Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט קונסולה למוסטנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרוייקט שהתחלתי לפני חודשיים לערך והסתיים היום.

הכל התחיל מהחוסר נוחות שחשים כאשר נוסעים ברכב מכיוון שיש מרווח גדול בין הכסאות הקידמיים ואין איפה להניח את היד!

חפשתי פיתרון באיבאיי ואז גליתי שיש קונסולה שניתן לרכוש (במחירים ממש גבוהים) אך עדיין לא כוללת משענת ליד.

פתרון נוסף, לרכוש רק משענת ליד אבל התקשתי למצוא אחת מתאימה היות והמרווח בין המושבים אינו סטנדרטי (רחב ובעל זווית קמורה). לכן, בחרתי ללכת על הפיתרון "הום מאייד"- קונסולה לרכב שגם כוללת משענת ליד.

בחישוב הכללי הושקעו 40 שעות עבודה בערך של שני אנשים (אני ואבא).

התוצאה, מעבר למצופה (אבל מצד שני, אני משוחד :-D) וכמובן שעונה על בעיית "איפה שמים פה את היד?!".

שלב ב' הינו להוסיף שעון מד סיבובי מנוע בחלק שמתחת לרדיו-דיסק.

מישהו יכול להגיד לי כמה דבר כזה עולה (כולל התקנה) ומקום מומלץ באיזור ת"א או רעננה?

והתמונות:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

פורסם

יצא יפה מאוד. יכול כימעט להיות מקורי. באילו חומרים השתמשת?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יצא יפה מאוד. יכול כימעט להיות מקורי. באילו חומרים השתמשת?

השתמשתי בגבס קשיח בתור בסיס וריפדתי בבד סקאיי.

דודי- לא ניתן לקנות שעון כזה בארץ?

לאן הוא מתחבר?

תודה,

פורסם

להשתמש בגבס זו טעות.

גבססופח מים, יש לו נטיה להתפוררות בסביבה עשירה בוויברציות, כמו רכב.

באותה קלות אתה יכול לעבוד עם MDF, שהוא חומר הרבה יתר ידידותי, ומשמעותית יותר עמיד.

מעבר לזה, יצא יפה מאוד, ואפילו נראה מאוד מתאים לאוטו.

קבל ח.ח.

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ניתן להשיג גם אצל "אוו" בת"א הם מתעסקים עם שעונים ,תדבר עם סיגל מומחית בעניין,

לגבי הבנייה נראית טוב אבל לצערי אני מצטרף לדעתו של דימה לא בונים מגבס קונסולה לרכב ,אפשר לבנות בעץ בכל הסוגים שלו ולעצבו בלי בעייה כמו שעשיתי באחד הרכבים שלי

119 (Medium).jpg

שומר תמונות 010 (Medium).jpg

תא נוסעים (5) (Medium).jpg

שומר תמונות 014 (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תוכן חדש...