Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת יותר פרטים עליהם.

בפורום תפוז אספנים היה נחמד כרגיל אבל לא קיבלתי אינפורמציה לחלוטין (למעט האינפורמציה שידעתי)

בפורום רכב גם כן מאומה.

אולי תוכלו לעזור לי.

העלתי תמונות של הסמלים ואני גם מוסיף קישור להסברים שיש ברשותי בנושא הנה קישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=485.

תודה על כל אינפורמציה

הדי אור

סמל מכונית אודי.JPG

סמל מכונית אופל.JPG

סמל מכונית במוו.JPG

סמל מכונית די קי דאוויו.JPG

סמל מכונית הורס.JPG

סמל מכונית הנסה.JPG

סמל מכונית ונדרראייר.JPG

סמל מכונת מרצדס.JPG

פורסם

2007-05-20_1b_DKW_RT_250,_Bj._1953,_in_Mendig.jpg

dkw במלוא הדרו....

אכן טעיתי קצת ולכן כעונש הבאתי את הציטוט והאיציקלופדיה:

Dampf Kraft Wagen (German: steam-driven car) or DKW is a historic car and motorcycle marque. In 1916, the Danish engineer Jørgen Skafte Rasmussen founded a factory in Saxony, Germany, to produce steam fittings. In the same year, he attempted to produce a steam-driven car, called the DKW. Although unsuccessful, he made a two-stroke toy engine in 1919, called Des Knaben Wunsch — "a boy's desire". He also put a slightly modified version of this engine into a motorcycle and called it Das Kleine Wunder — "a little marvel". This was the real beginning of the DKW brand: by the 1930s, DKW was the world's largest motorcycle manufacturer.

In 1932, DKW merged with Audi, Horch and Wanderer, to form the Auto Union. Auto Union came under Daimler-Benz ownership in 1957, and was finally purchased by the Volkswagen Group in 1964. The last DKW car was the F102 which ceased production in 1966; after this the brand was phased out

מקווה שיסלחו לי שם למעלה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

Wanderer (הלך, משוטט בגרמנית) היתה חברה אוסטרית לייצור אופנועים שפעלה מראשית המאה ה-20 ועד למלחמה"ע השניה, עת "גוייסה" לייצור אופנועים עבור מכונת המלחמה הנאצית. בדומה למפעלים רבים אחרים, לאחר המלחמה החברה לא חזרה יותר לפעול.

בין שתי מלחמות העולם החברה ייצרה בעיקר אופנועים כבדים בנפחי מנוע עד 750 סמ"ק ובסוף שנות השלושים של המאה הקודמת גם אופנועים קלים עם מנועי "זקס" בנפח 98 סמ"ק.

ברשותי אופנוע משופץ מתוצרת החברה משנת 1938.

אילן

the macro world of micro cars

פורסם
ה-DKW הוא החיקוי הרוסי ל-BMW האופנוע כמובן...רן

טעות קטנה...

DKW הינם ר"ת של Dampf Kraft Wagen שבתרגום לעברית: רכב מונע על קיטור. ב 1916, מהנדס דני הקים מפעל בסקסוניה שגרמניה שבו ניסה להתאים את מנוע הקיטור לרכב. למרות שניסיון לא הצליח הוא יצר מנוע צעצוע שתי פעימות וקרא לו תוך כדי שהוא משתמש באותן ר"ת DKW אבל בפרוש שונה DES KNABEN WUNSCH שבתרגום לעברית: נחשק בידי בנים.

זו הייתה התחלתו של מפעל מפואר שבשנת 1930 הפך ליצרן האופנועים הגדול בעולם.

בשנת 1932 אוחד המיפעל עם AUDI, HORCH, WANDERER להיות AUTO UNION .

האינפורמציה תורגמה מויקיפדיה.

ארז רונן

פורסם
הייתי רוצה לדעת יותר פרטים עליהם.

בפורום תפוז אספנים היה נחמד כרגיל אבל לא קיבלתי אינפורמציה לחלוטין (למעט האינפורמציה שידעתי)

בפורום רכב גם כן מאומה.

אולי תוכלו לעזור לי.

העלתי תמונות של הסמלים ואני גם מוסיף קישור להסברים שיש ברשותי בנושא הנה קישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=485.

תודה על כל אינפורמציה

הדי אור

אני חושב שהסמל בתמונה עם סמלי WANDERER של האות "W" לא שייך. אני חושב שזו ה"M" של מצלס.

ואולי לא.

ארז רונן

פורסם

DKW היא חברה גרמנית.

אם היית עולה על כל הפירסום בקישור שנתתי בפורום האספנים בתפוז היית קורא את כל העבר והחיבור והעתיד של החברה.

מה שאותי מעניין הוא האם מישהו יכול לתארך את תאריך הסמלים.

ותודה על ההפניה שהW אולי הוא M

הוא נראה לי שונה אבל מי יוד מהם גילגוליו של הלוגו בחברה ראו את אודי והחיבורים שלו.

ושוב תודה לכל העונים

פורסם

ראה את אילן היוחסין של אאודי. 4 החברות השונות שהתאחדו ביחד לחברה אחת וNSU שהצטרפה בנפרד.

ואת הלוגויים השונים מבחינת הזמנים של מרצדס. לפי המסמך הזה הסמלים שלי הם מהראשונים שהיו להם.

לגבי חברת Wanderer שכתבו שהיתה אוסטרית זה לא נכון. גם היא היתה חברה גרמנית (עד כמה שאני יודע)

הוקמה ב1896 אבל השתמשה בשם Wanderer משנת 1911

אילן היוחסין של אודי.jpg

לוגו מרצדס.jpg

פורסם
ראה את אילן היוחסין של אאודי. 4 החברות השונות שהתאחדו ביחד לחברה אחת וNSU שהצטרפה בנפרד.

ואת הלוגויים השונים מבחינת הזמנים של מרצדס. לפי המסמך הזה הסמלים שלי הם מהראשונים שהיו להם.

לגבי חברת Wanderer שכתבו שהיתה אוסטרית זה לא נכון. גם היא היתה חברה גרמנית (עד כמה שאני יודע)

הוקמה ב1896 אבל השתמשה בשם Wanderer משנת 1911

לפי התרשים אני רואה שה "W" אכן שייך ל WANDERER.

ארז רונן

פורסם

על 'קצה' המזלג ( צריך להתחיל את היום/השבוע...):

הורך

אודי

ונדרר

ד.ק.וו

ארבעת החברות אשר כל אחת מהן מיוצגת ע"י טבעת, וארבעת הטבעות המהוות יחדיו את 'אוטו-אוניון" (האיחוד ד"א התרחש בשלהי המשבר הכלכלי ששרר בגרמניה כתוצאה ממלחה"ע הראשונה, והושלם ב- 32'). לאחר רכישת אנ. אס.יו - "audi n.s.u auto union". ב85' זה שונה ל"אודי".

נ.ב:

כל חברה כוונה לפלח שוק אחר (הורך היתה הבכירה, והתחרתה מול מייבך). ד.ק.וו היה בין יצרן האופנועים הגדול באירופה של טרום המלחמה - כאשר המתחרה המר ביותר שלו היה n.s.u. כמו גם המפעל הגדול ביותר בייצור רכב הנעה קדמית באופן סדיר (החל מ-31') ובכך למעשה הקדים את סיטרואן אשר ידועה התחום.

שבוע טוב

פורסם
Wanderer

ברשותי אופנוע משופץ מתוצרת החברה משנת 1938.

אילן

אילן - תראה לנו תמונה של הפלא ההולך...

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...