Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

אני מחפש (כבר שעות!!) באינטרנט איזה PDF או כל דבר אחר שיכול להסביר לי איך אני מפרק את המגש האחורי בסיוויק 2006 (כמו בתמונה)

אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא אני מאוד אודה לו!

Polo 2012

פורסם

המגש האחורי אתה מדבר?

לי זכור בסיוויק שלי בדיוק כמו שלך נתקלתי גם בקושי זה כאשר היה בעיה עם החגורה האחורית שכל המנגנון שלה מצרך להוציא את המגש.

ניסתי גם ובסוף הלכתי לחברה על הדרך של הטיפול , וגם בחברה 2 עובדים הסתבכו עם זה לפחות עשרים דקות ובזהירות (בני את דוד אשקלון) בשביל להוציא אותו ללא נזק ועם כלים מיוחדים.

המלצה שלי תלך למוסך מורשה שהם יתעסקו לך איתו שלא תעשה נזק לחיבורים שם , אני יכול לכוון אותך מהסתכלות שלי על העבודה שלהם על המגש אם תירצה למרות המלצתי.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

פירקתי את זה המגש הזה של הסיויק לפני כ 3 שנים , ביחד עם עזרה מחבר , לא קשה במיוחד אבל מסובך ומעצבן .

הרכבתי זוג קומפוננט מאחור לכן היה צורך בפירוק .

קודם כל יש להשכיב את משענות המושב האחורי כולל דפנות המושב האחורי שיש צורך לפרקו החוצה (צד ימין ושמאל ).

למגש מאחור ישנם קליפסים שיש לדחוף אותם כלפי מעלה ,את זה ניתן לעשות מתא המיטען (בשכיבה יותר נח).

לפני כן לפרק את הברגים ואת החיווט של פנס הבלימה .

ואז בעבודת נמלים עם כל הקליפסים המעצבנים הללו צריך מישהו שימשוך כל פעם שדוחפים קליפס אחר .

להחזיר את זה באותה שיטה ,רק לוודא כי כל הקליפסים חזרו למקום ,כמו בהתחלה .

פורסם

ממש מסובך אה?

האמת שכדי לפרק את הצדדים האלה שליד המושבים האחוריים יש צורך גם קצת לפרק את המושב עצמו כפי שראיתי כבר.

אתה בטוח שאין לך איזה מדריך בנושא? חפרתי בכל האינטרנט ואין משהו נורמלי שיכול היה לעזור.

מישהו אחר יכול לעזור לי עם זה אולי?

Polo 2012

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...