Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

השאלה: המוכר שלח לי את הניירות של האוטו ואת המפתחות כבר ב-7 לאוקטובר מגרמניה! עד היום זה לא הגיע, מה, שמן הסתם, לא נראה סביר. יש לי מס' משלוח גרמני- אבל, לא מצליח לעשות עם זה כלום- באתר שלהם אני לא רואה אופציית מעקב, כמו שיש לנו! מה עושים, זה נורא דחוף!

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפי מה שהבנתי- דואר "רגיל" גרמני...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מדוע אתה לחוץ ? אתה כתבתה את זה בשרשור שבו אני הייתי לחוץ:

קראו לי מספר פעמים, שמשהו לא הגיע, או שהגיע האיחור מטורף לגמרי, אחרי, שכבר החזירו לי את הכסף (וכמובן, שאני שילמתי חזרה, ברגע שהגיע). המיקרה הכי בולט- חיכיתי המון זמן לדגם, שעלה הרבה כסף, המוכרים לא ממש היו נחמדים ומשתפי פעולה, ובסוף הסתבר, שהדגם עוקב בכלל במכס, והייתי צריך לשלם עוד מס, בשביל לשחרר אותו בדואר!:evil:

בסוף הדברים מגיעים, ובדואר הגרמני הרגיל לוקח להם לא מעט זמן.

כדי להיזכר בשרשור שלי. החבילה הגיעה לאחר כמעט חודשיים.

נסה להתקשר לשירות הדואר בגרמניה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הדואר הגרמני באמת מגזים,

אני מחכה למעטפה גדולה עם קטלוגים כמעט חודשיים,

לפני כמה שנים הייתי מקבל תוך שבוע.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מדוע אתה לחוץ .

נסה להתקשר לשירות הדואר בגרמניה.

כי אני צריך לשחרר את האוטו, וחייב ניירות המקוריים! אני לא צריך להסביר, מה קורה, כשהאוטו נתקע בנמל- בראש ובראשונה זה עולה כסף, מה עוד, שאם הניירות לא יגיעו- אני בכלל לא יודע, מה לעשות- לי יש רק את העתקים המצולמים!:?:-(:evil:

• תוכן חדש...