Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי מכונית אספנות לארץ מארצות הברית, אך עקב השביתה המשלוח התעקב (במקום ישירות היתה עצירה בטורקיה) וכעת שהמכולה הגיעה אני נדרש לשלם את ההפרש על הזמן הנוסף שהמכולה היתה בנסיעה. ברור לי שאני לא אשם אך האם יש למישהו עצה מה ניתן לעשות ?

או שאין ברירה ואני מחוייב לשלם את תוספת

תודה

פורסם

קרה לי בדיוק לפני חודש וחצי , בשביתה האחרונה .

חבל"ז ( חבל לך על הזמן ) , שלם וקח כבר את הרכב ...

כנראה לא תצליח להתנער מהתשלום .

נציגי מדינתנו האהובה יגבו ממך עד הפרוטה האחרונה .

דרך אגב - תדאג שהמכס יראו את הרכב ויקבעו שמאות , ללא אישורם לא תוכל לשחרר את הרכב מהנמל !!

פורסם

מוביל ימי רשאי להכריז על "גמר מסע" במקרה של שיבושים חמורים, דוגמת עיצומים ממושכים, פעולות איבה, בעיות מזג אויר קיצוניות כיו"ב. המוביל רשאי לגבות את ההפרש עד לנמל היעד המקורי.

סעיף זה מופיע על גב שטר המטען, המהווה הלכה למעשה את החוזה בין המוביל הימי לבין לקוחו.

במידה וביצעת את המשלוח באמצעות משלח, סביר להניח שבידך שטר מטען של המשלח, המופק "גב לגב" מול שטר המטען שיפיק המוביל הימי למשלח עבור המשלוח שלך.

אגב, מה הבאת?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...