Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו רוצים מחפשים כמה מכוניות מה שנמצא ראשון נתחיל לשפץ

מרצדס ישנה ככה שנות השבעים פלוס מינוס אם יש לפני אפילו יותר טוב

פונטיאק פייר בירד

קורבט ישנה שנות השבעים...

אנחנו מאוד רציניים ואם נראה מכונית טובה לשיפוץ אנחנו נקנה...

מה שרציתי לבקש אם מישהו יודע ראה מכונית נטושה למכירה בכל לוח או משהו שיפנה אלי כי אנחנו ממש רוצים למצוא מכונית ולהתחיל בפרוייקט

למה? ככה!

פורסם

כן הסתכלתי שם... אין כלום מעניין סתם מכוניות שאף אחד לא רוצה רק מידי פעם יש איזה משהו מעניין

למה? ככה!

פורסם
כן הסתכלתי שם... אין כלום מעניין סתם מכוניות שאף אחד לא רוצה רק מידי פעם יש איזה משהו מעניין

יודע מה?..בד"כ לא הייתי מגיב ....אבל אני סקרן לשמוע...יש בלוח 250 מכוניות קלאסיות למכירה וכ-65 אופנועים קלאסיים למכירה, שזה המבחר הגדול ביותר בישראל למכוניות ואופנועים קלאסיים, מכל סוג שתוכל לחשוב עליו.....

אז... מה זה נקרא בשבילך מכוניות מעניינות?

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יודע מה?..בד"כ לא הייתי מגיב ....אבל אני סקרן לשמוע...יש בלוח 250 מכוניות קלאסיות למכירה וכ-65 אופנועים קלאסיים למכירה, שזה המבחר הגדול ביותר בישראל למכוניות ואופנועים קלאסיים, מכל סוג שתוכל לחשוב עליו.....

אז... מה זה נקרא בשבילך מכוניות מעניינות?

ליאור.

אולי זה באמת לא יצא טוב... אבל הרוב שם זה לא אמריקאיות שמעניינות אותי אישית [כלומר מוסטנגים במחירים אנושיים פיירבירד או כל מכונית ספורט מסביבות סוף ה60 עד ה70]

או מרצדס שאני אישית מחפש ואין שם... עוד דבר שקצת איכזב אותי גם באתר שלך וגם במועדון 5 שרוב המכוניות בכלל משופצות אני מחפש אחת לשיפוץ...

למה? ככה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה מעונין יש לי חבר ,שיש לו -קאדילק סביל,מודל 80 ,במצב מכני טוב,דרושה

עבודת קוסמטיקה,מנורות ,ניקלים,

לפרטים-נימרוד 050- 355392 או רפי 051-304838

עד שתסיים את השיפוץ,תגיע לגיל של רכב אספנות.(עוד 6 שנים)

פורסם

קדילק אלדורדו מודל 71, קבריולט. ענקית. מדהימה.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

• תוכן חדש...