Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה ל kompy בנושא גרירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי גורר באגי ללא רשיונות שמחוברת בצורה קשיחה (ע"י יצול) לוו גרירה של ג'יפ.

לג'יפ וו חוקי, רשום ברשיון. הבאגי אינה "עגלה נגררת" ולמעשה אין לה שום סטטוס (איןלה מספר רשוי).

הוא טוען שישנה תקנה שמאשרת בפירוש את התרגיל הזה, שהוא חוקי לגמרי. לטענתו לג'יפ מותר לגרור ולבאגי מותר להיגרר, והכול חוקי וגם עומד במבחן בוזגלו ...(השוטר בוזגלו עצר אותו כבר כמה פעמים ולא יכול היה לתת דו"ח).

האמנם?

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
חבר שלי גורר באגי ללא רשיונות שמחוברת בצורה קשיחה (ע"י יצול) לוו גרירה של ג'יפ.

לג'יפ וו חוקי, רשום ברשיון. הבאגי אינה "עגלה נגררת" ולמעשה אין לה שום סטטוס (איןלה מספר רשוי).

הוא טוען שישנה תקנה שמאשרת בפירוש את התרגיל הזה, שהוא חוקי לגמרי. לטענתו לג'יפ מותר לגרור ולבאגי מותר להיגרר, והכול חוקי וגם עומד במבחן בוזגלו ...(השוטר בוזגלו עצר אותו כבר כמה פעמים ולא יכול היה לתת דו"ח).

האמנם?

T

אני לא זוכר בדיוק את לשון החוק אבל מעל משקל מסויים (קצת מעל 2 טון) מותר לרכב לגרור עד משקל מסויים (משהו באזור חצי טון) כל עוד זה נעשה ע"י חוט או כבל זוהר בעל אורך מוגדר מראש (3 או 5 מטר) שניתן לראות אותו למרחק מסויים ...

בקיצר, בשביל נתונים מדוייקים יותר עמית יעזור אבל לפי מה שזכור לי זו לשון החוק ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הרכב הגורר בטוח שוקל פחות מ 2 טון. הגרירה מתבצעת על ידי יצול קשיח ובשום אופן לא על ידי כבל (=תאונה פנים-אחור).

קומפי- היכן אתה?

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

• תוכן חדש...