Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעזרת ה' יום שלישי אני קונה לעצמי חיפושית שנת 73 ושלוש ואני ממש מתרגש.

אני לא יודע איפה להתחיל אני רוצה לשפץ אותה מבחינה פנימית שטיחים ריפוד הגה מוט הילוכים וכו...

אני לא יודע איפה להתחיל לחפש אפילו...

קארתי את כל השירושים שרצו פה ועדין לא מאצתי.

אשמח אם תוכלו לעזור לי וללמד אותי את הדברים שבטח חלככם כבר עברו ועוד יעברו.

אז ככה אני חדש בנושא של חיפושית ככה שאני אפילו לא יודע איזה דגם החיפושית ואיזה דגמים יש!!!?

אני לא מוצא ביטוח שמוכן לבטח חיפושית.. ככה שאם למישהו יש חברה מספר טלפון משהו אני מוד אשמח

דבר שני איפה אני יכול להשיג הגה שהוא מהקטנים אני לא יודע איזה שנתון זה ואם אפשר לחבר אותו לדגם שלי?

ודבר אחרון אני מבקש חוות דעת על מקומות שאפשר לעשות ריפוד לחיפושיות עם עבודה טובה!!!

תודה מראש ומצפה רק להמשיך לחקור וללמוד על הנושא.

פורסם

כנס גם לפורום חיפושיות בתפוז המון חברה מקצועים שם.

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

פורסם
כנס גם לפורום חיפושיות בתפוז המון חברה מקצועים שם.

קובי, גם כאן לא חסר...

ערב נפלא,

מזל טוב לרוכש,

צור קשר וקבל את כל הפרטים שתרצה ויותר

בהצלחה!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מזל טוב!

תתחדש!

:beerchug:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לנו קל להבין את ההתרגשות.בהצלחה!!!עצתי לך באם הרכב במצב נסיעה [ובמידה ולא -תשמיש אותו] לפחות בתקופה הראשונה סע ותתרגל אליו.גם תלמד מה חסר תראה חיפושיות דומות ועם הזמן כשתהיה מוכן[נפשית וכספית...]תתחיל במלאכה.בהזדמנות הראשונה שלח תמונות שנשטוף העיניים..

פורסם

תודה לכולם מחכה לעוד עזרה ותגובות וברור שיהיו תמונות ברגע הראשון שאגיע הביתה!!!

עוד דבר הרכב במצב טוב נוסע מצויין אבא שלי מוסכניק עברנו טוב על האוטו ורק אז החלטנו אם לקנות או לא!! תודה מראש לכווווולםםםם....

פורסם

מאיפה אתה ?

בכל יום שישי באיצטדיון רמת גן ב16:00 יש מפגש חיפושיות ,ובחיפה כל שבועיים.

תוכל לראות פרוייקטים שונים ולקבל רעיונות.

כנס לפורום החיפושיות בתפוז

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=504

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
תודה לכולם מחכה לעוד עזרה ותגובות וברור שיהיו תמונות ברגע הראשון שאגיע הביתה!!!

עוד דבר הרכב במצב טוב נוסע מצויין אבא שלי מוסכניק עברנו טוב על האוטו ורק אז החלטנו אם לקנות או לא!! תודה מראש לכווווולםםםם....

תתחדש ומזל טוב.

מבחינת מכונאות אתה מסודר וזה כבר טוב, בקשר לריפוד הרכב יש הרבה בעלי מקצוע בוהמחירים בהתאם לעבודה שלהם.

בפורופ חיפושיות בתפוז יש הרבה המלצות לרפדים.

בהצלחה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...