסות להעזר בספרות כמו הינס.

פורסם

כמה תקלות יש בחודש ?

אני חושב שאתה טועה במחיר הביטוח. 500 ש"ח זה + צד ג'.

ועוד משהו: אפשר לנסות להעזר בספרות כמו הינס.

אני בטוח ב-100% שזה יוצא סה"כ בין 800 ל-1K ש"ח . . .

פורסם

אמי 8 היא בת נאמנה למשפחת הקטנות שיוצרו ע"י סיטרואן לפני הAX.

המנוע בנפח 602 סמ"ק, ייצר כ35 כ"ס.

המנוע, השלדה והמתלים דומים מאד לדה שבו.

לקראת סוף ימיהה יוצרה גם אמי 8 סופר עם מנוע 4 צילינדר 1000 סמ"ק ששולב אחר כך בGS.

תמונות יש באתר המצוין של ג'וליאן מארש:

http://www.citroen.mb.ca/citroenet/html/a/ami83.html

• תוכן חדש...