Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב, שימו לב:

http://www.trademe.co.nz/Trade-Me-Motors/Cars/Alfa-romeo/auction-186252624.htm

נכון, היא בניו זילנד.

נכון, עלויות המשלוח לא יהיו נמוכות.

אבל:

היא עם הגה שמאלי - מה שאומר מחיר נמוך בניו זילנד ואישור "עליה" לארץ הקודש.

מחיר פתיחה של $400NZ, שזה בערך 920 ש"ח לפי השער של היום.

אני בספק אם היא תעבור את ה-$1000 בסוף המכרז (ז"א מקסימום של 2,300 ש"ח).

היות ואני מתגורר כאן, אשמח לעזור בכל הקשור לרכישה ומשלוח של הרכב לארץ.

יש מעוניינים?

alfa1xk3.jpg

w669.png

alfa2gn3.jpg

w669.png

alfa3ay7.jpg

w669.pngw669.png

alfa4ru1.jpg

w669.png

alfa5ok0.jpg

w669.png

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית במצב מצויין יחסית להצע משנים אלו.

יש לשים לב שהצבע לא מקורי - כתוב במודעה שהיתה בצבע חום ונצבעה לפני 20 שנה.

ובכלל - מותר היום לייבא רכב אספנות שלא מ"ארץ מוצאו" ?

אם כן - אני מניח שעם המשלוח הסיפור יגיע ל 25K ש"ח בערך, סכום אטרקטיבי מאוד שהלוואי שהיה לי להוציא עכשיו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

The Alfetta GT is an extremely under-estimated and under-valued car

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

צריך להיזהר ולבדוק את הרכב מקרוב ולא לפי תמונות.

הוא אכן נראה נהדר בתמונות, השאלה היא האם זה תואם את המציאות.

רכבים מסוג זה (בייחוד אם יובא מבלגיה כמו שכתוב) עלולים להסתיר ריקבונות קשים מלמטה, ואלפטות ככלל עדיף לראות ולבדוק מקרוב לפניי שממהרים לשפוט או לקנות.

אם היא אכן סבירה, אין ספק שמדובר במציאה של ממש!

פורסם

הוא רושם בתאור שיש חלודה שצריך לתקן במקומות מסוימים

Like most Alfas of this era , it will require rust repairs before putting back on the road

אבל עדיין במחיר הזה..

פורסם

לפני מס' שנים היתה לי בדיוק כזאת שלמה לשיפוץ.מנוע 2000 במצב נסיעה.

בסוף הלכה[ בנסיעה] למגרש הברזל כי אף אחד לא רצה אותה.

דווקא פורסמה כאן בפורום.

פורסם

פשוט חלום לנגד עיניי!!!!!!

אליו והיה לי אפשרות.

אני באמצע פרוייט סוד

אחחחחחחחחחחחחחחח...איזה דבר ועוד הנעה אחורית...

פורסם
שמעתי שברק הוא בחור כארז

:oops::oops::oops:

יסע ויבדוק לה בציציות.

על אף העובדה שהרכב באי הצפוני ואני באי הדרומי, אם יש מישהו רציני בנושא, אשמח להיכנס לעובי הקורה ולתת יד בכל הנדרש עד שהרכב יהיה על סירה בדרך לארץ זבת חלב, דבש ועמדה מס' 1.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
:oops::oops::oops:

על אף העובדה שהרכב באי הצפוני ואני באי הדרומי, אם יש מישהו רציני בנושא, אשמח להיכנס לעובי הקורה ולתת יד בכל הנדרש עד שהרכב יהיה על סירה בדרך לארץ זבת חלב, דבש ועמדה מס' 1.

קח מעבורת, סע ישר למעלה ושמאלה ברוטורואה. בעיקול לפני רנגה היא מחכה...

אגב, בניו זילנד יש המון רכבי אספנות במצב מדהים, כולל משנות העשרים והשלושים. תרבות הרכב שם היא משהו שיש רק באגדות. בגלל שביפן נהוג להוציא מכוניות משומשות למכירה במדינות עם הגה ימני, אפשר לראות שם (וגם באנגלהי ואוסטרליה כמובן) ניסנים מוטרפים, סובארו אימפרצה ומיצו איוו בכמויות מסחריות. שלא לדבר על ג'יפים מגודלים בכל פינה!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...