Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת מכלולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה סוג צבע כדאי לצבוע מכלולים כמו מתלים, בולמי זעזועים, קפיצים, גופי משאבות וכד'?

האם אפשר להשתמש בצבעים ישירות על מתכת/חלודה כמו המרייט? למישהו נסיון והמלצות בנושא?

טייפ סלילים, פטר והזאב, קומודור 64 ו... פורד אסקורט לבנה

פורסם
באיזה סוג צבע כדאי לצבוע מכלולים כמו מתלים, בולמי זעזועים, קפיצים, גופי משאבות וכד'?

האם אפשר להשתמש בצבעים ישירות על מתכת/חלודה כמו המרייט? למישהו נסיון והמלצות בנושא?

אני שנים צובע עם המרייט יוצא נפלא יש להקפיד על הוראות שימוש כמו הפרש בין שיכבה לשיכבה דילול נכון ומספר שכבות בהצלחה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
אני שנים צובע עם המרייט יוצא נפלא יש להקפיד על הוראות שימוש כמו הפרש בין שיכבה לשיכבה דילול נכון ומספר שכבות בהצלחה.

דורון ,

יש תמונות עם התוצאה ?

אפשרות נוספת , גלוון צהוב .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

מה זה גלוון צהוב?

לדוגמא: פירקתי את בולמי הזעזועים, ניקיתי מחלודה. מה הלאה?

פורסם
מה זה גלוון צהוב?

מה הלאה ?? לשתף אותנו בתמונות :lol:

סתם, כמה אתה מוכן להשקיע כסף, גלוון צהוב או ציפוי אבץ יעלו לך לא מעט, צבע זה התפשרות זולה,

אגב למה לצבוע בולמי זעזועים ? עדיף כבר להחליף, ניתן להשיג ממש בזול.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

:shock: וואוו

אני רואה שאתה הולך רחוק עם השיפוץ, כל הכבוד,

אני הייתי שולח את החלקים לניקוי חול מפורקים לגורמים ואז צובע בהמרייט שחור,

אם כבר פרקת רצוי וכדאי שתחליף בולמים, כריות בולמים ותושבות מנוע ושאר חלקי הגומי לחדשים,

אם אתה צריך עזרה באיתור חלקים אני יכול לעזור, סה"כ זה זהה לקפרי.

בהצלחה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
דורון ,

יש תמונות עם התוצאה ?

אפשרות נוספת , גלוון צהוב .

דרור .

יש דוגמאות רבות בשירשורים שלי על האסקורט והבריסקה

הנה כמה:

CIMG0352.JPG

07-02-08_1425.jpg

CIMG0930.JPG

דורון

פורסם
מה זה גלוון צהוב?

להחליפם.

לא מנקים וצובעים בלמ"ז, מחליפים.

משכנתא זה קל

פורסם

זו כמובן היתה דוגמא. קפיצים, מתלים, ארכובות וכד' לא מחליפים - משפצים.

דרך אגב, יש מניעה לשפץ בולמים?

פורסם

ממה ששמעתי מבעלי המקצוע שאני מכיר בתחום ( באופן גורף מאיזה חמישה לפחות ) שהמרייט הוא סתם יקר ולא נותן תמורה יותר טובה ביחס למחיר.

מה גם שיש בעיה בביצוע שכבות עם המרייט.

ליצרנים הישראלים יש צבעים לא רעים למתכת, מנסיוני אני ממליץ על DTM חלק של נירלט

(יסוד + עליון ביחידה אחת, ניתן לצבוע ישירות על חלודה, גימור מעולה, עמידות מעולה.).

פורסם
ממה ששמעתי מבעלי המקצוע שאני מכיר בתחום ( באופן גורף מאיזה חמישה לפחות ) שהמרייט הוא סתם יקר ולא נותן תמורה יותר טובה ביחס למחיר.

(יסוד + עליון ביחידה אחת, ניתן לצבוע ישירות על חלודה, גימור מעולה, עמידות מעולה.).

שלום KD

נכנסתי לאתר נירלט ושם מצויין כי הצבע מיועד לברזל מגולוון.

אין שם מידע לצביעה על חלודה.

פורסם

אני לא מדבר מנסיון של אחרים אלה מנסיון אישי של למעלה מ20 שנה בתחום . אני בהחלט חושב שהמרייט או שווה ערך טוב מאוד ועמיד לאורך זמן.

העם יש לך תמונות של דוגמאות של מה שצבעת.

דורון

פורסם

ראשית , DTM מזה שנים הוא הצבע של נירלט לצביעה ישירה על חלודה ( ומוזר שזה לא מצויין בקטלוג ).

לגבי האם המרייט הוא טוב או לא , לא אמרתי שהוא לא , רק שהוא עולה פי 1.5 לפחות מהצבעים המתחרים והוא לא כל כך יותר טוב ( אם בכלל ) כדי להצדיק את המחיר.

( גם יש לו את הקטע שניתן לצבוע עד 8 שעות ואם לא עושים זאת , ניתן לצבוע שכבה נוספת רק לאחר שבועיים!

אני כחובבן צובע בשעות הפנאי , משאיר לייבוש ומריץ שכבה נוספת יום לאחר מכן - לא מתאים לי.)

עם DTM אני עובד לא מעט , בהברשה ובהתזה ומרוצה מאוד , אין לי תמונות רלוונטיות לדיון משום שלא יצא לי לצבוע איתו חלקים לרכב אלה רק קונסטרוקציות.

מה גם שכשצובעים בצבע שכזה תמונות בכלל לא מעניינות , מעניינת העמידות.

( אם מישהו מעוניין , למסירה פח 750 מ"ל כמעט מלא של המרייט [צבעתי פרופיל אחד] בצבע "מתכתי חום" - אזור שדרות )

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ראשית , DTM מזה שנים הוא הצבע של נירלט לצביעה ישירה על חלודה ( ומוזר שזה לא מצויין בקטלוג ).

לגבי האם המרייט הוא טוב או לא , לא אמרתי שהוא לא , רק שהוא עולה פי 1.5 לפחות מהצבעים המתחרים והוא לא כל כך יותר טוב ( אם בכלל ) כדי להצדיק את המחיר.

( גם יש לו את הקטע שניתן לצבוע עד 8 שעות ואם לא עושים זאת , ניתן לצבוע שכבה נוספת רק לאחר שבועיים!

אני כחובבן צובע בשעות הפנאי , משאיר לייבוש ומריץ שכבה נוספת יום לאחר מכן - לא מתאים לי.)

עם DTM אני עובד לא מעט , בהברשה ובהתזה ומרוצה מאוד , אין לי תמונות רלוונטיות לדיון משום שלא יצא לי לצבוע איתו חלקים לרכב אלה רק קונסטרוקציות.

מה גם שכשצובעים בצבע שכזה תמונות בכלל לא מעניינות , מעניינת העמידות.

( אם מישהו מעוניין , למסירה פח 750 מ"ל כמעט מלא של המרייט [צבעתי פרופיל אחד] בצבע "מתכתי חום" - אזור שדרות )

באותו עניין -

צבע יסוד אנטי - ראסט (ראיתי של נירלט) האם מיועד להיצבע על חלודה ?

אלו צבעי יסוד מומלצים לצביעה על חלודה ? אם ישנם כאלה ?

• תוכן חדש...