Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי הרלי דוידסון ובעקבות תעריפי הביטוח המוגזמים החלטתי לחפש אופנוע קלאסי לסופי שבוע.

מצאתי מישהו שמוכר את האופנוע הנ"ל, אך מכיוון שאין לי מושג לגבי אופנוע זה רציתי את עצתכם.

כל מי שיודע על מחלות ילדות או בגרות של האופנוע הנ"ל . למה כדאי ולמה לא כדאי לקנות אותו. אנא שתפו אותי בפרטים.

תודה אייל.

bsa1.JPG

פורסם

מזדהה עם מצבך,גם אצלי הקסטום עומד כבר שלוש שנים ,אין סיכוי שאמכור אותו,והוא לא יסע בגלל תעריפי הביטוח.

חיפשתי גם אני פתרונות אספניות לסופי שבוע ואין.

1 האמינות של אופנועי אספנות אם הם לא הארלי ,קטנה מאד.

2ניסיתי ב.מ.וו. ואחרי הארלי זה כמו לרכב על מכונת תפירה שלא לדבר על אין מקום לשלוח את הרגליים.

בקיצור אין פתרון לדעתי,ובטח לא התרנגול שגם כשהיה חדש,לא היה אמין במיוחד.

אם בכל זאת תמצא פתרון ,אנא,שתף אותנו.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

במילה אחת - זבל :!: . היה לי אחד כזה, שעמד "כמו גדול" שנתיים עד שמצאתי משוגע שרצה אותו יותר ממה שאני הייתי צריך פסל סביבתי בגינה. נסה למצוא 500 או 600 משנות הארבעים או החמישים, ובכל מקרה - אל תגע ב-350, אלא אם אתה מזוכיסט...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לא נכון לא נכון לא נכון.

ה 350 נקרא בטעות "תרנגול" (bantam), אבל דגמי bantam לא היו בנפח הזה אלא רק בנפח עד 175 סמ"ק.

הכלים האלה חזקים ומשוכללים יחסית לתקופה - זרוע מתנדנדת (swinging arm), מנוע חזק עם ראש אלומיניום, גיר ומנוע יחד (monoblock) ובקיצור - (כמעט) שיא הטכנולוגיה דאז.

אלא מה? בארץ הקודש לא ידעו כיצד לתחזק את הכלים האלה. אלה לא bsa סדרה M או סדרה B שעשויים מברזל יציקה אלא כלים עדינים יותר. לכן יצא להם שם לא אמין - כמו לטריומף החזק - שגם בו לא ידעו לטפל נכון.

קרא קצת חומר מאנגליה, ותבין שאלה כלים מאוד מאוד אמינים, בתנאי שיודעים איך לטפל בהם נכון. היום יש גם פתרונות של הצתה אלקטרונית וכו' שמעלים עוד יותר את רמת האמינות.

חבר טוב שלי קנה לפני שנה כזה כלי והוא מרוצה מאוד. צור קשר בה"פ ואשלח לך את מס' הטלפון שלו.

הכלי יכול לשמש לנסיעה יומיומית, חסכוני יחסית וחזק מאוד יחסית ל 350 סמ"ק. החיסרון - הוא קטן פיסית, ודי צפוף בנסיעה זוגית.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

• תוכן חדש...