Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ אלקמינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האמת לא יודע אם הייתי מגיע הנה , אחי החזיק אלקמינו כמובן 8 צילנדרים והיה לו חלום לשפץ אותה , רצה הגורל והוא ניפטר לפני שבוע וחצי , לקחתי על עצמי לשפץ אותה

כל הנושא של מנוע מכללים ופחחות לא זר לי אבל בערך 20 שנה שלא עשיתי את זה לא יודע היכן להשיג חלקים וכו' כמובן שבלי שישחטו אותי

להתחלה אני צריך קיט שיפוץ קרבורטור , ולדעת היכן אני משפץ משאבה מרכזית , בוסטר

פורסם

ברוך הבא לפורום.

העברתי את השרשור הנה מהפורום הכללי.

המלצות ועזרה תוכל לקבל פה.

כדאי שתציין מאיזה אזור אתה בארץ ותקבל המלצות רלוונטיות אליך.

קנית חלפים וכו' - מוטב שתפרסם בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202913&page=289

בהצלחה בהמשך הגשמת חלומו של אחיך ז"ל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איציק קודם כל משתתף בצערך על מות אחיך.

בנושא לשאלתך לגבי שיפוץ האלקמינו ,איזה שנה היא?

כי בארצנו ישנם שני דגמים עד 1977 ומשנת 1978 וחלק והחלקים של הרכבים האלה שונה ויש הרבה במשותף ,זה הבטוב בשיפוץ רכבים אמריקאיים .

אשמח לעזור לך הנייד שלי הוא 050-5260353 אפי

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
שלום לכולם

האמת לא יודע אם הייתי מגיע הנה , אחי החזיק אלקמינו כמובן 8 צילנדרים והיה לו חלום לשפץ אותה , רצה הגורל והוא ניפטר לפני שבוע וחצי , לקחתי על עצמי לשפץ אותה

כל הנושא של מנוע מכללים ופחחות לא זר לי אבל בערך 20 שנה שלא עשיתי את זה לא יודע היכן להשיג חלקים וכו' כמובן שבלי שישחטו אותי

להתחלה אני צריך קיט שיפוץ קרבורטור , ולדעת היכן אני משפץ משאבה מרכזית , בוסטר

איציק היי

קודם כל קבל את תנחומי על מות אחיך.

מאיזה איזור אתה בארץ?

באיזור המרכז ישנו המדביק, עושה עבוודה מצויינת בשיפוץ בוסטר, משאבת בלם, ועוד.

אני שיפצתי אצלו ומאוד מרוצה.

הוא יושב בכניסה לאיזור התעשיה סגולה בפ"ת.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

תודה לכולם על ההשתתפות והנכונות

קודם כל כן אני משפץ אותה לזיכרו , לא אמכור אותה לעולם כל עוד זה תלוי בי , הרכב הוא שנת 79 לפי דעתי דגם מיוחד/נדיר מאחר וידית החלפת ההילוכים אינה נימצאת תחת ההגה אלא על הריצפה כמו במכוניות הארופאיות

ובמישפחה שלי היו כמה וכמה אלקמינו , דרך אגב אבא שלי עדין נוסע באלקימנו אחת כבר קרוב לעשרים שנה למרות שבחניה עומד די מקס חדש

ושוב תודה לכולם

פורסם

אבא שלך נוסע באלקמינו הלבנה

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

איציק שלום , עצוב לשמוע על אח שלך אבל ממש יפה שבחרת להמשיך את הדרך שלו.

קיט שיפוץ לכל הקרבורטור שלך אתה יכול לקנות חדש באוטו ליין ברחוב ריב"ל 12 בתל אביב 03-6397285

תוכל למצוא שם עוד המון חלקים לרכב שלך כגון חלקים שונים למערכת ההיגוי הברקסים מנוע וכו הם מחזיקים גם חלקים של ACDELCO

למרות שהטיפ האישי שלי אליך זה להחליף אותו לקארב אפטר מארקט,הרוצסטר המקורי הוא ממש עושה בעיות וגם מוריד מהביצועים וגם מעלה צריכת דלק.

אם תרצה המלצה לאחד אשמח לעזור.

לגבי השיפוץ בוסטר\משאבה (תבדוק כבר אם אתה יכול מבחינת תקציב לחדש את הקאלפרים הקדמיים) בהמשך אותו רחוב אצל

הבלם,א שולמן בריבל 5 , בית מלאכה מאד מקצועי ויש לו את כל החלקים חדשים כדי לשפץ.

בהצלחה!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

איציק שלום,

איזה קטע, גם לי יש אלקמינו לשיפוץ

ואנחנו שכנים, נוכל לשפץ ביחד:roll:

צור

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

• תוכן חדש...