Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בקרבורטור סולקס (ב.מ.וו 525)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בקרבורטור סולקס 4A1 כפול. הקרבורטור שופץ לאחרונה עם קיט שיפוץ מקורי. לאחר השיפוץ החלה להופיע בעיה שלא היתה קודם. הבעיה היא שלאחר שלושה ימים ומעלה בהם לא הונע האוטו, קשה להניע, כלומר צריך סטרטר ארוך מאוד עד שמניע.

משאבת הדלק נבדקה ועובדת היטב. הצ'וק עובד. כאשר אני מתיז ספריי קרבורטור ישירות לקרבורטור, מניע בלי בעיה.

אם אני מניע יום אחר יום, אין כל בעיה.

התופעה מפריעה לי מאוד מאחר ואני לא משתמש באוטו יום יום וכך יוצא שאני גומר את הסטרטר על בסיס קבוע.

אשמח לקבל עצות איך לפתור את הבעיה (נא לא להציע לחזור לקרבורטוריסט מאחר וניסיתי כבר ללא תוצאות).

אשמח גם להפניה לבעל מקצוע איכותי. נסעתי בעבר לצביקה קרבורטורים אך הוא לא הסכים לטפל בטענה שאינו מכיר את הדגם הזה ואין לו חלפים.

פורסם

אסף שלום רב!

תמונה שווה אלף מילים!

במידה ויש ברשותך מצלמה דיגיטלית, צלם את הקרבורטור, לאחר פירוק בית מסנן האוויר, במבט על וצד, מכל הזויות האפשרויות, וכך תקל על האבחנה מרחוק,

במידה ויתאפשר, תוכל לקפוץ אלי, לאבחנה וסדור מקרוב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כנראה שיש נזילת דלק דרך אטם כלשהוא ולכן מיכל הדלק הקטן בקרבורטור (בית מצוף) מתרוקן ועליך להניע ממושכות עד שמש' הדלק ממלאת הקרבורטור בדלק.

בדוק האפשרויות במכון קרבורטורים טוב וותיק, "מוסך מלכי ובניו" שברח' שניצלר 23 יפו, טל' 03-6837398.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תבדוק את ה-CUTOFF VALVE והתושבת שלו, תפקדו לוודא בין השאר שהדלק בכוסית לא "יעלם".

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

תחזור לג'וליה, מניעה כמו גדולה...:-D

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אסף שלום

כבעלים של ב.מ.וו 630 עם קרבורטור סולקס כפול אני יכול להמליץ בפה מלא על הנרי בהוד השרון יש שם עובד בשם מאהר מומחה לסוג זה של קרבורטורים הטלפון שלו 050-5595997

אבי שרייבר

פורסם

האם דריכת הדוושה עד לסוף מהלכה טרם ההתנעה( שוט אחד של משאבת התאוצה ) פותרת את הבעיה?

פעולה זו יכולה להוות פתרון זמני סביר , אך יש לפרק ולבדוק את הסיבה לבעיה.

פורסם
תבדוק את ה-CUTOFF VALVE והתושבת שלו, תפקדו לוודא בין השאר שהדלק בכוסית לא "יעלם".

אסף שלום

כבעלים של ב.מ.וו 630 עם קרבורטור סולקס כפול אני יכול להמליץ בפה מלא על הנרי בהוד השרון יש שם עובד בשם מאהר מומחה לסוג זה של קרבורטורים הטלפון שלו

פורסם
תבדוק את צנרת הדלק, כמו שאמר קודמי.

יש לי חבר שבגלל בעיה בצנרת כמעט התייאש מהאוטו לגמרי.

אם מגיע דלק לקרבורטור זה אומר שהצנרת תקינה? הצינורות נראים תקינים וגם החלפתי פילטר (2) דלק.

אחרי חודשיים שקטים יחסית, נתקעתי היום שוב עם הב.מ.וו בגלל הקרבורטור ונאלצתי לגרור אותה למוסך. מי שהיה במפגש השרון ביום ההשקה של הבימר של אבי שרייבר אולי זוכר איך נתקעתי שם גם כן. זו בעיה שהולכת ובאה מאז שהקרבורטור עבר שיפוץ: דלק מגיע לקרבורטור אבל הוא לא מניע.

פורסם

במקרה שלו, היה מגיע דלק, וברגע שהיה דלק, האוטו היה מניע בסדר גמור.

אבל אם האוטו עמד יום- יומיים, היה צריך לתת שעתיים סטרטר עד שהיה מניע.

במקרה שלו, האוטו גם עבר שיפוץ, כיוון, עוד שיפוץ, הוחלפו אטמים בסעפת יניקה, הוחלפו פילטרים, ועדיין לא נפתר.

הוחלפה משאבת דלק, נהיה יותר טוב, אבל עדיין לא נפתר.

ויום אחד במקרה הוא נגע בצינורית דלק מלמטה, והיא הייתה ספוגה בדלק, בלחיצה על הצינורית, היא פשוט התפוררה.

תבדוק את הכיוון הזה,

ושיהיה בהצלחה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...