Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול אופנועים--מועדון ה-5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום 8.11 נערך טיול אופנועי אספנות במסגרת מועדון ה- 5

הטיול נערך בגזרת עוטף עזה.

בהזדמנות זו תודות לחברים שעזרו לקיום הטיול:

לסמדר , מזכירת המועדון , שסייעה באיסוף החברים

למצא שעזר בקיום האירוע

למתניה,שהתנדב להגיע עם רכב החילוץ

לבועז דגן שתרם את העגלה לטובת הנושא

לעופר מקיבוץ ניר עם,ואושרי מקיבוץ גבים,חברי המועדון, שאירחו אותנו אצלם,לתפארת מועדון ה-5

ליואב פלד-קב"ט מועצה איזורית שער הנגב,על הסקירה המאלפת,והסבר על האיזור,בתצפית על עזה.

ולכל שאר המשתתפים בטיול.

תמונות מהטיול יפורסמו בהמשך,

כן ירבו טיולים כאלה

צביקה מרגלית

צביקה מרגלית

פורסם

מזה הרבה מאד, מאד זמן לא קוימה במועדון פעילות עבור אופנועני האספנות, צביקה ואנכי (בעיקר צביקה) נטלנו על עצמנו את המטלה לקיים אירוע כזה. נסינו פעם אחת וירד גשם ניסינו פעם שניה וזה הצליח.

הטיול שנערך היום (8/11) קויים במזג אויר אידיאלי. ההיענות היתה מעבר למצופה ולמעט מס' חברים שלא הגיעו מסיבות אישיות, הייתה נוכחות מלאה של - 12 אופנועים, וזה לפעם ראשונה - מצוין ועל כך תודה לחברים שנטלו חלק בטיול.

כל החברים ידעו שהיה לי חשש גדול לגבי יכולתו של הטריומף לעמוד במשימה הזו - להפתעתי הוא עמד בה בכבוד רב ולקח אותי מביתי לתחנת הדלק סיירים, המשיך באון עד ליד מרדכי ומיד לאחר נכן סחב אותי עד ניר-עם.

שם פגשנו את עופר חובב טרקטורים שקיבל אותנו עם משפחתו בחמימות ובשמחה וכמובן עם כיבוד כיד המלך. עם עופר טיילנו באתר איחסון הטרקטורים, ובנקודת התצפית ע"ש אסף - תצפתנו על חלקה הצפוני של רצועת עזה ומשם רכבנו לאתר ה"חץ השחור" קיבלנו הסברים על המקום, ראינו את האנדרטה של הצנחנים, דיסקסנו על הקשיים של הקיבוצים והמושב שבעוטף עזה בפעיוליות היום יום ועל המאמצים של צהל למנוע, ככל הניתן, את הסבל מהם.

המשכנו ברכיבה לקיבוץ גבים לידידנו אושרי ולמחסן ההפתעות שלו, וכמובן גם פה האירוח היה למופת ועם כל הלב ועל כך תודה למשפחה ממשפחת אופנועני האספנות.

בשעות הצהרים,הטריומף יחל כבר להגיע הביתה לחניה והיה מאד שבע רצון שהגלגל הקידמי קיבל כוון צפונה.

רכבנו בכיף, החבורה נהדרת, המסלול שצביקה הכין היה מענין והאירוח למופ - מה עוד צריך ע"מ להנות מיום כזה ?

בל נשכח שנסעה עימנו חברת ביטוח צמודה שהיקנת לנו בטחון בתצורת עגלה של ידידנו ב. דגן והרכב שגרר אותה בהנחייתו של מתניה - תודה רבה לצביקה, למתניה לבועז וכמובן לכל המשתתפים, גם לאלו שהכרחנו אותם לקום מוקדם (י. סופר - אני צודק ?)

מצפה שנקיים אירוע כזה שוב באביב.

מצא משה

פורסם

אכן מחמם את הלב.

יריית פתיחה לאירועים נוספים מאותו סוג.

כל הכבוד לארגון שלא היה קל - ולביצוע.

ו... מצא, מתאים לך לחייך כשאתה על הנדנדה. :-)

attachment.php?attachmentid=134229&d=1226166436

שבוע טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

יופי של תמונות!

אני בטוחה שנהנתם מכל רגע :-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל הכבוד

השארתם טעם של עוד ... :-)

תודה למארחים מקיבוץ ניר עם, עופור

ומקיבוץ גבים אושרי

חיים בעל הווספה +סירה

• תוכן חדש...